Kişilik & Karakter Şeytana çok uyar mısınız? CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Çok şeytanlık yapar mısınız? 👻İyiliğin ve kötülüğün savaşı djsjs Şeytana çok uyar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. O bana uysun :D Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Zevklerime ve renklerime düşkünümdür evet uyarım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Kendime uyuyorum sadece 1 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 😈 🥳 1 3 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl EİG misin nesin acabaaaa 🔥🔥🔥 Yorumla Amanoof +1 yıl Ahhh inşallah yiaaaa🥳🥳🥳🥳🌷🥰 Yorumla CoffeeAndCoffee +1 yıl 😈💜😈 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Şeytandan 3 gün önce doğdum. Abi der önünü düğmeler beni görünce. Yanımda bacak bacak üstüne bile atamaz. 1 0 Yorumla
AkhilleusunTendonu Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Zaman zaman parlak fikirlerim olduğunda şeytana anlatırım, beğendikleri olur. 1 0 Yorumla
Melih_Simsek Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 91% +1 yıl Yeri geldiğinde evet. Ama yeri geliyor iyi bir şekilde kendimi frenliyorum 1 0 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl o seytanı allah artık alsın.. elımden geldıgınce uyamamaya calısıyorum. 1 0 Yorumla
delmeyisevenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Kafamın içinde yaşayan ben değilim bundan çok eminim. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Şeytanla aynı düşündüğüm için uymuyom 1 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl O bize uysun nasıl olsa herkes yolunda 1 0 Yorumla
_-RockStar-_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 45% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. uymayız 1 0 Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 452 cevap paylaştı. hayır o bana uysun 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Şeytan bna uyar :) 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,2b cevap paylaştı. maalesef evet 1 0 Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. O bana uyar 1 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. O bana uyar genelde 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
O bana uysun :D Keyifli geceler..
Zevklerime ve renklerime düşkünümdür evet uyarım
Kendime uyuyorum sadece
😈 🥳
EİG misin nesin acabaaaa 🔥🔥🔥
Ahhh inşallah yiaaaa🥳🥳🥳🥳🌷🥰
😈💜😈
Şeytandan 3 gün önce doğdum. Abi der önünü düğmeler beni görünce. Yanımda bacak bacak üstüne bile atamaz.
Zaman zaman parlak fikirlerim olduğunda şeytana anlatırım, beğendikleri olur.
Yeri geldiğinde evet. Ama yeri geliyor iyi bir şekilde kendimi frenliyorum
o seytanı allah artık alsın.. elımden geldıgınce uyamamaya calısıyorum.
Kafamın içinde yaşayan ben değilim bundan çok eminim.
Şeytan bana uymaktan şikayetçi sdfghs
Şeytanla aynı düşündüğüm için uymuyom
O bize uysun nasıl olsa herkes yolunda
Uydum imama
uymayız
Uzağım şeytandan
Arada uyarım
hayır o bana uysun
Nau nau
Şeytan bna uyar :)
maalesef evet
O bana uyar