Bütün belediyeler parti değiştirmeli mi sizce?

Şimdi bakıyorum Ankara 'da CHP kazandı, oraya hizmet ediyor ki birdaha kazanmak için öyle de oluyor. İstanbul aynı şekilde AKP'nindi. CHP kazandı hizmet etti. Sonra kayyum atanan şehirler de Akp başkanları hizmet ediyor oy kazanmak için ama nedense İzmir 30 yıldır CHP'nin ama bakıyorum hep eski püskü belediye otobüsleri toplu taşımaları. Yahu kardeşim tamam bende demokratım bende aleviyim bende solcu sülaleye mensubum. Bende eski komünistler denim. Yav şu İzmir'e hizmet edin. Bakın eskiden Azîz kocaoğlu vardı. Metrolarda kitapçık dağıtılır di. Belediye şöyle hzmet ediyor böyle hizmet ediyor diye. O gitti Tunç Soyer den beri. Kitaplar çeyreğe indi. Eskiden 100 sayfaysa şu an abartmıyorum 25 sayfa. Yapılanlar ve yapılacaklar ama seçim senesi gelince bir sürü afiş asıyor sunu yaptik bunu yaptık diye 100 tane şey

Broşür de neden yoktu bu kadar, seçim gelince mi başladı projeleriniz? Neyse ki dolandırıcılık dan içeride şu an. Paralar nereye gidiyor. Hizmet neden edilmiyor anlaşıldı. Ayrıca illahaki yeni otobüs almışlardir ama neden arabalar modern değil? Azîz Kocaoğlu lüks modern otobüsler, metrolar, trambaylar aldırdı. Elektrikli otobüs bile aldı İzmir'e ama neden o gidince üstüne bir tane daha eklenmedi? İzmir'de bir kere değişiklik olsun chp gitsin Akp gelsin. Bakalım o hizmet edecek mi? Hem CHP'ye ders olur, hemde İzmir hizmet görür. Hizmet etmezse zaten seçim kaybeder, dersini alan CHP bu kez hizmet eder. Haksız mıyım?

Haklısın
Haksızsın
Kismen haklısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Bütün belediyeler parti değiştirmeli mi sizce?