Gereksiz buluyorum
Boykot ediyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Boykot insanın tüketici olarak sesini duyurmasının en güçlü yollarından biri aslında. Ama etkili olması için gerçekten tutarlı ve organize bir şekilde yapılması gerekiyor. Yani sadece sosyal medyada “boykot” deyip, ertesi gün aynı markadan alışveriş yapmak boykot değil, gösteriş oluyor.
Boykotlar, bireylerin seslerini duyurmak ve toplumsal değişim yaratmak için önemli bir araç olabilir. Ancak etkili olabilmesi için katılımın geniş ve örgütlü bir şekilde gerçekleşmesi gerekiyor. Amaç ve yöntemlerin iyi planlanması şart. Eğer bir markaya ya da politik bir karara yönelik bir boykot düşünüyorsan, bunun gerçekten fark yaratıp yaratmayacağını sorgulamak önemli. Peki, sen boykotları bir mücadele aracı olarak etkili buluyor musun? 😊
Cevap
3Cevap
Bi katkısı oldugunu sanmıyorum verileri görücez sacma bence
dün atvye bağlandı açıklama yaptı hepsi dünden beri açıklama yapıyor demekki bir etkisi var ciddiye alıyorlar
@angaramessiangara Sanmam bi etkisi olacağını herkes kendi işinde bir grup istiyor diye insanları kullanmak cahilce
tamam biz bişey almicaz canımız istemiyor bakalım daha kimler açıklama yapacak
Yahudi mallarını boykot ederim edersem oda İsrail Filistin olayı yüzünden malum. Mümkün olduğunca Türk markalarını alıp Türkü bizim milletimize kazandırmakta fayda var diye düşünüyorum boykot için illa İsrail Filistin olmasınada gerek yok bence eğer kaliteli yerli marka bulunabilirse tabii.
Şimdi çıkar gelirler Doğu Türkistana zulmeden çinin markasını alıyormusun diye merak etmeyin onuda almam
Sacma buluyorum ama destekliyorum.. Bakalim izliyoruz neler o'acak ama ne nereye varacak :)
İsrail ürünlerini de yapmışmıydın
13 yaşından beri kapitalist sisteme boykot tayım.. Sende yapınca haber verirsin.. Bu sorunlar yokken de yapıyordum.. Bu sorunlar bitsede yapıcam.. Tatmin oldun mu.. Biz konjekture göre hareket etmiyoruz. Hiç etmedim.. Bütün siyasi partilerde kapatılsın isterim.. Devletin ne hükumetin ne o'dugunuda öğrenmelerini isterim insanların.. :))
Kapıtalist sisteme karşıysan burdada vakit kaybetmemen gerek dostum akıllı telefonda almayacaksın 😜
Global olmak çağa ayak uydurmak.. Düşmanın meteryallerini onlara karşı kullanmak bir savaş sanatıdır.. Aklın azıcık gelisip kimin neyaptigini değil.. Ben ne yapıyorumu sorduğunda.. Biraz gelişme kaydedebilirsin.. Zor değil :))
Ben demiyorum sen diyorsun karşıyım diye ama zengin ediyorsun kapıtalist sistemi çağ mağ hikaye geç bu ayakları
Haklısın tovbe edip karın kası yapmaya başlıyım :)) benim kimseyi zengin ettiğim yok. Zaten zenginler :).. Ben minimal düzeyde kullanıyorum param bile sistemin dışında burdq ei tanıyıp görenler var tarzımı bilenlerde cep telefonu ve bisikletimden başka hiç bir şey yok üstüme :)
Zaten zenginler diye bir kavram kapıtalist sistemi savunanların kuracağı en son cümledir,
Tepki göstermen mücadele etmen onlar senin dünyan biz yapmıyoruz çünkü gücümüz yok sen devam 😉
Ahh güzelim az buyude gel.. Önce kabulleneceksin.. Tanıyacaksın bileceksin.. Hayallere dalıp rasyonellikten gerçeklikten kopmayacaksin.. Zaten zenginler sistemi onlar kuruyor onlar oynuyor önce bunu kabulleneceksin ki.. Bozmaya ugrasavilesin.. Yoksa gerçeklikten kopukluk 50 senzdir söylenen Devrim bugün yarın da kalır.. Güzel şarkılar marşlar yaparsın.. Adaletli ve eşit bir dünyanın hayalini kurarsın.. Önce adaleti herkes içn istemekle başlamayı kimse düşünmüyor ama.. Öteki dediğin tu kaka dediğin için de adalet isteyebilsiginde gerçek bir adım atmış olursun... İsraile yaptın mı buna yaptın mı o a yaşadıysan buna sen kimsin gibi söylemler taraf olup biat edenler içindir.. Gerçek taraf haktan geçer.. Herkes düşmanını. Bile hakkını savunabiliyorsan bir şeyleri değiştirebilirsin... O yüzden ba amval okuma basit bir tarafsin
Sen basit olma ben olurum işte bu yüzden sen büyüyememişin bu cümleler bile ne kadar küçüldüğünü gösteriyor ama büyüdüğümde sana yazıcam 👍
Zaten bir şey tuketmiyordum. Her zmaan boykottaydim sanırım ben
Akpyi boykot ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?