Pişmanlık duymam ben, satarsa yahut yüz çevirirse ebediyete dek tüm hafızamdan silerim. En iyi cevaptır bu; nadiren de onu silmeden iki çift söz söylerim ama çok sınırı aşması gerekiyor bunu duyabilmek için. O açıdan aynı fiili yapıp da ne kendimi yorarım, ne de onun seviyesine inerim ben :)
Ben kimseyi yari yolda birakmadim. Her uğurda arkadaş uğruna bir çok şeyi göze aldim. Karakola da düştüm dayakta yedim yani arkadaş uğruna herşeyi yaptim bucakta dayandi.
Ama arkadaş falan hikaye şu an sirtimda manevi bicak izleri ve yüreğimde burukluk biraktilar. Herşeye rağmen yöne yanlis yapmadim. Çünkü bize yakismaz bizebize ne yakisiyorsa onu yaptik gerisi mühim degil
beni sattığı zaman kendinide satmış olacağı için benle bir daha alakası kalmaz o kişinin. dolayısı ile benimde onu satmak gibi çirkin bir eylemde bulunmama gerek kalmayacak...
çıkarırsında çıkarmasında ders almazsan eğer sürekli biri gelir biri gider bu durumda ruhun yıpranır en iyisi ders çıkarıp önine geleni hayatına sokmamak
Ya alkol aldığımda bana da geliyor o his zaten çok sarhoş derecesine gelmiyorum o yüzden yapamıyorum çünkü öyle içip içip de yazmak anlatmak çok inandırıcı olmuyor gibi
En İyi Cevaplar