Siz bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Kimin kazanmasını istersiniz?
Erdoğan
Kemal Kılıçdaroğlu
Muharrem İnce
Sinan Oğan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz bu Cumhurbaşkanlığı seçiminde kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Kimin kazanmasını istersiniz?
Kul hakkı yemeye doymayan, cemaatçi, hırsız srefsizlere oy vermeyeceğim kesin. Sadece depremde ölen 50 bin vatandaşın değil, başımıza gelen sayısız belanın sebebi bunlardır. Gidip bir de oy mu verelim bu adiliklerini sürdürsünler diye
Cevap
2Cevap
Erdoğan dan başkasına oy verecek adam incelenmeli zaten. Kütüğüne felan bakmalı
Ona verdikte nold. Türkiye Cumhuriyeti ayakta olduğu sürede hc bu kadr b@ka grmediydi. Sağolsun onun sayesinde dünya listesinde mülteci sınıfına düştü Türkiye. Ülkeye elini kolunu sallaya sallaya girio herkes kim oldg bell olmayan cinsler ( bilmiosan neyi kadtettgmi Akdeniz'de yangın ciktg zamanlar doğu diniri dan ülkeye girenlerden bahsediyorum. )
Bu ülkeyi bu hale getrmek büyük beceri isterdi zaten. Büyük başarı ülkeyi b@ka götürmek. Adam kendisi saray da yasasn halkı açlık sefalet yasasn mükemmel cidden ülkenin hali. Şunu da solim haber izlemem bn Fox show ATV ne olursa olsun bunlarn hcbirine bakmiyrm herkesin yasadg şeyler bunlar ve bunu anlamak icn de haber izlemeye gerk yk.
İnstada bı videoya denk geldim sokak röportajı adam dio ki. RTE seçimi kazanıp kendisi Recep i Kerim die bi kitap çıkarsa ve kendi kurallarını yazsa sadece kuranı kerimi unutup ona tapacak g@rizekali var bu ülkede dio o kadr doğru ki hatta şu an herald onlardan biriyle yorumlasiyrm
Depremlerde geç kaldgni kendi söyledi ağzıyla daha ötesi mı var. Akdeniz'de yangın ciktgn da da durum belliydi ekonomi ye yorum bile yapmıyorum öğrenciler sefil gelmissin mülteci dışında ne sorun var diosun. Bu ekonomi sayesinde zengin daha zengin fakir daha fakir oldu sn sanrm zengin kategorisindesn şikayet etmedgne göre ama bn bu artan fiyatlar yüzünden kazandım okula kayt bile yaptiramadm geçen sene.
@seyda028 zengin felan değilim. 15 yıllık öğretmenim. Maaşımı da belirttim başka sorularda yine belirteyim 17000 TL. Evim yok. Kiradayım. Ama asla para için oy vermedim vermem de. Bu hükümet pkk yı bitirdi. Suriyede bir pkk kürt devletinin kurulmasına engel oldu. Doğalgaz buldu petrol buldu. Senşn kaynakların ile benim haber kaynaklarım farklı olduğu için sen sadece kin besliyorsun. ingilteredeki Fransa'daki son 1 ayda yapılan halk eylemlerine bir bak. Dünyayı bir araştır ekonomik anlamda neler yaşıyor diye. Bütün dünyaya karşı gelip ayasofyayı açan adama 2 senelik ekonomik kriz için sırr mı çevireceğim. Yangınlardan sonra yapılan evleri git de Bi gör. Bu hükümet ne yaparsa yaranır söylesene size. Öğrenciyim param yok diyorsun. Sen hiç ders kitaplarına para verdin mi? Yurtlarda ne kadara kalıyor öğrenciler şu anda. Yemek paraları ne kadar mesela. Eskiyle yeniyi bit karşılaştır. Nankörü nüz dicem ama yaşın çok küçük. Erdoğan dan başkasını göremediğin için çabuk kanıyorsun yalanlara
Bn gördüğümü söylüyorum Allah a şükür birinin kandirmasina ihtiyacm yk. bu ülkede petrol bulundu benzin fiyatları tavan kendi arabamızı yapiyrz anlamadm 2019 dan beridir nasl arabaysa artk millet araba alamio fiyatlar uçmuş gelmiş hala şunu yaptı bunu yaptı lütfen kmse bsi bulmasn bu ülkede ne bulunuyorsa ertesi gün zam yiyor. Millet aç gezio resmen bu ülkede gelmişsin hala savunuyorsun. Millet aciz dio sokakta herkes senin gbi maaşlı çalışan değil . Sen maaşını alip yiyorsun ee memur olmayan insanlar napsn. Emekli maaşıyla ev gecindiren napsn.
@seyda028 yahu sen 20 sene önce almanyada mı yaşıyordun? Kim aç kimin parası yok. Bşr gün bile sigortası olmayan anne babam 65 yaş aylığı alıp yeşil kart ile bedava tedavi oluyor. Okudum kazandım şimdi de çalışıp hizmet ediyorum. Sen de çalış ve emeğinin karşılığını al. Devlet seni doyurmak zorunda değil. Herkes ne ektiyse onj biçiyor.
