Ben Kılıçdaroğluna oy vermek istiyordum yalan yok ama mülteciler konusundaki tavrı çok hoşuma gitmediği için çok ısınamasam da kendisine İnceye vermek istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ince tam bir şişirilmiş balon
E kime vereceksiniz?
Rte
Cidden mi? Neden yani tamam hadi İnceyi falan beğenmiyorsun ama neden Rte? Bu sitede en mantıklı insanlardan birinin de sen olduğunu düşünürdüm açıkçası yani şaşırdım
Düzenden memnunum demekki benim rahatlıgm seni niye geriyor karşı taraf beni kendine çekemediyse ben niye mantksz oluyorm bu onlarn sorunu vaatlerini beğenmiyorm sectiklerini cumhurbaskanı adayını da begenmedm oldu mu
Sizin tuzunuz kuru anlaşılan ama peki ne diyelim sizin kararınız...
Muharrem ince diyorum adam sempatik bence
Yani hoş adam aslında bir kaç yönden beni geçmişte üzse de yine de ülkemiz için en hayırlısı bence de o olur.
Adamın duruşu beli mülteci konusu da o yüzden en doğru seçenek o gibi
Kesinlikle öyle. Kılıçdaroğluna da verebilirdim yalan yok ama mülteciler konusunda olan tavrı soğuttu beni kendinden ama yine de ikinci tura kalırsa elbette veririm ama ilk tur için İnceye oylar
Umarım ince seçilir ya ondan umutluyum
Vallahi umarım gençlerin geneli onu seviyor ama tek başına yeter mi onu da bilemiyorum. Şans ve kısmet tamamen ama lütfen artık ne olursa olsun bir şeyler değişsin de
Artık siyasal islam ve baskı bitsin istiyorum ne bilim özgürce konuşmak istiyorum bu konu yüzünden davalık bile oldum bu insanı çok yıpratan bir şey
Herşeyden önce özgürce fikirlerimi belirtmek istiyorum
Kesinlikle öyle katılıyorum. Monarşi ile yönetiliyoruz zaten yıllardır ama sadece adı yok. Bir kişi ne derse o oluyor ve genç yaşımda ben bile bıktım artık. Yani şu yaşımda bu kadar saçımın bile beyazlaması normal değil cidden. Ben kendimi de geçtim bu ülkeyi en azından çocuklarımız için en azından yaşanabilir hale getirmemiz gerekiyor. Benim gençliğim çalındı basbaya ve hakkımı da onlara asla helal etmiyorum. Bir dürüm bile dışarıda oldu kaç lira cidden yaşanmıyor burada gitmek istiyorum. Yalan yok bu tipler yüzünden dinden de soğudum. Eğer bir şeyler değişmezse inan bana ülke diye bir şey bile kalmayabilir o yüzden bu seçim gerçekten gelmiş geçmiş en önemli seçim olabilir cumhuriyet tarihinden beri
Ben dinsizim insanlar siyasal İslamın etkisinde oldukları için şeytan muamelesi yapıyor onu geçtim abi bizim Avrupalı gençlerden ne farkımız var yani atalarımız 100 yıl önce bir bedel ödedi saten. Siyasal İslam çok tehlikeli bir şey ülkenin gelişmesini engelliyo yanlış anlama İslam karşı değilim siyasete İslam din olmaz öyle düşünüyorum
Bilime göre hukuka göre davranılmalı
Aynen öyle katılıyorum hepsine. Bak ama senin dediğini mesela bir yaşlıya desek diyor ki 30-40 sene önceye göre siz şükredin siz yine iyisiniz bilmem ne diyorlar ama işte anlamıyorlar ki şartlar ve dönem bir değil. Tamam hadi siz iyi şartlarda yaşamadınız da bize de bunu reva mı görüyorsunuz cidden pess. Vallahi en nefret ettiğim şey cahillik ve bu ülkede bundan da fazlaca var. Takım tutar gibi parti tutulur mu cidden? Soruyorsun neden o şahıs diye ve verecek cevapları yok genelinin. Buna daha bir sinir oluyorum gerçekten pess. Kendileri atıyorum en fazla 15 sene daha falan yaşarlar ama bizim hayatımızı geleceğimizi de bitirdiler
Gençlerde de akıl yok ben bu ülkede mantıklı insan göremiyorum gerçekten hepsi kör gibi, orta yaşlılar bizi bitirdi hala Erdoğan diyorlar üzücü. artık bunalmaya başladım bu ülkeden özgürce konuşmak ve düzgün bir hayat sürmek istiyorum ama Bi yandan da üzülüyorum Biz Atatürk'ün gençleriyiz kaçıp gitmek bilmiyorum yakışır mı ama insan düzgün ve stresiz yaşamak istiyo ikilemde kaldım
Açık ve net konuşayım bu adamlar bu şartlara rağmen halan ona oy veriyorsalar ve vatan haini değilseler ben gitsem bile vatan haini hissetmem kendimi asla. Kusura bakmasınlar ama gerçekten daha ne kadar berbat yönetilebilir bu ülke ki zaten. Tamam geçmişte de buna benzer şeyler yaşanmıştır hatta daha kötüdür belki ama şu an bu yönetime bakıp da iyi diyemezsin ve bir değişim gerektiği açıkça belli. Zaten akıl yaşta değil de başta diye boşuna demiyorlar. Bilmiyorum gerçekten umut falan kalmadı bende zaten
Ben çok bunaldım cidden her yerde bunları görmekten ulan artık erdoğanı görmek istemiyorum yeter ya utanmasalar okullarda adamın hayatını anlatçaklar
Heh kesinlikle öyle. Bak gerçekten bu adamların geneli dindar dimi yani sözde ama bu adam kitap çıkarsa kuranı unutup ona taparlar o derece ki tapıyorlar da zaten kendisine
Ben Müslüman olduklarını düşünmüyorum sadece dini kullanan insanlar kendilerini o kadar yüceltmişler ki laf bile söyleyemiyorsun
Aslında bence de öyle. Körü körüne inanmak zaten ne dinlerde ne de siyasette olmamalı ve bunlar bu tipler. Büyük ihtimalle anneleri babaları da müslüman ve öyle yetişmişler. Tamam ben buna da bir şey demiyorum ama cahillik işte doğuştan olan bir şey değildir ama onlar böyle kalmayı seçmiş. Ha bir de şu var buna oy verenlerde. Bak bizim tanıdık basbaya lise mezunu bile değil ama memur işi mi ne bulmuş da işte onlardan diye basbaya iş vermişler yani cidden diyecek bir şey bulamıyorum ki cidden böylesi de çok. Torpilden iğreniyorum ve şu an buna oy verenlerin bir kısmı da öyle işte maalesef
Herkes hak ettiğini yerde olmalı ülkeyi bitirdiler orta doğu ülkelerinden daha beter olduk. Cumhuriyet dönemine bakıyorum bide şimdi ki zamana bu kadar mı değişir. Torbilden bende tiksiniyorum insaların emeklerini çalıyorlar. Bizim insanımız hiç araştırmıyo adam kendi dini bile araştırmıyo sorgulamaktan uzak insalar çok sığ düşünüyorlar AKP oy veren kesim ben onların arada hiç aklı başında insan görmedim hepsi boş insanlardı
annene
Karakterden yoksun bir insanla tartışmaya bile girmem saygılar...
Kimseye
Hmm peki sizin tercihiniz