Gündem Kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Sinan Oğan Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kime oy vermeyi düşünüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Rte Chp diyorum sonra MHP Rte sonra Chp Kılıçdaroğlu kararsızım sandıkta vereceğim son kararı bir yandan da hiç kullanmasam mı diyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Terörist uyesini hapisten çıkaracağım diyen şarlatana oy vermeyeceğim o kesin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sonuna kadar Kemal. Padişahımızın devri bitecek artık 0 2 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Terörist devri gelecek diyon yani ha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @1ACIMASIZBİRİ Yok işte yollayacaz dedim Erdoğanı aaa Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl 30bininci kez bayl kemal yaziyorum 1 4 Yorumla kuryeparçası +1 yıl Sinan oğana verirsen seni asker kuzenimle tanıştırıcam Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl @kuryeparçası vermem gerek yok asker fantezisi yok rütbe meraklısı da değilim Yorumla kuryeparçası +1 yıl Takılıyorum be, ne atarlanıyosun... Yorumla kuryeparçası +1 yıl Çocuk zaten Tekirdağ'da bedelli yapıyo gdhhdjfj Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Gündem konusunda 584 cevap paylaştı. Kemal dedeme 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Rte Chp diyorum sonra MHP Rte sonra Chp Kılıçdaroğlu kararsızım sandıkta vereceğim son kararı bir yandan da hiç kullanmasam mı diyorum
Terörist uyesini hapisten çıkaracağım diyen şarlatana oy vermeyeceğim o kesin
Sonuna kadar Kemal. Padişahımızın devri bitecek artık
Terörist devri gelecek diyon yani ha
@1ACIMASIZBİRİ Yok işte yollayacaz dedim Erdoğanı aaa
Ne domuz bağı ne kandil dağı 👑
30bininci kez bayl kemal yaziyorum
Sinan oğana verirsen seni asker kuzenimle tanıştırıcam
@kuryeparçası vermem gerek yok asker fantezisi yok rütbe meraklısı da değilim
Takılıyorum be, ne atarlanıyosun...
Çocuk zaten Tekirdağ'da bedelli yapıyo gdhhdjfj
yeter artık söz milletin
Kemal Dede