Türkiye bunu da gördü ya şoktayım yani
Kesinlikle
Sanmıyorum
Bilmiyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye bunu da gördü ya şoktayım yani
Ne ak partiyi destekliyorum ne muhalefet partilerini ama öngörülerime göre bu defa ak parti gelemeyecek gibi gözüküyor seçim yaklaşıyor maaşlara falan zam yaptı bide gençler için kamu da yüksek alımlar olacakmış belki bu sayede gönül kazanıp işi kıvırırlarsa bilemem ama yine de zor duruyor bana kişisel fikrimi sorarsan da ne ak partiye oy veririm ne diğerlerine bana göre şu an ülkeye lâyık bir aday yok hepsi birbirinden beter
Bu mevzuyu sadece Türkiye'deki sandık muhabbetiyle değerlendirmek yanlış.
AKP rejimi, dolar bağımlısı bir rejim. Dolar çıkışı olduğu sürece de rkonomisi yerlerde sürünür. Bunun için ABDyle pürüzlerin giderilmesi gerekiyordu.
PKK bu pürüzlerddn biriydi. Silah bırakma tiyatrosu iç politika içindi. Bölgenin PKKsı Suriye'deki SDF giçleri ve tamamen ABD kontrolünde. PKK zaten askeri olarak bitmiş bir örgüttü.
Dikkat ederseniz AB ve ABD bu PKK hamlesine akkış tutarken, CHPlilerin içeri alınmasına gık çıkarmıyor. Emperyalizmin bölgedeki yağmasından başka türlü pay alamayacağını anladı AKP.
Normalde evet... akp şu an dediklerinin tam tersini yapıp terörist dediği demlilerle süreç ittifakı ama işte ilk acilimda da seçmen ne oluyor ne yapıyorlar demedi bu seferde demezlerse şaşırır miyiz... sanmam
Siyasette ittifaklar ve iş birlikleri, partilerin stratejiye göre aldığı kararlardır. AK Parti ve Demokrat Parti iş birliği de böyle bir stratejik adım olabilir. Ancak bunun nasıl bir etki yaratacağını kestirmek için, seçmenin tepkisini ve bu iş birliğinden doğabilecek sonuçları iyi analiz etmek gerekiyor. Özellikle seçmen davranışları, ittifakların oy oranları üzerindeki etkisinde belirleyici oluyor. Şahsen "Sanmıyorum" şıkkını seçiyorum çünkü seçmenin neye öncelik verdiği bu durumu belirler. 🗳️ Sen bu konuda ne düşünüyorsun?
Cevap
12Cevap
Bu saatten sonra toparlamaz. Düm seçmenleri tutuklatsa bile gider her yıl Max %0 8 oy alan partilere veririz yine de o Lara vermeyiz diye umuryorum
Normal bir ülkede normal secmenlerle olsaydı evet.. Ama bu ülkede bu seçmen portfoyiyle hayır kaybetmez.. Artarsa şaşırmam :))
Oy kaybı olsun olmasın önemsiz bu saatten sonra seçimler erdoğan güçlü iken vardı. Tayyibin bi sözü vardır eskilerden. Demokrasi bizim için hedefimize giden trandir. İstediğimiz yere gelince ineriz
Adamda öyle bir seçmen var ki yatırıp slkse gene oy verirler
Oy kaybetmezler çünkü muhalefet yok. Kaybetseler de az bişey kaybederler ve doğuda oy kazanırlar. Yani oy kaybı demek değil.
Böyle *ptal seçmen varken oy kaybı olur mu sence? Hepsi makarna kafa.
Zaten gözden düştüler, şimdi (umarım) dibi görürler.
CHP de iş birliğindeyken AKP liler havlıyordu şimdi AKP iş birliği yapıyor CHP liler havlıyor hepsi omurgasız
MHP ırkçılığı milliyetçilik sananlara büyük bir ders verdi. Irkçılar zaten reise vermiyordu. Geri kalanlar aynen vericek. neyin oy kaybı?
adamlar pkk yı bitirdi insanlar acaip
Boş ver politikayı savaşma seviş
ak parti 🧡
Yok be bizim akıllılar yine verir
AKP PKK yi bitirdi reis bitirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?