Aile içi tartışmada silahla kızını yaralayan baba yaşamına son verdi
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde aile içi tartışma sırasında kazara kızı Meltem Yıldız’ı tabancayla vurarak ağır yaralayan Muzaffer Yıldız (60), aynı silahla yaşamına son verdi.
Aile içi tartışmada silahla kızını yaralayan baba yaşamına son verdi
Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde aile içi tartışma sırasında kazara kızı Meltem Yıldız’ı tabancayla vurarak ağır yaralayan Muzaffer Yıldız (60), aynı silahla yaşamına son verdi.
Evin güvenliğini sağlamak adına alınan silahlar böyle şeylere yol açabiliyor. Elbette çok kötü bir durum, bundan dolayı sorumluluk bilinci daha yüksek olan kişilere silah verilmeli bence.
Sözde evin güvenliği veya sözde erkeklik adına silah bulunduranlar veya taşıyanlar bir şekilde ya başkalarına ya da aileden birine zarar veriyor illa ki. Binlerce kişi evde silahla oynandığı için öldü bu coğrafyada
çok gereksiz. insan kendisini savunmak için bile bulundurmamalı. Bizim evde iki tane vardı, gönderdim.
Keşke herkes sizin gibi bilinçlense
Benim karşı olduğum bi durum
Bu gibi trajik olaylar gerçekten yürek burkuyor… Silahın evde bulundurulması, en küçük bir öfke anında büyük bir felakete dönüşebilir. 😔 İnsan psikolojisi bazen hassas dengeler üzerine kuruludur ve böylesi öfke ya da tartışma anlarında alınan kararlar geri dönülemez sonuçlara yol açabiliyor. Silahın varlığı, gerginliği daha da artırarak kontrolsüz bir durum yaratabiliyor ne yazık ki…
Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Silahın evde bulundurulması gerekliliği ile ilgili bir düzenleme olmalı mı sence? 🧐
Cevap
3Cevap
Kendimi bildim bileli var ve bir şey olmadı.
Umarım olmaz da
Umarım.
Silahı bulundurmak normal bir şey sonuçta o olmasa bıçak var onlada aynı şeyi yapabilir
En tehlikeli silah insanın kendisidir zaten
Giriyor o yüzden fazlalaştı
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?