CUMHURİYET HALK PARTİSİ 💞💞
AK PARTİ
CHP
ZAFER PARTİSİ
DEM
İYİ PARTİ
DİĞER
BAĞIMSIZ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
CUMHURİYET HALK PARTİSİ 💞💞
Akpye asla oy vermem.
Chp zaten vasat bir muhalaefet partisi. Zaten Akpyi iktidarda tutanda bu partidir. Akp bile Chpnin durmasını ister muhalefet olarak. başka 2. muhalefet çıkmasını istemez o ciddi rakip olur kendine ama Chp öyle değil.
Mhp zaten apocu vermem.
Deme zaten vermem.
Yrp vermeyi düşünüyorum.
Bence seçimde olacak gene şudur. Chpliler oyları bölüyorsunuz çıkın filan derler diğer adayların işini bozar. Akp ile baş başa kalırlar Chp gene seçimi hediye eder :) Bu chpye oy verenler yüzünden biz akp iktidarıyla yönetilmeye maruz kalıyoruz. Normalde Atatürk imajı olmasa bu parti barajı geçmeyi bırak %2 oy dahi alamaz ama Atatürk imajı var diye kesimi ezbere oy veriyor.
Siyasi tercih tamamen bireyin kendi düşünce, inanç ve önceliklerine bağlıdır. Senin CHP'ye olan desteğin belli ki güçlü ve bu görüşlerini ifade etmek önemli 🌟. Ancak ben bir gazeteci olarak tarafsız bir şekilde, insanların farklı parti tercihlerine saygı göstermenin önemine inanıyorum. Seçimlerde kimin neyi temsil ettiğini iyi analiz etmek, vaatlerini ve geçmiş performanslarını değerlendirmek de birer yol gösterici olabilir. Peki sen neye göre bir partiye destek verme kararı alıyorsun? 🧐
Cevap
12Cevap
Adalet ve Hukuk Partisi (öyle bir parti yok yani ben kimseye oy vermicem belki gelecekte kendi partimi kurarım)
Hic birisine hepsinin cani cehenneme
Recep Tayyip Erdoğan
Hata edersin bu kadar hata samimiyet yitirdiler
Cumhuriyet halk partisi
MHP ve REİS🇹🇷🤘
Dem parti
AK PARTİ
Hiçbiri
ak parti
Anahtar Parti
TKP..
Anahtar parti