AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Ben sahsen kargocuya o agir kargolari tasittiran bilerek yaptirdiklarini dusunuyorum. Allahta onlarin insallah en kisa zamanda belasinin verir de o yuksek kattab asagi dusup geberirler. Yazik lan ayiptir ne pis dusuncelere sahip insanlariz
O hitap şekliyle artık taşıyacağı varsa bile taşımaz adam
Kabaca konuşmaya gerek yok eve teslimat ücretini ödüyorsanız getirmek zorunda şubeden gelip al demesi ayrıca saçmalık yürüyerek gelmiyor dağıtımdan
Kargoya göre para alıyorsan, sağlık problemin yoksa ve taşıyabiliyorsan taşıyacaksın reis. İşin bu sonuçta.
Şubeden alırsın diyen kurye haklı müşterii asla bu kadar kaba olamaz, her şeyin bir dozu var kikse kimsenin kölesi eşeği değil.
Kargocu haklı. Haklı değilse bile karşı tarafın üslubundan dolayı haklı.
Eşşek gibi gidip kapıdan alacak, kargocu haklı veya haksız önemli değil, önce saygı.
"Eşek gibi evime çıkaracaksın" diyen müşteri zaten g*zekalı bir aileden gelmiş demektir. 😀 Diğer türlü iş güvenliği açısından çıkartmama durumu var.
Ben kargocu olsam o lafa tek kelime etmeyip olduğu yere bırakır giderim sonrada hakaret davası açardım
Kargocu haklı ama üslup yanlış. Eve çıkartırken kuryeye bir şey olsa iş sözleşmesine aykırı haraket ettiği için işinden de olabilir.
Kadın haklıyken haksız duruma düşmüş... eşşek gibi çıkaracaksın yerine düzgün üslup kullansa çıkarabilirdi..
Öyle ama gerçekten. Lojistik şirketi taşır ama normal kargo taşımaz. Normal kargo şirketleri de öyle kargoyu teslim almayacak o zaman.
Müşteri haklı şubeden teslim alınmak istenmemişse eve teslim kapıya kadar teslim edilmek zorunda sadece üslup Yanlış
Ben kurye olsam ağır şeyleri iade etmem ve böyle konuşan birini de şikayet ederim ağzına sjcarim o kim oluyor da bana eşek diyor orspu çocuğu
Kurye işinde belirli kg üstü kata taşıma zorunluluğu yok ekstra ödeme verilerek firmadan ücret karşılığı hizmet alınabilir
Ağır olabilir ama karşındaki kişiye de bu şekilde konuşulması çok ayıp önce saygı, edep ve üslubu bilmeli insan
Kurye haklı.
Ben kurye olacam bana öyle cümle kuracak 🤔 adamın ayaklarını ters çevirir gö7üne sokarım
İki ucu boklu değnek bir konu. Ne müşteri ne kurye haklı. Söz veren firma haksız. Madem öyle kendi ekibinle yolla oevladı
Kadın haklı ama üslubu yanlış, aldığımız şey için bir de kargo parası da ödüyoruz sonuçta, yakında zile basıp camdan kafamıza atacaklar kargoları, kuryenin çıkaramadıgı şeyi ben nasıl çıkaracağım ki mesela
Kadın haklı falan değil işi ben biliyorum, bilmeden konuşmayın.
Üslubu melek olsa bile haklı değil
Ee peki niye kargo parası ödüyoruz o zaman onu da söyle, ağır bi şeyi ben nasıl çıkaracağım peki
Hangi kargolarda hangi hzimet veriliyor okusaysin gayet iyi bilirdin
Kurye ona denileni yapıyor ve bina kapısina kadar götürüyor zaten
Üsluba bak apartman girişine geleyim ama kadın halimle çıkarmam zor yardımcı olsanız dese çok mu zor.
Şubeden gidip eşek gibi alsın. Ürün alırken zaten sözleşmede yazıyor şartlar ve ayrıca kimse kimseye bu şekilde bir üslup kullanamaz.
Üslüp yanlış tavır yanlış onun dışında müşteri haklı sonuçta kargocu hizmet karşılığında ücret alıyor
Müşteri haklı siparişi kapıya getirmekle görevi olan kargo firması ya da kurye firması.
Eşek gibi çıkaracaksın demek çok ayıp haklı iken haksız duruma düşülür
Kurye haklı, herkes haddini bilecek öyle konuşamaz kimse
Üstüm önemli Eşek gibi gidecek şubeden alacak Bu kadar basit
Belki rica etse çıkaracaktı yani tarz yanlış. Yani buna bir kural getirseler iyi olacak
Haha kesinlikle çıkarmazdı. Asıl kadının davrandığı gibi davranmak lazım. Ne kadar argo konuşmamak gerekse de yukarı çıkarması gerektiğinin söylemesi gerek. Bende çıkarmadıkları zaman iyi siz bilirsiniz o ağır şeyi gidin şubeye götürün, bende almıyorum şubeden. Geri gitsin tekrar sipariş veririm nasıl olsa diyorum. Yukarı çıkarıyorlar. İşte o zaman söylemediğim o argo söz olan "eşşek gibi çıkarıyorlar"
İş güvenliği nedeniyle kat çıkarma zorunluluğu yoktur
Üslup yanlış olsada müşteri ürünü evine istiyorsa şirket olarak bu yapılmalı.
Şubeden alması daha iyi olur. Kimse kimsenin paralı eşeği değil.
Adam haklı. İşini yapmış. Kadında insanlık ve anlayış yok…
Kurye haklı onlarında canı var 100 kg olan yükü nasıl taşısın
Büyük desi olan ürünlerı kapıya bırakır şube den teslim
Kadın haklı ama üslubu haksız. Kurye haksız ama bedavadan mağdur olmuş.
Kurye haklı, ben de yaptım kargoculuk
Gelir şubeden paşa paşa alır ✔️
Kurye nakliyeci değil eşek lazımsa kocasına taşıtsın
Kurye ile neden muhatap olursun ki, ara şubeyi kanun ve yönerge ne diyosa ona göre işlem yap.
Değil bina kapısına bırakır isterse haber bile vermeden çeker gider
Şu eşşek gibi çıkarıcaksın dedikten sonra asla cıkarmam adam haklı
Bu durumda kurye haklı
İkisi de haksız müşterinin üslubu yanlış kargocu da işini yapmıyor
Gördüm :) nası kayda alındığını merak ettim. bravo
Adam belki çıkaracaktı kadın öyle davranınca vazgeçti
Kurye haklı belli bir ağırlık üstünü taşımıyorlar, yasal hakları. Müşteri eşşek gibi şubeden alacak.
Kurye haklı bizim ülkemizde cebine üç kuruş koyan ya kasiyerlere artistleniyor ya da başka bi personele
Yorumlar kurye dolu. Kurgu bence kimse kuryeye böyle pis ağızla konusmaz. Kuryede götürsün subeye sikayet etmediğim yer kalıyor mu oe nı
Belirli bir desi üstüne çıkarmak zorunda değil kurye haklı
kötü olmuş keşke bi orta yol bulunmuş olsaydı
Kargoculuğun kurallarında/sözleşmesinde yüksek desili kargolar apartman girişinde teslim edilir diye biliyorum, daha önce de karşılaşmıştım bu durumla
Müşteri eğer teslimat kodunu söylemezse teslim edemez. Müşteri almış olsa ve almadım diye yalan söylese bile fark etmez. Kargo firması ve satıcı firma ücret iadesini yapmak zorunda kalır. Bu yüzden zaten kafasına göre alt kapıya bırakamaz. Müşteri almam ben diyecekse de geri götürmek zorundadır
Müşteri kabul etmediğinde geri götürür zaten, 3 gün kadar şubede bekler sonrasında iade olur. İşleyiş bu şekilde diye biliyorum
Adam haklı, kadın haksız. Adamın kadını hakaret davası açarak mahkemeye verme hakkı var.
Adam en güzelini yapmış
Muhatap olmamış daha fazla
Kurye haklı. 1 kere yüksek desili kargo sipariş ettim eşek gibi ben taşıdım ve kuryeyede eve çıkarır mısın diye rica bile etmedim. Biraz empati yapmalıyız
Tabii ki mustreri haklı eve teslim almis kargocu şikayeti varsa yapamıyorsa işi bıraksın
Sonuna kadar kurye haklı kimse kimseye bu şekilde hitap edemez
Doğru eşek gibi çıkarmak zorunda. Ne demek çıkarmıyorum babasının hayrına mı çalışıyor.
Üslup düzgün olsa müşteri haklı.
İkisininde haklı yolu yok
Kurye haklı tabiki de
Kargocu haklı çıkıp onu dövmediğine dua etsin
Esşek gibi tabiri çok yanlis bende izledim videoyu
Kurye haklı adam açıklamış sonuçta
müşteri eşek gibi taşıyacaksin derse asıl eşeğin kim olduğunu belli etmiş olur