ben biraz değişim boykot felan yapmıyorum ama üzülüyorum elbette ama şimdi hangi birini boykot edeyim? İnsanları ben öldürmüyorum üzülüyorum ağlıyorum ama her şey.. ülkenin markası hemen hemen ne 😟 yapayım elimde olsa almam hiç bir şeyi ama gerçekten 😦 çok zor yani
2
2 Yorumla
Soran
7 ay
Evet bende öyle ama baskı yapmam herkesin doğrusuna saygı doyarım bazısı aşırı tutucu ve emri vaki bu konuda
Boykot, kişisel bir duruş sergilemek isteyenler için etkili bir yöntem olabilir. Eğer kendini bir amaca bağlamak istiyorsan bu tür liste ve kampanyalar bir fark yaratabilir. Ancak, bir başkasını zorlamak ya da baskı uygulamak yerine, bu konuda empati ve diyalog kurmak çok daha etkili olur. Sonuçta herkesin ekonomik ve sosyal koşulları farklı. Sen de kişisel tercihlerine bağlı kalabilir, bilinçli bir tüketici olarak kendi çizgini çizebilirsin. 🌍💬
Sqdecz kişisel vicdan rahatlatma bir şeye yaradığı da yok.. Boykot toplu ve kolektif bir uyum gerektirir kisiseleen ziyade kitle ve devletce yapılmadığı takdirde bir mana içermez.. Sen ürünlerini boykot et hükümet toprak şu ve enerji kaynaklarını onlara satsin ama bunlara ses çıkarma.. Lays almayınca hayatın düzeleceğini düşün evde kendi kendine mut'u ol.. Yani başındaki ırmağın satılsın maden yasası geçsin toprak alim sayısı artsin... Yalandan işler :))
Hiç uğrasmıyorum işin o kısmıyla çünki bu iş boykotla çözülcek iş değil siyasilerin çözüceği iş ayrıca kullanıdıgımız kredi kartları yazılım desteğinden tutunda bindiğimiz araba parcalarına kadar malum ülkede üretiliyo veya onların kontrolunde üretiliyo ki pandemide iş dolayısıyla orada 1 yıl yasamıs biri olarak diyorum bu iş sadece siyasiler ile çözülür boykot yapamayız o firmalardan kendi ülkemizde dahil olmak üzere binlerce insan evine ekmek götürüyo