Bileşen iktidar parçalanan muhalefet ! bu seçimleri AKP'nin kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünmeye başladım , ?

Bileşen iktidar parçalanan muhalefet ! bu seçimleri AKPnin kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünmeye başladım , ?

bu seçim nabzına bakıyorum Cumhur İttifakı Taraflarında bileşenler var biliyorsunuz Erdoğan Önüne Fazla Rakip Cıkmasın Diye Ataklar Yaptı Yeniden Refah Partisini DSP'yi Yanına Çekti Oy Oranları Çok Değil Diyeceksiniz Ama Adamlarda Böyle Kargaşa Atışma ve Üstlerine gitme gibi tartışmalar yok

Millet İttifakına Bakıyorum Hedefleri Muharrem İnce Olmuş Seçmenleri Muharrem İnceye Saldırmaya Başladı Tabi RTE bu konuda biraz rahat takılıyor seçmenler muharrem beyi galiba 21 yıldır ülkeyi yönetiyor zannediyorlar sahada RTE'nin rakip olduklarını unutan seçmenler var bu saldırgan tavırlar asla iktidar yapmaz Demokrasi hakkını kullanması Sarayın Adamı Yapmaz Onu Kimse Kemal Kılıçdaroğluna Oy Vermek Zorunda Değil

Ülkede En Büyük Sorun Muhalefettir maalesef

bu seçimde en iyisi oy kullanmamaktır

- siz ne düşünüyorsunuz?

Bileşen iktidar parçalanan muhalefet ! bu seçimleri AKP'nin kazanma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünmeye başladım , ?