Bni kendi yasadgm dönem ilgilendirir eski zaman değil . Bn şu an bu ekonomiden sikayetciym yasadgm dönemin ekonomisnden depremde on il haritadan silindi resmen dalga geçer gbi kader deyip bı kaç gün sonra da canlı yayında geç kaldgmz icn bazı illere geç çalışma basladg icn hakkınızı uelal edin diyenlerden sikayetciym bı telefona bakioken her şey o soğukta bir dünya adam enkaz altında soğuktan öldü gelmiş hala şöyle böyle diosun. Bı de egitimcisn yani yazık ülkenin haline.
@seyda028 ya sabır diyorum. Ülke kan ağlamıyor. Siz kan ağlıyorsunuz. 10 sene önce de ağlıyırdunuz. 10 sene sonra da ağlayacaksınız. 10 tane şehir yıkılıyor yok oluyor ve bu devlet onca krize rağmen bu şehirleri yeniden yapacağız diyor. Neden muhalefet biz gelirsek biz de yapacağız diyemiyor. Yahu şunu kafanıza sokun. Hani az önce diyordun ya teknoloji var diye. İnsanlar size kanmıyor. İnsanlar kimlerin kimlerle iş yaptığını da ne dolaplar çevirdiğini de biliyor. Yazıyorsun ya aşağıya muharrem ince diye. Adın gibi biliyorsun seçilme ihtimali olmadığını. Tek amacınız seçimi ikinci tura aktarmak. Sknra da kılıçdaroğluna oy vereceksiniz peki hiç hakan şükürle kandille Selahattin Demirtaş ile fetö ile ortak paydada buluştığuna utanmayacak mıaın. ğlkeyi eyaletlere öleceğiz diyenlere alkış mu tutacaksınız. O zaman çok zengin mi olacaksınız.
Elinin altında telefon akp nin seçimde birlik olacag partilerin seçim vaatlerine bak ona göre konuş. Türk milleti die bişey olmayacak. Kürtçe ikinci dil olacak gbi saçma abuk sabuk vaatleri olan partiyi akp arkasina almış birlik olmuş konuşma. Bişey diosan bari altı dolu olsun.
Depremde milyonlar toplandı AFAD a nereye gitti peki noldu bu paralar. Bu krizde on il i tekrar yapmaya calisio diosun bu oaralar nereye gitt milelt gene şuna ihtiyaç var buna ihtiyaç var dio o toplanan paralar nereye gitti. Ya daaa 2000 yılından beri verilen deprem vergisi nereye gitti bu ülkede her sene deprem olmuyor sonuçta nereye gitti onca yardım paralari nereye gitti deprem vergileri
@seyda028 cahille sohbet etme dedikleri kadar var arkadaş ya. Ben hem eğitimciyim hem de arama kurtarma personeliyim. Neden geç kalındığını da bilen biriyim. Seni ne kendi dönemin ilgilendirir ne de ülkeni kendi başına değerlendşrmen. Bana eğitimci diye laf ediyorsun bilimden siyasetten zerre anladığın yok. Bugğn devlet sana 20 bin maaş bağlasa hiçbir şey yapmadan çıkıp Erdoğan çok yaşa mı diyeceksin. Biz bilmiyor muyuz senin derdinin bağcıyı dövmek olduğunu. Soruyorum sana ne okuyorsun ne okudun ve devletten ne bekliyorsun. Bunun cevabını neden veremiuorsun
@seyda028 ben fazla büyütmüşüm seni kafamda. Sen sandığımdan daha cahilsin. İzmir Malatya depremleri babamın ülkesinde mi oldu. Yangınlar seller Amerika da mı gerçekleşti. Bi düşün bakalım o evler nasıl yapıldı. Afada toplanan paranın hesabını nasıl versinler sana şu anda. Bankada duruyor diye dekont mu atacaklar ya da 1 ayda ev yapmalarını bekleyecek kadar canım olamazsın. Ya da olabilirsin. Klasik muhalefet zihniyeti sonuçta
Siyasetcilerin hepsi kendinden başka kimseyi düşünmeyen koltuk sevdalısı başka da biseye yaramiyorlar. İşine gelmeyen şeyleri söyleyence cahil oluyorum. Herşeye bişey diosun o paralar nereye gitti onu da sole o zmn nedn bunlarn açıklamasını yapamıyorsun. Ya da AFAD la madenciler deprem bölgesinde nedn birbirine girdi onu açıkla. Sole dip duruyorsun yukarda soledim zaten daha ne yazdgmi doğru düzgün okumamissn bile bn kazandığım okula kayt yaptiramadm. Kardeşimin 5 bin TL ye okudg mezun oldg okula bir ay sonra yapılan zamlardan dolayı kayt yaptiramadm.
İzmir Malatya depremi aynı anda mı oldu aradan sene geçti farkndaysan en büyük yangın bu ülkede geçen yaz çıktı hatrlatim. Ee 2000 yılından beri toplanan vergiler geçen yaz yaşanan yangin İzmir ve Malatya depremi bı de sel de bitti mi yani o kadr mıydı. gec bunları. Herkes neyin ne oldgnu gördü. Millet in cadira ihtiyacı oldg bu zamanda çadır satma derdine dusmusler çadır almislardr o parayla satmak icn ya da devletin kasasi boşaldı onu doldurmustr
Muharrem İnce olacak
Keloğlan ve 7 cücelere asla vermem.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?