Medyadan nefret ediyorum yıllarca koca bir milleti uyuttular?

Ahlak, toplum onlar yüzünden bozuldu şimdi dalgası geçiliyor Netflixde öpüşen adamlar benim ahlakını etkiliyorsa gidip beynimi çöpe atayim esprisi komik değil, acınası olduğunu gösteriyor aslında. Yıllarca" yaz dizi" saçmalığı altında genç kızlara fakirsende zengin, yakışıklı holding sahibi beylerle birlikte olabilirsin propagandası yapılıp Adnan gibi çetelerin eline sundular , yıllarca mafyatik dizilerle ortamda başıboş tiplerin çoğalmasını sağladılar , yıllarca filmlerde köylü cahildir, kötüdür propagandası alttan alttan verildi şehir ozentiligi yapıldı tarlalar kurudu dolaylı olarak halkın mideside kurudu. Hiçbir zaman bilim insanlığına özendiren, okumaya teşvik eden dizi ya da filmler yapılmadı koydular iki yakışıklı, güzel oğlanı, genci okulda öpüşün, kavga edin, hocalarla kavga edin denildi biz hiçbir zaman ders çalışırken görmedik onları (selenadaki hadesin kıvılcıma kopya verdiği kısım dışında ) damarlarında asil kan aktığı unutturuldu bu millete

Güncellemeler
9 ay
Bu ülkede sanat sanat için veya sanat toplum için hiç olmadı sanat para için yapıldı 💸
Medyadan nefret ediyorum yıllarca koca bir milleti uyuttular?