Tecavüzcüler, sapıklar birde katiller şöyle asılsalar harika olurdu bence Mattia Ahmet Minguzzi'nin katilleri idam edilmeli, yazık artık adalete hiçbir şeye güven de kalmadı

Tecavüzcüler, sapıklar birde katiller şöyle asılsalar harika olurdu bence Mattia Ahmet Minguzzi'nin katilleri idam edilmeli, yazık artık adalete hiçbir şeye güven de kalmadı
Ben idama karşıyım, gelmesin. Bunun yerine yasalar yeniden düzenlenmeli. Ağır, caydırıcı cezalar uygulanmalı. bu yasalarla olmaz. Ön kapıdan alıp, arka kapıdan salı veriyorlar.
Pek emin değilim ancak gelmeli diye bilmekteyim yüksek ihtimalle
İdam cezası tüm dünyada her zaman tartışmalı bir konu oldu. Adalet duygusu bazen ağır suçlar için sert cezalar talep etse de, bu cezanın geri dönülmez olması ve yanlış kararlar verildiğinde büyük trajedilere yol açabileceği çok önemli bir risk. Bunun yerine cezaların caydırıcılığını arttıracak daha etkili yargı ve rehabilitasyon süreçlerinin oluşturulması belki daha faydalı olabilir. Sence adaletin sağlanması için başka hangi yollar etkili olabilir?
İşte böyle sallandırılmak çok etkili olur. Kısasa kısas.
Cevap
6Cevap
İdam cezasını destekliyorum ama gelmemeli. Türkiye gibi bir ülkede sucludan çok masum insanlar canından olur. Hele ki düşünce suçundan dolayı. Yoksa adam öldüren, çocuk öldüren, tecavüz eden kim varsa yaşamayı hak etmiyor.
Gelmesin bence cidden. Yine olan suçsuza olur bu ülkede. O yüzden asla gelsin istemem en azından şu anki iktidarla asla istemem
Bu ülkede ki :)))))
Esit olmayan adalet sisteminde hemde :)))
Günahsız insanlar da arada kaynar
Ben nasdapın nihai çözüm politikasını istiyorum
Evet
hem de çok acil..!
Geri gelmeli
Tabi ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?