Erdoğan ölünce AKP herkes birbirini yer
Bilal Erdoğan diğer yandan Hakan Fidan Süleyman soylu bence 5-6 parti olarak bölünür AKP sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erdoğan ölünce AKP herkes birbirini yer
Bilal Erdoğan diğer yandan Hakan Fidan Süleyman soylu bence 5-6 parti olarak bölünür AKP sizce?
Cevap
5Cevap
CHP bugune kadar sahte bir muhalefettik yapmasaydı bugün iktidar akp ortağı mhp olmazdı?
İnşallah CHP bu şekilde bölünür 🤣
Süleyman soylu yu destekliyorum ya sen? Bilal çıkışın?
Valla Erdoğana oy attım ben hep ama hakan fidan ön planda şu an siyasetin ne getireceği belli olmaz CHP dışında sağcıların ve vatanına milletine ve dinine hizmet edenlerin kazanmalarını tasdik ediyorum olay bu
Erdoğan a bende verdim ama artık çok yaşlı ülkeyi yöntemiyor Süleyman soylu en iyi aday benim oyum ona
Yönetiyor da pek farkında değilsiniz adına biraz daha fazla iftira ve dedikodu çıkmaya başladı sadece
Son zamanlarda saçmaladı herkesi içeri tikti çok aklı başında olduğunu düşünmüyorum Hakan Fidan ya da Süleyman soylu böyle saçmalık yazmazdi
İyide neden tıktı Allah içerdekilerede yardımcı olsun metanet versin İnşirah ferahlığı versin ama ülke olarak suö işlemekte çok ileri gitmedik mi sence?
Valla Erdoğan'ı desteklemiyorum bu şekilde seçimi kazanamaz derhal aklı başında biri gelmeli işi gücü muhalefet ile uğraşmak ülkeyi yöntemiyor sen boş ver Hakan Fidan Parti'nin başında olsa böyle saçmalık olur muydu? Kabul edelim adam yapamıyor
İyide kabul eden sensin ben seviyorum adamı bu ülke için yaptıklarını asla unutmam gerçekten seven insanlarda unutmaz dite düşünüyorum hakan fidan'da zaten onun yetiştirdiği bireylerden birisi elbette desteklerim Allah bu ülkeye CHP nin iktidarını göstermesin bu kadar
Herkes seçimle her yere gelebilir
Bende Erdoğan'ın ülkenin içine ettiğini düşünüyorum
İlk 2 dönem iyiydi şu an derhal Erdoğan'ın girmesi lazım Hakan Fidan da gelebilir
Erdoğan çok yaşlandı aklı başında değil çok saçmaladı zorla şeylere karşıyım muhalefet ile uğraşacağına ekonomi ile uğraşsın Erdoğan'ın sonu iyi değil
Hakan Fidan aklı başında bir adam kültürlü Erdoğan'ın işi bitti partiden istifa etmeli
Neyse ben görüşlerimin bir kısmını belirttim nasıl düşüneceğiniz nasıl destekeleminz ve kararlarını size aittir saygı duyarım
Erdoğan'ı yaptıklarını normal sayarsak yarın bir gün CHP gelip bize aynı sertlik ile gelirse kabul eder misin? Her zaman her şey demokrasi yolunda olmalı milli iradeye her Zaman saygılıyım diğer türlü asla sertlik zorbalık sevmem bu yüzden Erdoğan bitmiştir Hakan Fidan düzgün biri ama onunla olur
Birincisi Erdoğan da insan oda hata yapabilir ikincisi dediğim gibi görüşlerine saygı duyarım ben insanı hatasıylada sevebilen birisiyim kaldıki hepimiz hata yapabiliriz mesela bende şu an senin fikir beyanında hatalar olduğunu düşünüyorum başarılarını daha detaylı bir araştır dediğim gibi ama saygı duyarım saygı duyulmasını da umarım
2 dönem çok iyiydi sonra herşeyi mahvetti umarım tez zamanda gider bundan sonrası ülkemize Zarar
İnşallah vatanımız ve milletimiz için hayırlı güzel olan doğru elverişli ve İslama teba olan en güzel lider kim ise o gelir
AKP umarım dağılmaz kahrolsun Kemalizm
Dağılacak 5-6 parti garanti
Kemalist kızlar Suriyeli ve Kürt kardeşlerimizin cariyesi olsun kabul ediyor musun
Araplar kardeş tabi ki AKP li olarak biz kızlarımızı vereceğiz 20 milyon Arabi biz getirdik din kardeşimiz
AKP li olarak onlar din kardeşimiz 20 milyon Arap sığınmacı Erdoğan sayesinde getirdik ülke islamlasacak tabi ki de kızlarını Araplara vereceksin Kemalistler Araplara bakmaz dinden anlamaz Araplara kızlarımızı sen ben vereceksin ülke islamlasacak
Sanmam
Dağılacak 5-6 parti garanti
Erdoğan Bilal Erdoğan'ı istiyor ama Süleyman soylu Ve Hakan fidanı isteyen de çok
Evet ben Süleyman soylu diyorum ya sen?
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Siyaset, genellikle liderin vizyonu ve gücü etrafında şekillenir. Ancak lider değişiklikleri veya güç kayıpları, her parti için farklı dinamikler yaratabilir. AK Parti’nin geleceği de liderinin ardından nasıl bir yapı sergileyeceğine bağlı. Erdoğan sonrası AK Parti içinde farklı görüşlerin ortaya çıkabileceği konuşuluyor ama kesin olarak ne yaşanacağını tahmin etmek zor. Peki, sence lider değişikliği bir partiyi nasıl etkiler?🔍