Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Karşıyım kısmını seçecektim ama evete bastım yanlışlıkla. Ama maalesef akp geri adım attı ve mazbatayı teslim etti. Şöyle ki;
Şimdi aday olmasını onaylayan akp ve mazbatasını da teslim eden akp. Akp ye neden tepki yok? Çünkü dinle, her hatasını örtebiliyor. Ama ülkeyi chp yönetirken bunu yapsaydı, dini kullanamayacağından; halk tepki gösterir ve TSK da muhtıra yayınlayıp geri adım attırırdı. Bu yüzden chp ye sıtma deyip zafer partisini seçtiremezsek, seçtirmeyi tercih ediyoruz. Hadi biraz, AKP nin yeniden çözüm süreci başlatma planına deyineyim ;
Şimdi Akp , pkka ile çözüm süreci yaptı. Suriyelileri ülkemizealarak da suriyede kürdüstanın kurulmasına neden oldu. Bu yüzden biz Atatürkçüler şu gözle, irdeleyen sıtma olan chpyi seçiyoruz. Hepsini oku..
Şöyle ki:AKP ile CHP nin pkka ile olan yakınlığı arasında fark yok. Detaylı olarak şöyle izah etmek gerekirse AKP, pkka ile çözüm süreci yaptı. Ancak iktidarı kaybedince, geri adım attı. Lakin pkkanın şehirlere, HENDEK kazmasına ve özerklik ilan etmesine izin verdi. Şimdi de çözüm sürecinin adımları atılıyor.
Zira AKP ;Diyarbakır'da kürdüstan kurmak için ATATÜRKE baş kaldıran Şeyh saidin adını bulvara veriyor ve Pkka kurucularına 1982-1984 Diyarbakır Cezaevinde işgence edip öldüren Şehit Binbaşı ESAT OKTAY YILDIRANIN ADINI okuldan kaldırıyor ve HDP yi de kapatmıyor. Hep tavizler veriyor ama HDP nin kendi kontrolüne girmesini istiyor ki seçmenine çözüm sürecini yutturabilsin. Amacı şeriat bazlı kürdüstanı kurmak ve böylece Akp seçmeni tepki vermez. Muhalefeti ise, susturur. şu an, bunun pazarlığı yapılıyor. Zira HÜDAPAR, şeriat kürdüstanı savunuyor ve akp nin ortağı. HDP (DEMİ DE) ŞERİAT kürdüstanı kabul ettirmeye zorluyor. tamam derse, olacak.. Şu linlkleri okusan, ne demek istediğimi anlarsın
Https://www.youtube.com/watch?v=2HbmShl37Ysçözüm sürecini buradan detaylı dinle.
https://www.voaturkce.com/a/diyarbakirda-sey-said-bulvari-tartismasi/7389576.html
https://www.karar.com/guncel-haberler/esat-oktay-yildiranin-adi-okuldan-kaldirildi-1822673
Ben ise İlçede akp kesin kazanacak diye, zafere verdim ve akp kazanadı. Ama ilde chp de kazanabilirdi , bu yüzden ilde chp ye verdim ve kazandı. Kararımdan da memnunun Genel olarak seçim değerlendirmem ise, şöyle
Bir Zafer partili olarak 28 Mayıs ve 31 Mart 'da seçimlerinde, AKP ye oy verip ölmek yerine;Chp ye oy verip sıtmayı tercih ettım. Çünkü sıtmayı iyileştirebilirsin.
maalesef CHP de eski Türk milliyetçisi chp değil. Şimdi akp, nasıl çözüm sürecini başlatacaksa;chp de başlatırdı. Ancak CHP orduyu yeniden kemalistlerin eline teslim edeceğinden; halk ile ordunun tepkisinden çekinip çözüm sürecinden geri adım atardı. Daha sonra chp, sığınmacıları gönderir... Bu yüzden Zafer partisi, 28 Mayıs ikinci tur seçimlerinde KEMAL KILIÇDAROĞLUNU seçti. Çünkü CHP yi kontrol etmek, mümkün
AKP ise, hiç bir konuda geri adım atmazdı. Çünkü kontrol etmek, imkansız. Artık Akp nin tek çaresi, tüm sığınmacıları vatandaş yapmak. Yaparsa, 2028 ve sonraki seçimlerde kazanır. Bu yüzden Türk halkı korkmayacak ve sığınmacıların gönderilmesi için, net iradesini koyacak. Aksi halde, ülke gidecek.
AKP NİN SEÇİMİ kaybetmesi nedenleri: sığınmacıları göndermemesi ve daha fazlasını getirmesi, ekonomik çöküş, emekliyi mutsuz etmesi, yeterli sığınmacıyı vatandaş yapamaması , gençlerde deistleşme/ateistleşme ve Atatürkçülük oranın hızla yükselmesi gibi ana nedenler olmakta
İş bu anlatılan nedenlerden dolayı, 2028 de de bu halk chp yi seçtirip KEMALİST ordu eliyle kontrol edecez. Gönül ister Ümit Özdağ seçilsin. Ilk turda da Ümit Özdağı destekleyecem ama seçilmeyecek. Bu durumda ikinci turda, mecbur chp yi destekleyecem.
Aksi halde AKP çözüm sürecini daha önce başlattığında, sözümüzü geçiremedik ve pkka şehirlere inmişti. YaniAKP, kontrol edilemez ve HDP şeriata evet dediğinde;yeniden masaya oturacaklar. AKP de HÜDAPAR aracılığı ile HDP ye şeriatı kabul ettirmek istiyor. Eninde sonunda kabul edecek ve masaya oturacaklar. İzle de gör.. şu an HDP ateist kürdüstanı istediğinden dolayı, masaya oturmuyor. Zira seçmenine, kabul ettiremez; 2015 de olduğu gibi.
AMa chp yi kontrol edebiliriz. Nedenlerini, yukarıda açıkladım.
Adam secimi kazanmış:)
Bir vatandaş secme secilme hakkini kullanmış aday olmuş seçmen takdiri ile kazanmış bu adamdan bu ülkede bir hukuk varsa seçimi nasil alirsin :)
Ha adam suçludur hukumlulugu vardir o zaman secime girmesine nasil musade edersiniz :) demekki boyle bir durum yok secim adamın hakki
Hayır değilim
Cevap
6Cevap
Vanda iyi para donuyor uyusturucusundan eroininden, tabiki savas cikaricak geri almak icin. Reco kaz gelecek yerdeb tavugu esirger mi?
Karşı olan sğır bir peachtir bu ülke ve bayrağı ile sorunu olan herkes gözümde iğrenç bir yaratıktır bu kadar net çekemiyorsan s… gidersin bu kadar açık
@KumsalBey la kes

Ya burada ne demek istemiş anlamadım
(Vanlıymış)
hayır karşı değilim. pkklı birinin belediye başkanı olması uygun değil.
Sorduğun soru şekline bak yaa, yanlış anladı millet. Vatansız pçlerin partisi kapanmalı
Neden karşı olalım cengaver bey
Evet karşıyım
Terrorist..
Karşıyım, bu büyük bir hak ihlali.
bencede evet
Hak yerini buldu
Hdp bu ülkedeki 3 cu partidir
verilmesine karşıyım
Kim seçildiyse o
Ya ben yanlis anlamisim
Sil benim yorumumu😂😂
Yooo