Seçimde kime oy atmayı düşünüyorsunuz?
Cumhur ittifakı
Millet İttifakı
Zafer Partisi
Memleket Partisi
Deva Partisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Niye oy vereyim hiçbiri babamızın oğlu değil
Ayrıca Sahabe-i kiramdan Ebu'd Derda Hz birgün Peygamberimize sorular soruyor peygamberimiz de cevaplıyor son sorusu aynen şöyle
Müslüman için "peki yalan söylermi?" diyor Peygamberimiz hiddetle "Müslüman yalan söylemez.
Yalanı ancak iman etmeyen kimse uydurur" diyor
Peki şimdiye kadar hangi siyasetçinin doğru söylediğini duydunuz demekki hiçbiri hakiki Müslüman değil bukadar basit
Her türlü lüksü yaşa milyonluk arabalara bin halkın da sıkıntı üstüne sıkıntı çeksin olacak iş mi
bir hadis bir ayet daha
“Komşusu açken tok yatan bizden değildir."
Hadis-i Şerif
“Onlar, seve seve yiyeceği yoksula, yetime ve
esire yedirirler.” İNSAN (DEHR) Suresi, 8. Ayet
Şimdi ülkemizde yoksulluk ve açlık sınırının altında kaç milyon insan var işsiz var
Peki bu değer verdiğiniz partilerin siyasilerin hangisi Müslüman Akşener dinsiz zaten hatta kitap bile yazmış dinsizlikle ilgili
Ben Allah a güveniyorum ona hakiki bir kul Peygamberimize hakiki bir ümmet olabilmek insanca ve adilce yaşamak için gayret ediyorum
Beklersem Allah tan bekliyorum dua ediyorum Allah kimseye de yanılıp şaşıp oy verip te intizar aldırmasın
Cevap
7Cevap
Boşuna chp ye iyi partiye falan oy vermeyin bu gibi partiler yönetime geçmek için değil koltukta olup maaş almak için bu camiadalar. Hdp de buna dahil.
Seçeneklerde yok vereceğim parti... Bunlara vereceğime geçersiz oy yaparım daha iyi... Ak parti diyenler net VATAN HAİNİDİR bu saatten sonra...
Kimseye güvenmiyorum açıkçası bilmiyorum yani ama birine kesin vermiceğim ona eminim. Artık piti piti yaparım.
Sadece mülteci sorunu çözecek diye Zafer partisi
Gerçekten inanamıyorum
Zafer Partisi dedim. Ama kararsızım da aynı zamanda.
Zafer Partisi'ne oy vereceğim
Reis-i Cumhur'un partisine
🖤R🖤T🖤E🖤
Zillet ittifakına karşı cumhur ittifakı
Millet ittifakı Chp zaten 1 oydan ne olacak ki
Zafer Partisi
AKP'ye
Akp chp hdp ye kesinlijle vermeyecegim
MHP o zaman
Ona da vermeyecem
Zafer
Zafer Partisi