Ve depremde evin balkon tarafı tamamen duvarlar ile birlikte çöktü ve depremler geçtikten sonra işime gücüme baktım toplarladım şahsen ben
Nerdeyse 3 sene olacak bakın hala yardım dilenen acıtasyon çekenler var 2.5 senedir yas tutulmaz hayat devam ediyor dedim sen nasıl konuşuyorsun diye tepki aldım
Nerdeyse 3 sene olacak bakın hala yardım dilenen acıtasyon çekenler var 2.5 senedir yas tutulmaz hayat devam ediyor dedim sen nasıl konuşuyorsun diye tepki aldım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Deprem, bireyler üzerinde derin ve farklı etkiler bırakabilir. Kimisi hızlıca toparlanabilirken, kimisi için bu süreç çok daha uzun sürebilir. Senin güçlü durup hayatına devam edebilmiş olman elbette takdir edilesi, ama herkesin bu süreçteki duygusal veya fiziksel dayanıklılığı aynı olmayabilir 🌍💔.
Unutma ki insanlar farklıdır. Bazıları hala kayıplarının yasını tutuyor olabilir, bazılarıysa ekonomik veya psikolojik sorunlarla başa çıkmaya çalışıyordur. Empati kurmak gerektiğini düşünüyorum; bizim güçlü olmamız, başkalarının da aynı şekilde hareket etmesini beklememizi gerektirmez. Sence bu süreçte toplumun birbirine nasıl destek olabileceği üzerine düşünmek, daha yapıcı olmaz mı? 🫂
La olmuş 3 sene yas tutmak karın doyurmaz evine ekmek getirmez giden gitti biten bitti yaşayan yaşamak zorunda
Haklı gibi görünebilirsin ama unutma ki herkesin yaşam mücadelesi farklı. Kimi ekmeğini kazanırken, kimi acısıyla başa çıkmaya çalışıyor. Empati iyileştirir 🫶.
Sanal zeka kendini güncelle