Yeme & İçme Bunlardan yiyen kaldimi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben cok severdim ama artik tadi b*k gibi gelio qma portakallli yine idare eder Bunlardan yiyen kaldimi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Abi nimete de bok gibi denir mi ayıp. 1 liraya 10 tane gelirdi şimdi onca zamma göre halla ucuz eline geçse yemeyecek misin tadı o kadar kötü değil bence 0 0 Yorumla
İrrae Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Sarı olan daha iyi ama küçükken portakallı hı severdim... 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 22,9b cevap paylaştı. Bizim çocukluğumuzun çikolataları harikaydı o zamanlar. Hala A1001 de satılıyor arada alırım ama eski halinden eser kalmamış 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 18,9b cevap paylaştı. Buzluysa ben yerm 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. cinooo efsaneee :) 0 0 Yorumla