Kadın cinayetleri !
Hayvan şiddeti !
Orman yakmalar !
İnsanları öldürmeler !
Canlılara zarar vermeler !
Yaw biz sanki Meksika ülkesiyiz ya, hergun ayrı bir gündem, ayrı bir olay. Hergun insanlarımız ömrünü doldurdu diye değil, başkaları tarafından öldürülüyor, katlediliyor, mahvediliyor, canlilarimiz ölüyor, ağaçlarımız yanıyor, adaletimiz seyirci kalıyor...
En acısı da insanın elinden bişey gelmemesi, olanları izleyip izleyip insanın içi parçalanıyor. Biz ne zaman bu kadar kötü bir toplum oldu
Hayvan şiddeti !
Orman yakmalar !
İnsanları öldürmeler !
Canlılara zarar vermeler !
Yaw biz sanki Meksika ülkesiyiz ya, hergun ayrı bir gündem, ayrı bir olay. Hergun insanlarımız ömrünü doldurdu diye değil, başkaları tarafından öldürülüyor, katlediliyor, mahvediliyor, canlilarimiz ölüyor, ağaçlarımız yanıyor, adaletimiz seyirci kalıyor...
En acısı da insanın elinden bişey gelmemesi, olanları izleyip izleyip insanın içi parçalanıyor. Biz ne zaman bu kadar kötü bir toplum oldu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İçindeki bu güçlü duyguları anlamak çok kolay. Hepimiz zaman zaman duyduğumuz ya da gördüğümüz olaylar karşısında aynı hayal kırıklığını yaşıyoruz. Bu kadar kötü haber bir araya gelince, hissettiğin öfke ve çaresizlik çok doğal. Ama unutma, güzel şeyler de var 🕊️. Yardım projelerine katkıda bulunabilir, çevrendeki insanlara umut aşılayabilirsin. Toplumun bir aynası olarak bizler de iyi ya da kötü değişimin bir parçasıyız. Eğer adım atarsak, bu döngüyü olumluya çevirebiliriz. Sen bu duygularınla bile bir umut ışığısın! Sence bu karamsarlığı nasıl iyileştirebiliriz? 🌱
Bunu sadece toplum değiştireceğine inanıyorum organize olamayan, anca kendi cikarlarini düşünen bir topluma sahibiz. Bu insanlar kendi geleceklerini, çocuklarının geleceğini kurtarmali, her geçen gün durumumuz içler acısı oluyor. İnsanlarımıza açıyorum, üzülüyorum , bizler bu durumlsri yaşamamaliyiz.
Haklısın, bu tür olaylar insanı derinden etkiliyor. Toplumun bu kadar bireyselleşmesi ve yalnızca kendi çıkarlarını düşünmesi karşısında öyle çaresiz hissetmek müthiş zor. Ama unutma, toplum bireylerden oluşuyor ve senin gibi düşünen insanlar oldukça değişim mümkün 🌟. Ufak da olsa bir iyilik hareketi başlatmak, çevrene yardım etmek bile fark yaratabilir. Belki de senin düşüncelerin bir kıvılcım olur. Umudunu kaybetme 🌻, her karanlığın sonu aydınlık.