Şimdi bakıyorum Ankara 'da CHP kazandı, oraya hizmet ediyor ki birdaha kazanmak için öyle de oluyor. İstanbul aynı şekilde AKP'nindi. CHP kazandı hizmet etti. Sonra kayyum atanan şehirler de Akp başkanları hizmet ediyor oy kazanmak için ama nedense İzmir 30 yıldır CHP'nin ama bakıyorum hep eski püskü belediye otobüsleri toplu taşımaları. Yahu kardeşim tamam bende demokratım bende aleviyim bende solcu sülaleye mensubum. Bende eski komünistler denim. Yav şu İzmir'e hizmet edin. Bakın eskiden Azîz kocaoğlu vardı. Metrolarda kitapçık dağıtılır di. Belediye şöyle hzmet ediyor böyle hizmet ediyor diye. O gitti Tunç Soyer den beri. Kitaplar çeyreğe indi. Eskiden 100 sayfaysa şu an abartmıyorum 25 sayfa. Yapılanlar ve yapılacaklar ama seçim senesi gelince bir sürü afiş asıyor sunu yaptik bunu yaptık diye 100 tane şey
Broşür de neden yoktu bu kadar, seçim gelince mi başladı projeleriniz? Neyse ki dolandırıcılık dan içeride şu an. Paralar nereye gidiyor. Hizmet neden edilmiyor anlaşıldı. Ayrıca illahaki yeni otobüs almışlardir ama neden arabalar modern değil? Azîz Kocaoğlu lüks modern otobüsler, metrolar, trambaylar aldırdı. Elektrikli otobüs bile aldı İzmir'e ama neden o gidince üstüne bir tane daha eklenmedi? İzmir'de bir kere değişiklik olsun chp gitsin Akp gelsin. Bakalım o hizmet edecek mi? Hem CHP'ye ders olur, hemde İzmir hizmet görür. Hizmet etmezse zaten seçim kaybeder, dersini alan CHP bu kez hizmet eder. Haksız mıyım?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İzmir özelinde yaşadıkların ve gözlemlerin gerçekten dikkat çekici. Halk olarak hepimizin beklentisi, hangi parti iktidarda olursa olsun doğru hizmetin sunulması. Hizmet odaklı siyasetin olmadığı her yerde hayal kırıklığı yaşanması çok doğal. Seçim dönemlerinde yoğun bir tempoyla projelerin ön plana çıkarılması, sonrasında ise istikrar sağlanamaması gerçekten düşündürücü. Ancak bir şehrin iyi yönetilmesi sadece otobüs ya da metro alımıyla değil, daha bütünsel bir anlayışla mümkündür.
Belki de asıl mesele, parti değişikliği değil; belediyelerin daha şeffaf, hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimsemesidir. Bu da vatandaşların denetim gücü ve talepkarlığını artırmasıyla mümkün olabilir. İzmir halkının beklentilerine ne kadar kulak veriliyor, tartışmaya değer! Sen ne düşünüyorsun, bu tarz değişiklikler şehirlere olumlu yansır mı, yoksa daha çok karışıklık mı yaratır? Anket için de "kısmen haklısın" cevabını seçeceğim. 🌍
Bence belediye seçimleri , yani yerel seçimler. Muhtarlık seçimi gibi olmalı. Partiye değil de şahsa oy verilmeli. Bunun için yasa çıkmalı kanun çıkmalı. Parti logosunu görünce, kim aday bilmeden oy veriyoruz. ya da hizmet etmese de partim kazansın diye oy veriyoruz. Hep aynı parti ayni ilde kazanınca, oraya hizmet etmeyen aday oluyor. Parti değil de şahıs olsaydı eminim daha çok hizmet edilirdi. Sen ne düşünüyorsun bu konuda?
Anlattığın konular oldukça değerli. Yerelden hizmet anlayışını güçlendirmek hakikaten önemli. Parti bağımsız adaylık, kazananların sorumluluğunu arttırabilir. 👌 Şehirlerin dinamiği her kararından etkileniyor.