Almazsan ölmezsin alırsan ölürler...
Elimden geldiğince açıklamaya çalıştım lütfen bu konuları açalım konuşalım yayalım bilinçli bir toplum olalım teşekkürler
Ticaret arz talep meselesidir eğer talep olmazsa arz (sunma, sunuş) olmaz bazı insanlar boykotu devletin yapması gerektiğini söylüyor ve kendileri hiç bir şey yapmayıp bahane bile sayılamayacak bir şekilde kaçıyorlar devlet talebe karşılık vermek zorundadır ne babadır ne anadır halk bir şeyi isterse alır ama almazsa şeriat vari bir şekilde bu boykottur ne olursa olsun almayız derse hem halk bunu kabul etmez hem ülkeler arası işbirliklerine ve çıkarlarına zarar gelir buda kısa uzun fark etmez her vadede zarardır yapılması gereken halkın talep etmesidir zaten bu durumda devlet alımı mecburi olarak durdurur
Bazı bilmiş insanlar ise şunu söylüyor istediğin kadar alma sen almazsan başka şubeye başka beldeye semte veya ülkeye fark etmez başka bir yere giderilir yine bir şey yapamazsın yanlış bir şey yapmış olurum çünkü normalde o gönderdiğimiz yer misal 5 milyar dolar verip alacaktı (yeni üretim yapılacaktı çünkü yeni talep var) bizde 5 milyar dolar vermiştik ama son durumda biz iade ettiler ve orası 5 milyar dolara satın aldı sonuçta ekstra üretim yapılmamış ve sadece 5 milyar dolar kazanılmış olur yani boykot etkilidir insan katline ortak olmak istemeyen yapmalıdır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer