Hiçbir grubu hedef almadan düşüncelerinizi merak ediyorum. Saygınızı bozmayın lütfen. Olaylar hakkında yorumlarınız?

Bundan sonrasında bizi neler bekliyor düşünceleriniz nedir?
Hiçbir grubu hedef almadan düşüncelerinizi merak ediyorum. Saygınızı bozmayın lütfen. Olaylar hakkında yorumlarınız?

Bundan sonrasında bizi neler bekliyor düşünceleriniz nedir?
son dakika operasyonu ile adamın seçme ve seçilme hakkını alırsan. ona rağmen seçime girmesine izin verirsen sonucu bu olur. o mazbatayı vermeselerdi çok daha kötü şeyler olacaktı. olan şeylerde apkyi tamamen bitirecekti. çünkü öyle bir zamanda yaptılar ki işin içinde iş olduğunu düşündü herkes.
"Pkka sizi türkürüğü ile boğar: diyen Van belediye başkan adayı Abdullah Zeydana, mazbatanın yeniden teslim edilmesine karar verildi!! Ama akp ve MHP seçmeni sus pus.
Çok yazık... Bunu , yapacaklarını düşünmemiştim. Utanç verici bir olay. Şöyle ki Bu ülkede, bir suriyeli bize saldırsa ve biz de bir ağır yaralarsak; ilk celsede üç sene hapis verip memursak memurluktan atarlar, değilsek atamayı yapmazlar. Ama " pkka sizi tükürüğü ile boğar" diyen terörist, belediye başkanı olabiliyor. Terör örgütü üyeliğinden , 8 sene hapis cezası var bu adamın!! Umarım, yeni bir çözülme süreci yaşanmaz.. Ama taviz, her zaman hep tavizi getirmiştir. Bunu da unutmamak lazım..
Ama chp iktidarda olsaydı, orduyu mecbur eski kemalistlere teslim edecekti ve chp bunu yapsaydı ; kemalist ordu muhtıra verirdi.. Bir de sağ seçmen de sokağa dökülür ve chpyi korkuturdu. Bir de chp içinden de karşı çıkanlar olurdu. Böylece chp, geri adım atardı.
Zira akpnin yapması ile chp nin yapması, bir değil. Çünkü AKP, dinle her hatasını örtebilirken; chp örtemiyor. Bu yüzden akpnin, pkkaya verdiği tavizler dile gelmez iken; chp nin ufak bir sözü göze batıyor.
şu an akpyi durduracak bir güç , yok. Ümit Özdağ da oy alamıyor. Bu yüzden, chp ye sıtma diyoruz ve mecbur oy veriyoruz.. Çünkü chpnin yaptığı her şey göze battığından, bu halk sessiz kalmaz ve sıtmayı iyileştirir.
Söylediği sözler var olumsuz buna bende karşıyım. Ancak madem bunlara seçme ve seçilme hakkı verdiniz. Seçmişlerse buna saygı duymak zorunda kalacaksınız demektir. Madem öyle tepkinizi onların oylarına sahip çıkanlara değil seçme ve seçilme hakkı tanıyan Akp hükümetine tepkinizi birnsonraki seçimde gösterin arkadaşlar. Kimse kimseyle boşuna kavga etmesin yani suç bunlara seçme ve secilme hakkı verenlerde.
Ben o parti, bu grup diye ayırmıyorum. Oranın halkı bu adamı istemiş, bu adamı seçmiş. Ayrıca şöyle bir şey var ki ak parti, yanlışlarını ortaya çıkarmayı hedefleyen herkesi terörist ilan etti. Bunda parti ya da grup farketmiypr. Sadece dem partisi değil başta chp olmak üzere önlerinde kim durmak istediyse terörist dediler, yani üyeler ve gruplar. Terörist dediğin dağda yaşıyor, eli silahlı eşkiya. Peki chp Atatürk ün kurduğu bir parti değil mi? Atamızın kurduğu bir topluluğa nasıl terörist diyebiliyorlar. Ama buna halk izin veriyor, biliyorsunuz. Bu sadece benim görüşüm. Taraf tutmuyorum.
Cevap
55Cevap
Ne düşünelim? Pkk tükürüğüyle boğar sizi diyen terörist birinin aday gösterilmesi, en azından sonradan alınan doğru kararın bir anda tekrar değiştirilmesi. Şehitlerimizin kemikleri sızlamadıysa, ailelerinin ah’larını almadılarsa ben de bir şey bilmiyorum. Bu adama yapılanın haksızlık olduğunu düşünenler bizim vatan topraklarımızda yaşayan hainlerdir. Bu Vatanı bölemeyecekler, Öcalan diye bi taraflarını yırtanlar, Demirtaş’ı şahlandıranlar, bizi ayrıştırıyorsunuz diyen provokasyonlara gelen Kürtler. Biz her şeyin farkındayız, vatan uğruna şehit olan Kürt kardeşlerimizin de, “eziyorlar bizi” diye bir şeylerin ardına sığınmak isteyenlerin de. Maliye bakanı Kürt, Cumhurbaşkanı yardımcısı Kürt, erdoğanın eşi Kürt :D demem o ki, ayrımcılık yapan yok. Şimdiden sonra ne mi olacak, örgüt ve sempatizanları sokaklara dökülecek. Bakalım her şey çok güzel olacak 🙄
Eşi kürt değil Türkiye arap’ı, kürtle evlenmez başkanım djjdj
@Güzelşeylerinsonu siirtli diye biliyorum ben 😒
Siirt hatay ve urfa bölgesinde Türkiye arapları var çok sayıda.
Var, evet. Arap olduğuna dair bilgi var mı bir yerde?
Evet kendi demiş arap kızı aldım diye
Link alabilir miyim :D
İyi insanlar ama sıradan bi anadolu insanı gibiler
Googleda arat bi bulmazsan bakıyım
Bulamadığım için sordum zaten :)
Teşekkürler 😌
Doğru karar çünkü halk onu istiyordu, onu seçti. Ondan alıp başkasına veremez. Demokrasiye aykırıdır bu.
Ayrıyeten olayın Pkklı olmakla alakası yok. Unutulmaması gerekiyor ki akparti yenilgiyi kabullenemediği için ve çoğu yeri kaybettiği için buraya pkklı diye iftira atarak almaya çalıştı. Zira pkklı olsaydı adam dağda veya hapiste olurdu. Adaylığını bile koymaya izin mi verirlerdi sanıyorsunuz? Türlü türlü güvenlik soruşturmalarından ve uygunluk şartlarından geçiyorlar adaylar öyle girebiliyorlar seçime. Seçimden önce pkkla ile ilgisi alakası yok seçime girebilir, seçildikten sonra Aaa pkk ile ilgisi varmış vermiyorum mazbatayı başkasına verecem? Olur mu böyle bir şey.
Duygusal yaklaşmayın bu tarz oyunlara. Duygularınızı böyle kullanırlar.
@Güzelşeylerinsonu Adam bizzat kendisi ne söyledi?
Tamamen geri vites, yakışmadı. Hem böyle bir insanın seçime katılmasına müsade ediyorsun, seçilince olmaz diyorsun, sonra ne hikmetse geri vites yapıyorsun.
O çok önem verdiği itibar'dan eser yok, naylon plastikten farkı kalmadı. Olacak olan belli, gelen hazine yardımı terör örgütüne aktarılacak, şehire herhangi bir yatırım yapılmayacak, şehrin her yeri köstebek yuvası olacak, olan yine gariban anaların gariban evlatlarına olacak. Ve artık örgüt ve örgüt sevicileri bir şeyi elde etmek istediği zaman sokağa dökülecek. Tıpkı her şeyi ağlayarak yaptıran bebe'nin hareketi gibi. An itibariyle iktidar hem itibarını hem duruşunu hem de caydırıcılığını kaybetmiştir.
İktidar bu hareketle sıçtığı poku sıvadı, vermemesi lazımdı.. görelim bakalım neler olacak.
İlkinde kaos çıkmaz diye düşündüler baktılar kaosun kralı çıktı sıkıntı büyük dur geri verelim dediler eğer ki dem parti sesini çıkarmayıp sussalardı sanki babasının koltuğuymuş gibi %27 oy alan delikanlı masaya oturup ahkam kesmezdi neymiş YSK nın kararına uyunmuş falan filan ama şöyle bişi tamam mazbatasını verdiler ama kayyum atayacaklardır emin olun çünkü akp pes etmez nerde haksızlık hukuksuzluk varsa onu yapacaktır CHP nin kazandığı yerlere eskiden onların olduğu için tekrar itiraz ediyorlar iptal edilen bazı seçimlerde belki bişi yaparız diye yapacaklardır bişi çünkü onların ilk hedefi İstanbuldu çünkü kirli paranın merkez kaynağı İstanbuldur orada ne paralar dönüyor ne paralar
Sur hendek olaylarından önceki gibi bu parti görünümlü pkk yandaşları yine bombalama mayin için iş makinelerini kullanıp ödeneği örgüte para ve makine yardımına dönderirse devlet yine terör yandaşı partili belediyenizin kaba etinden saplar bilesiniz. Askere polise atılan kurşunu Molotofları yemez devlet kaos çıkmasın diye zamanı var bekleyin
Anadaluda yasayan Turk Kurt Laz Cerkez Zaza farketmez hakki yenildiginde birlikte bu sekilde karsi koyarsa ingilizlerin maşalari her zaman geri adim atmaya mecburdur devir degisti 100 yil onceki gibi hepimizi öldurecek durumlari yok. Bir sehri cocuklara bebeklere ve hatta hayvanlara kadar komple yok edecek halleri yok. O yuzden haklarinizi vanlilar gibi aramak. ve sonuc almak iyi bir fikir. gibi gorunuyor. Cunku bunlarda vicdan falan yok acliktan olsek acimiyorlar halkin halktan baska. sahibi sahip cikani yok. Hepimiz birlik olup maşalara arada hukuk ve demokratik haklar cercevesinde boyle ayar vermeliyiz.
burada esas sıkıntı bu adamın aday olmasın izin vermekte, eğer baştan izin verdiysen olur. ama ben bu kişinin aday gösterilmesine karşıyım. hiç bir ülkede bir terör öğrütünü övecek sekilde sizi tükürüğü ilebogar diyen kişi her hangi bir sekilde yönetimde yer alamaz. Bu demokrasi değildir.
Halkin iradesini yok saydilar ve halkta karsi cikip direnerek o mazbatayi aldilar. gurur duydum. bu sadece Kürt meselesi degil tum turkiyenin meselesi. halk sesini cikarmasaydi aynisini diger sehirlerede yapardi. qqq
düşünecek bişey yok
bugünün meselesi değildir
bugünki yasalara göre doğru olanı yaptı YSK.
ancak yanlış hatırlamıyor isem 2016 da terör örgütleri dahil seçme ve seçilme hakkına sahiptir diye bir düzenleme geldi.
vatanı satanlar ile vatanı savunanlar aynı kişiler maalesef.
Bu adam mı belediye yönetecek? Zamanında İmamoğlu’nun bir sözü için mahkemede ne kararlar verildi, ne sözler söylendi. Asıl hainler burada.
dem parti baska bir isimle acilmamak sartiyla komple kapatilip kurt halkina da artik dogru duzgun egitim verilmeli. bu sahislar teroristlere para yatirmaktan belediyeye nasil hizmet verecekler. iyi ki doguda dogmamisim yoksa bu dem partili cevrem yuzunden kanser olurdum.
Hangi kafadasınız bilmiyorum ama yanılıyorsunuz. Tabiki en çok oy alana verilecek. düt düt verilecekk. Kazanan aday daha önce akp de adaydı terörden bahsetmediler bunu unutmayın başka partiden olunca nedense sorun oluyor. Oyuna geliyorsunuz. Kendileri en büyük terör fetönün yandaşları. Hizbullahın yöneticileri.
kim hüda par mı
@uyanmakzorundayiz yok akapee
PKK diyorlar burada gerçek şu var silahla girmediler seçime sırf Kürt diye ırkçılık yapanın üzerine Allah aletlerinde bogsun helal olsun Kürt kardeşlerimize ayakta alkışlıyorum
Yani PKK sizi tükürüğüyle boğar diyen birini ben seçime sokmazdim ama madem sokuyorsun halkın verdiği oyu sahibine vereceksin , YSK seçime sokmasa halka da şu soruyu sorabilirdim PKK ya övgü yapan birine neden oy veriyorsunuz diye yani aslında konu çok basit mevzu vatansa vatana ihanet eden, terörü teröristi öven kim var ise vatandaşlıktan çıkarılması gerekiyor bence
Halen terör partisini ve terör destekçisi adamı farklı bahanelerle savunan haysiyetsiz ve şeref yoksunu insanların olması çok üzücü. Adamın aday olabilmesi işinize gelince adalet yok dediğiniz ülkede adaletli bir durum olmuş olmuyor. Bunlar defalarca dağa para kaçırmaktan içeri giren soysuzların arkadaşları. Madem çok bölücü destekçisisiniz, kuyruğunuzu kıstırıp Yallllah Irağa barzaniye gidin, yok öyle İstanbul’dan Ankara’dan İzmir’den bölücü şakşaklamak.
kahrolsun PKK sevmiyorum bende kürdüm
@uyanmakzorundayiz kardesim adamsın olay ırk değil zaten.
evet teşekkür ederim
Ya abicim herkes bu aralar terör sevicisi olmuş. Ne demokrasiymis adam terorist koysun aday ona da oy verir o halk. Sonra da milletin iradesi derler
@Gökçenurrr0906 kahrolsun PKK
@Gökçenurrr0906 cidden bu ülke beni yordu aidietimi kaybetcem yakında
Şahsen benim Van halkına saygım kalmadı. Keşke adam gibi siyaset yapsa o dem parti teröristi savunmadan vallahi oy verirdim. Ama düzgün siyaset anlayışları yok şehidimize askerimize saygımdan ötürü.
@Gökçenurrr0906 ya bunlarla yaşanmaz gavurla yaşarım daha iyi ya müslümanım diyip bebek katillerini savunuyorlar hak ayağına
@Gökçenurrr0906 bende kürdüm dem parti sevmem vermedim ama maalesef kız kardeşim 18 yaşında ilk oyunu dem parti verdi
Benim de sevgilim Kürt. Ama şerefli Kürtler bizim canımızdir
Kardeşinle konuş derim teröristi savunan da ondan farklı olmuyor
@Gökçenurrr0906 konuşuyorum anlamıyor ki kaptırdı iyice apo dem parti müzikleri dinliyor
@Gökçenurrr0906 sevgilin nereli
Adiyaman
Abi bu nesil böyle yetişiyor maalesef çok cahiller bişey bilmiyorlar araştırmiyorlar. Bak üzülerek söylüyorum bende o nesildenim.
@Gökçenurrr0906 maalesef nesil kötü gidiyor bilinçli sayısı az
@Gökçenurrr0906 ateist deist sayısı artıyor evlilik dışı ilişkiler artıyor zina artıyor
Bunlar hep cehaletten geliyor. Bişeyleri bilsek düzgünce bu tür şeyler yaşanmaz. Yeni nesil afedersiniz mal gibi yetişiyor. Ne araştırma var ne bişey. Adam kendi dinini bilmiyor gidip ateizm araştırıyor en ufak yanilgida çıkıyor dinden
@Gökçenurrr0906 maalesef umarım sen onlardan olmazsın kendini yetiştir inşallah sevgili işleri boş zina korkuyorum büyük gunah
Yok abi ben dini bütün biriyim. Öyle karşıma çıkan en ufak yanilgida din degistirmem. Arastiririm tabiki. Kur'an diyor bize bunu. Çoğu ayette geçer ey akıl sahipleri, düşünmez misiniz gibi ayetler akla ve düşünmeye vurgu yapar.
Zina mevzusunda da benim ilişkim uzak mesafe ilişkisi. Ve ciddi düşünüyoruz karşımdaki insan kötü birisi değil 2 yıllık sevgilim. Ki benim ailem de ben de bunu kabul edecek insanlar değiliz. Keza onlar da
@Gökçenurrr0906 bilmem sevgili flört caiz değil günah bilgin olsun karsoyim
@Gökçenurrr0906 çözüm evlilik ya da oruç şehveti keser evlilik yaşı yükseliyor
Anladim
@Gökçenurrr0906 zina korkuyorum büyük gunah uzak dur lütfen evlenmeden önce yapıyorlar ilişki giriyorlar
Yok abi uzak duruyorum ben
@Gökçenurrr0906 ne güzel maşallah Allah bozmasın
Kardeşinin terör destekçisi olması bizler için o kdr büyük bir hayal kırıklığı kii...
@Gökçenurrr0906 hata çok günah çok imansızlik artıyor kıyamet alametleri gerçekleşiyor kıyamet yaklaşıyor
@Gökçenurrr0906 maalesef kandırıyorlar
Yazık be yazık.. böyle cahil gençler yüzünden sehidimin kemikleri sızlıyor...
@Gökçenurrr0906 maalesef cahillik yüksek umarım pişman olur bir gün
@Gökçenurrr0906 Orhan yenen sosyal eleştirmen izleyebilirsin güzel videoları var sosyal hayat
Abi akıllı birine benziyorsun da niye kardeşin sana benzemedi. Bu kız dağa çıkarsa hiç şaşırma. Kendince özgürlük mucadelesi verdiğini sanıyor.
@Gökçenurrr0906 akıllı değilim günahkar gafletteyiz istersen takip edebilirsin beni
@Gökçenurrr0906 dağa çıkmaz
Aklı yıkanırsa her şey yapabilir
dem partinin belediye başkanı adayının ailesi çekirdek akp'lilerden, babası 2002'de, kardeşi 2021'de akp'den vekil seçilmiş, işte akp'nin Türk milliyetçiliğinden anladığı da Türkiye'deki Türk nüfusunu nasıl dejenere ettiği de apaçık ortadadır.
Toplumun aklı parçalara ayrılıp her düşünce yapısına göre farklı partiler oluşturdu ve terör, zafer gibi algılar ile zihinler ele geçirildi. Terörü, partiyi ve finali belirleyen sistem kardeşi kardeşe kırdırdı da kimse gerçek işgali fark edemedi
Dem parti bilerek kasıtlı yapıyor bunu ama asıl konu YSK neden izin veriyor
Bir kanun çıkmalı terör örgütü sempatizanı destekçisi üyesi kesinlikle aday olamaz diye bundan sonra sorun olmasın
Madem adam adaylığa uygun değil bunu aday olmadan önce engel olacaklardı buna kim izin verdiyse suç onundur
en azından bu PKK lının yerine yeni bir aday çıkarabilirlerdi göz göre göre terörün yolunu açtık
o adamın bu ülkede barınması suç değil midir zaten nasıl aklayabiliyorsunuz anlayamıyorum
Geçmişteki olaylar yaşanmaz umarım, esenyurt'a sıçradıysa durum kötüye gidiyor gibi... umarım bir an önce akıllarını başlarına toplarlar da kan dökülmeden biter her şey
En başta yanlış yaptılar başvurusunu kabul etmemeliydiler olay orada kopmuş bence verilmemeliydi alınmamalıydı
Merak ettiğim konu şu, madem aday gereklilikleri karşılamıyordu neden seçime girilmesine izin verildi? Dem partiyi hiç sevmem ancak bugün onlara yapılan yarın bize yapılır...
YSK en baştan kabul etmeyecekti madem etti yalandan en baştan elinden alma oyunlarına girip ortalığı karistrmicakti
Pkk'lılara ses çıkarmayan aksine destek verem ysk'dan da bir halt olmaz. İçimizdekiler bizi bitirir bu kafayla
iyi şeyler düşünmüyorum. asla gitmeyeceğim bölgeler. kendi adıma söyleyeceklerim bu kadar. daha çok şey söylerim ama kendimi yormama değmez.
onların ne beklediği ne düşündüğü umrunda umrunda bile DEĞİL. az ötede oylayın, bizden uzak durun yeter
Çok takmıyorum. Yarın ya da ertesi gün kayyum atanır zaten.
dem parti sevmem kayyum faydalı olur mu
Birbirinden farkları yok siyaset toplum uyutuluyor
Adam seçimle geldi haketti halk seçti hayırlı uğurlu olsun kendisine ve halkına
Aday olarak kabul edilmesi yanlisti en basta. Aday olsuktan sonra secilirse artik bir sey yapmayacaksin.
Ama Van halkının iradesinin de ne olduğu göründü
Van halkının Cibiliyetini skym ki pkk destekçisi bi vatansız namussuza oy vermişler yazık bu ülke bitmiş. Sende gelmiş iradeden bahsediyorsun mk
Ben onların savunucusu değilim. İradesiz olduklarını çok iyi biliyorum. Devletime polisime askerime sövüp bu devletn yardımlarıyla yaşadıklarını çok iyi biliyorum. Dua etsinler benim devletim barbar değil. ABD bizim yerimizde olsa onların soyunu kurutmustu.
Sadece bu seçimle onların ne olduğunu gördüğümüzu söylemek istemiştim yanlış anlaşılmış
Tamamen saçmalık en başta oldu o adamın aday olmasına izin verilmemeliydi ve halk da onu seçmemeliydi
Şimdi şöyle bişey var bu adamın babası ve kendisi akp de millet vekilliği yaptı benden değilseniz suclusunuz gibi düşüncem
En başta adayı kabul edip sonra mazbatayı vermeyip ayaklanmaya neden olup ardından r yapıp verene ne denir
Halk onu seçti en başta o adamın adayligini kabul etmeyeceklerdi adayligini kabul edip adamı halk seçip sonra iptal edemez .
Van'da ilcemde kutlamalar oldu sokaklar karıştı dem parti sevmem kız kardeşim ona verdi ilk oyu
Teröriste saygı mı olur olum başlarım hümanistliğinize
Türkiye birilerine söz geçirmiyor, alıp geri veriyorsa yetkisi bir hükmü kalmamış rezil olduğuyla kaldı pes diyorum başka lafa gerek yok
Yani seçme hakkı veriyorsan. Mazbatayıda vereceksin seçilmişse usulsüz bir şey yaparsa ozman görevinden alınır
Daha yüksek sesle KAHROLSUN PKK diyoruz!!!🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Valla kusura bakma ama pkklilara saygı falan duymam yandaş olanada bi gram saygım olmaz
Dem diye bir parti yok bana göre
Muhalif Atatürkçü Turancı olarak kabul etmiyorum demi Hüda parı
Hüda parla demi bir tutamazsın asla bir olmadılar!
Kusura bakma
Atatürkçü biri olarak
Barzani'nin dostlarımın tarafını tutmam
Hizbullahı savunan kimseyi sevmem
Gaffar Okkan konusu halen aklımda
Doğru bir halkın iradesi heraeyden ve herkes den üstün dur
Direnişimizle devrim yaptık hakkımızı olanı aldık...
Ya onlar dem’in mitinglerinde kutlamalarında bir tane bile Türkiye bayrağı açmıyorlar…bence bazı şeyleri görmezden gelmek bize pahalıya patlayacak, bu işin chp’si mhp’si falan olmaz, Türk düşmanlarına haddini bildirmek lazım, o ayrı bu ayrı
Al o mazpata sana girsin
terörist teröristtir. Mezopotomya eşekleri her zaman Türke muhtaçtır. Bak kendi kürtçe siteniz bile yok, gelip Türk sitelerinde havlıyorsunuz🤣🤣 bu gerçeği de maymuna okşayan kürt annelerinizin bir yerine mont edersiniz🥳🤩
Zavallı 😂😂
ne saygısı olm ya bu dağ farelerinin nesine saygı duyayım
Halkin iradesidir, olaylar olmasaydi vermezlerdi bravo wan halkina ✌️
Bir tek çaydaki demi severim. Onun haricindeki demler gram umurumda değil ama yapılan haksızlık.
Ee zaten olması gerekn buydu bildiğim kadarıyla aday olamiyormus dem parti adayı diye okudum ee iyide ozman ne diye seçtiniz adamı ilk başta eleseydiniz
Gereksiz yere kargaşa çıkardılar ondan sonra da yeni vites yaptılar o kadar basit
takmışlar bir soze neymiş pkk bilmem ne demiş yaw arkadas bunu soyleyeli yıllar olmuş seçimi kazanıp baskanlıgı kapıncamı aklınıza geldi insanlar boş çoğu insanın dusuncesi ahmaklık niteliğinde
Halk isyan edince geri vites yaptılar. Yazık gerçekten.
pkk yuvaları hazır para da gelir ordan devlet de göz yumar olan fakire olur bu kadar..
Söke söke haklarını kazandılar, Türklerden daha örgütlüler , biz böyle olamadık her yerde hakkımız yendi helal olsun onlara
Ysknın başka fitneciler tarafından yönlendirildiğini düşünüyorum
Devletin verdiği hizmet araçlarını hendek için kullanırsa bu sefer askerimiz değil oranın halkı temizlesin
Halk seçmiş, seçim kazanılmış uzatmaya gerek yok
Millet iradesinin üzerinde hiçbir güç yoktur. 2. Açılım süreci başlayacak zaten.
Derhal mazbata geri alınmalı ve gerekirse kayyum atanmali.
Oyu kim çok aldıysa seçilme hakkı var. Parti tutmuyorum.
direnis kazandi kanziileeeer. d
verilecek tabi. asıl bişeye engel koymak istiyosan adaylığına koyulsaydı. bu adam nasıl aday olabildi ki zaten
Haksız tabiki halkın iradesine saygı duyacaklar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?