Millet ittifakının HDP ile ortak olması sizi rahatsız ediyor mu?

Millet ittifakının HDP ile ortak olması sizi rahatsız ediyor mu?
Evet ediyor.
Cözüm surecini bile sirf ülkemizi bölmek icin sabote eden HDP ve PKK ile hala is tutuyorlar.
HDP de PKK teror orgutu de ülkemizi bolmek isteyen Hacli ordularinin masasidir. Ne yazik ki bir kisim Kürt kardesimiz ya bu gercegi gormuyor ya da bile bile oy veriyor.
HDP de aldigi oy ile Kürt kardeslerimizin oyunu sabote ediyor.
2018 yili secimlerini iyi hatirlayalim. Kürt kardeslerimizin bir kismi HDP ye olan oylarini bölücülük yapiyor diye atmama karari almisti. Bunu bilen ve HDP nin meclis disi kalmamasini isteyen bir kisim CHP ve tayfasi "Bir oy CHP ye bir oy HDP ye kampanyasini baslatti. Ve CHP den HDP ye oy kaymasi yaparak tekrar HDP yi meclise soktular.
Zaten CHP den Milliyetci Ataturkcu Ulusalci ne varsa tek tek kovuldu.
Onlarin yerini Pkk lilar fetoculer aldi. Bunu bizzat eski CHP liler soyluyor.
Simdi boyle bir CHP nasil HDP ile ittifak yapmasin.
Zaten birbirlerinin iki gibi olmuslar.
beni etmiyor. edenlere de cevabım 16 Nisan 2017 referandumuna evet oyu vermişseniz hiç laf etmeye hakkınız yok. bu eser sizin eserinizdir. eski parlamenter sistemle devam etseydik kimse kimseye muhtaç ve gebe kalmazdı.
Vatan hainlerine oy yok
Cevap
5Cevap
Bu insanlar Gezi Parkında Apo ve Atatürk posterini yanyana açmış insanlar. Sormaya değmez.
HDP, Atatürk'ün i'tleri diyor bunlara, bunlar hala oy için yalanıyorlar.
Millet ittifakı değil iradesizliğin, vasıfsızlığın bir araya toplanmış hali.
Çok doğru yorum. 👍
Ediyor ama Erdoğan'ın gitmesi için gerekli. İrticanın bence HDP'den farkı yok.
Yapma be kardeşim ettiğin lafa bak. Ülkeyi kim yönetirse yönetsin yeterki rte gitsin demek hainliktir
Hainliğin ne olduğuna karar veren sen değilsin. Bu ülkede tekrar Kemalizm tesis edilecek bunu ister kabul edin ister etmeyin.
Kemalizm i HDP ile ortak olarak mı tesis edeceksiniz hahahahahahahhahahahahahahhahahahahaha
HDP'yi baştan savmak kolay dert etme.
Allah bilir ne pazarlıklar yapılıyor. Pişman olursunuz
Siz HÜDA-PAR'a dikkat edin önce.
Ya he he kardeşim.
Hüdapar kim mk. Hdp tehlikeli asıl
Boş video atmışsın bunlar çözüm süreci
@Yamahamotocross çözüm süreci zaten başlı başına bir olay.
Sjsjjsjs kk şu an pkk ya dostumuz diyen hdp ile ittifak
Hiçbir parti vatanını tamamen sevmiyor. Bu sebeple önce irticayı ortadan kaldırmak gerek.
Kürdistan kurulsun istiyorsun o zaman
Hayır. Ancak şeriat da istemiyorum.
20 senedir ak parti yönetiyor bu ülkeyi şeriat mı geldi? Ulan boş boş konuşma canımı sıkma benim
Getirecek güçleri yok henüz de ondan.
Gayet de var isteseler getirirler
Atatürk'ün sözleri var. Böyle bir şeye hakları da yok.
" Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur."
Al birini vur ötekine lafı var. Çok severim bu lafı. Tam da bu zamanların kısa özeti.
Hala bunlara oy verecek varsa kendini sorgulamalı
Aynı olayı diğer taraf içinde düşünüyor musun
Diğer tarafta terör örgütüne destek veren kimse görmüyorum
Körlük var sanırım sende
Aksine ciddiyet var. Vatan hainlerini sevmiyorum
Güldürdün 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Belli ki sende hainsin
Senin gibilere göre kendinden farklı düşünen herkes hain
Ülkedeki en büyük sorunların başında geliyorsunuz
Aynen kardeşim HDP ile pazarlığa devam edin. Senin gibileri sandığa gömeceğiz merak etmeyin
Ediyor tabi ki tıpkı cumhurun hüda par ile olduğu gibi
Terör terördür her türlüsü aynıdır aralarında fark yoktur
HDP açıkca ben pkk yım diyor. Hüdapar da böyle bir şey görmedim
Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmüyorum diyo bir videosunda netten seyredebilirsin
HÜDA-PAR oy oranı %0.5 ve AKP HÜDA-PAR g'tünde gezmiyor. Adamlar oy vereceklerini açıkladı.
Sen HDP'yi %0.5 HÜDA-PAR ile bir görüp millet itiifakına oy atıyorsan git beynini yıkattır.
