Şeytan diyor git evini veya iş yerini bas?

Delirmek üzereyim inanın hem deliyim hem depresyondayım... eylül ayında biriyle tanıştım bir ay çok güzel yasızştık telefonlaştık hiç bir erkekle o kadar iyi anlaştığımı hatırlamıyorum bir ay sonrası görüşme kararı aldık benim ve onun acelesi yoktu ve o yüzden görüşme olayı biraz geç sürdü ve enerji uyumu çok iyidi ve hemen sevgili olduk o 1-2 hafta çok iyidi ve 3-4 hafta hüsran bana ilgisi azdı seviyormuş gibi yapıyordu hissetirmiyordu merak etmiyordu ki neden bulamıyordum çünkü ben ona çok değer veriyordum her buluşmada tatlı alır ona sevgimi gösterir hissetirirdim ve bana derdi çok güzel seviyorsun çok diyordu ama nolduysa uzaklaşmaya başladı benle plan yapmaz oldu ben hiç tepki gösterip trip atmadım sonra aklıma bunun eskis sevgilisi geldi 3 yıl birliktelerdi severek ayrılmışlar ama isteme olayında aileler anlaşamamışlar ama biz çıktığımızda 1 yılı geçmişti ayrıldıkları bazen konu kızdan açılıyordu hani kafasında bitirememiş gibiydi beni de o kızı unutmak için mi kullandı bilmiyorum ama ben inanın ki çok içten sevmiştim onu kendi ellerimle ekler yapmıştım yapımı zahmetli bilen bilir ve ayrıldığımız gün arabasında konuştuk bana ayrılmak istediğini söylediğinde ağlayıp titrediğimi hatırlıyorum konuşamadım şoktan park yerinde durmuştuk kimse yoktu etrafta bana uzatmayalım dedğini hatırlıyorum arabamdan çık dercesine demişti bunu hissetmiştim arabadan çıktığım an dur gitme sakinleş seni eve birakmadan gitmem demesini çok istedim ben o an bayıla bilirdim ama gitti bir şey demeden ben yazdım aradım bitmesin diye ben konuşamadım bile içimde kaldı her şey engellendim hala engelliyim heryerden aklım almıyor neden neden.. sesimi çok beğenirdi telefonda konuşurduk beni 7/24 araya bilirsin adamın sesimi duymaya tahamülü yoktu ☹️. her şey içimde kaldı unutmak için çok uğraştım ağladım içtim gezdim yok olmuyor konuşmam lazım napayım söyleyin iş yeri onlara ait anne babasi abisi orada olacak gidersem ailesiyle yaşıyor siz olsanız napardınız bana telefonda konuşma hakkı bile vermedi benim her şey içimde kaldı fırtınalar kopuyor içimde yatamıyorum ayladır 2 ay oldu nolur yardım edin 😔
Şeytan diyor git evini veya iş yerini bas?