@OlamazMıKardeşim oy oranına göre mi değerlendiriliyor terör örgütü benimseyen partiler Akp nin oyları düşük çıkmasaydi hüda par ile uğraşır miydi ittifak yapar mıydı senee ki beyin çoktan yıkanmış zaten
O onların kendi fikridir. Her partinin kendi bakış açısı ayrı. Bilmem nerde ki terör örgütü ile alakalı yorum yapmış sizde tutup bunu dile getiriyorsunuz başka bir şey yok elinizde çünkü. Millet ittifakı oy için HDP ile pazarlık yapıyor. Kendinize gelin vatan bir tane ona göre
Erdoğan'ın HÜDA-PAR'a çağrısı var mı göstersene bir tane? Ben sana Özerklik sözü veren Kemal'i gösterebilirim ama. Şerefin üzerine yemin eder misin Özerklik sözü verdiği videoyu görünce oy vermeyeceğine dair?
Hüda par Hizbullah ta sıkıntı yok HDP veya Kürtler akparti ye oy verirken sıkıntı yok her şey çok güzel onun dışında birisi görüşüp ittifak yaparsa vatan haini terör hep öyle olur zaten eminim sen beynini tekrar yikattir tam çıkmamış
Hizbullah ın bizim ülkemiz ile alakası nedir?
HDP AKP'ye oy mu veriyor? HDP yıllardır kayyum yiyor AKP'den ne anlatıyorsun sen?
Terörün en büyük düşmanı Ak Partidir.
PKK elebaşları Kemal Kılıçdaroğlu'nu desteklerken hiç mi karniniz ağrımıyor?
Yaptığı eylemler öldürdüğü kişiler şehit ettiği vatan severler
Bizim ülkemizle ilişkili olan tek terör örgütü PKK değil aç İçişleri Bakanlığı'nın resmi web sitesinden bak hangi terör örgütleri var hem öğrenirsin dua edersin
Verecek cevabı yok aradan cımbızla seçiyor. Bunlar oy veriyor hey Allah'ım ya
Ulan adamlar çıkmış diyor ki bu dönem terör liderinin özgürleşme dönemidir diyor sizde hala utanmadan sıkılmadan destekliyorsunuz vatan hainleri
@OlamazMıKardeşim niye o zaman açılım süreci yaptın zamanında o zamanlarda her şey çok güzeldi çünkü demi Şivan Perwer ile nehri megri söylerken kol kola her şey güzeldi çünkü o zamanlar oy veriyorlardı bırakın bu işleri gidin siyaseti öğrenip gelin akp propagandası yapma burada çok seviyorsan git üye ol aday adayı ol
Bırak kardeşim bırak vatan hainlerine bir şey anlatamazsın
Noldu çok tepki alınca hepsine vatan hainlerine oy yok yazıyon yemiyo mu destek göremedin mi Erduvan Erduvan kurtarsın seni
Senin gibi dürrükleri kaale almıyorum
M'ala bak çözüm sürecini oy için yapıldı sanıyor. Eee madem biz teröristlerle kol kola gezdik sıra size mi geldi?
Madem onlar terörist niye oy veriyorsun anda'val?
Madem teröristler neden ittifak seni rahatsız etmiyor?
Tabi öyle olur zaten git kafanı düzelt önce
Vatan haini deyince aklıma senin gibiler geliyor işte. Vatanını sevmeyen seçim kazanmak için hdp ile pazarlık yapan haysiyet yoksunları
@OlamazMıKardeşim çözüm süreci denen bişey yoktu canım oy içindi tabi ki bunu iki tarafta biliyordu mecburen yapmak zorunda kaldılar mecburen siyaseten bu canım önce şu siyaseti öğren hala çözüm süreci yapıldı zanneden canım var Allah'ım ya
Geri - ze -Ka -lı cümlesini de canım diye düzelten sistemin ben
Boş yapma lan
Yar'ram madem teröristler neden oy veriyorsun diyorum bana laga luga yapıyorsun.
Çözüm süreci PKK'ya silah bıraktırmak için yapıldı ama ters tepki ardından doğu dümdüz edildi.
Kemal seçilirse dağları dümdüz edecek mi? Yoksa Tunceli'de verdiği Özerkliğin sözünü mu tutacak?
Kıvranıp durma
@OlamazMıKardeşim la git sürü ma'l sürüsü S. Kin oğlu ya
Kıvranma bilader kıvranma. Teröristlerle iş tutuyoruz de ciğerimizi ye. İnkar etmeyin mk bizim için yeterli.
@OlamazMıKardeşim sen yapıyon işte onu S. kin oğlu sen
Yav HDP'yi görmezden geliyorsun beraber masaya oturuyorsunuz, Özerklik sözü veriyorsunuz, anayasa değişikliğine imza atıyorsunuz, verilecek bakanlıkları valilikleri tartışıyorsunuz.
Sonra 0.5 oy alan hudapar " biz Tayyip Erdoğan'a oy vereceğiz diyor " (ortada ittifak bile yok) sonra terörist biz oluyoruz öyle mi?
@OlamazMıKardeşim aynen sensin terörist ta kendisi kendini tanimiyon daha cahil
Hdpnin devletle bayrakla bir sorunu yok boşuna yaygara yapmayın
Hadi lan ordan çakma muhalif
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!
En İyi Cevap