Gelecek Seçim Kime Oy Verirsiniz?
AKP-MHP-BBP-VATAN PARTİSİ
CHP-İYİP-SAADET-DEMOKRAT PARTİ
HDP-TİP-TKP
DEVA-GELECEK-Y. REFAH
DSP-MEMLEKET HAREKETİ-TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ-ÜMİT ÖZDAĞ'IN KURACAĞI PARTİ
LDP-GENÇ PARTİ
DİĞER (HÜDAPAR, YENİLİK PARTİSİ, BTP VS.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Chp derim ama bu ne böyle partiden geçilmiyor ülke ne yapsak biz de kursak ya bir parti disko partisi işsizler partisi 😂 😂
Ampul hariç hepsine oy verebilirim
Chp akp den iyidir
Hdp ve tkp ne alaka
Tanıdığım TKP'liler genel seçimde HDP'ye oy veriyor. Yerel seçimde oy vermiyor
Insan haklariniben cok savunan parti ve sol evet
Asker ve Polislerimizde insan. Şehit olunca onların hakkını da savunsa keşke. Hadi onu geçtim Diyarbakır Anneleri ile makarnacı, bunlar para ile burada diye dalga geçiyor HDP'liler. Bana HDP'yi mi anlatıyorsun? Bir tane arkadaşım HDP aracılığıyla PKK'ya katıldı yani ölüme yollandı HDP tarafından. Böyle bir parti nasıl insan hakkını savunur?
Asker ve polise zorla güneydoğuda görev yapacaksın diyen yok işini bıraksın başka iş yapsın iş mi yok gidip de başkalarının toprağını işgal edersen bağımsızlık savaşı verenler de gelir seni vurur gayet normal
Doğu türkistan toprakları şu an cine ait diye orda işgalci değil mi saniyorsun
2016 yılında Vezneciler'de PKK canlı bomba eylemi gerçekleştirdi 6 polis ve 6 sivil şehit oldu. Ve bu canlı bombanın cenazesine HDP'li vekiller katıldı. Hadi polis düşmanı bir parti peki sivilleri katledende Canlı Bombaydı. Akla mantığa sığıyor mu ya Canlı Bombanın cenazesine katılmak? Bu mu İnsan Haklarını savunmak? Nerede terör olayı var HDP orada! Hiç unutmuyorum 6-7 ekim olaylarında Kadının birinin evini PKK'lılar basmıştı kadın yalvarıyordu beni öldürecekler diye. Peki bunları sokağa çağıran kim Selahattin Demirtaş. Bana HDP insan haklarını savunuyor deme.
Başkasının topraklarıni işgal edip zorla o topraklarda işgalci devleti savunanlar benim gözümde şehit olmazlar
Başkasının toprağı değil orası Türkiye Cumhuriyeti'nin toprağı. Ayrılıkçı düşüncen varsa o zaman sana Vatanın Bölünmez Bir Bütün ve Parçalanamaz olduğunu paşa paşa öğretirler. Çözüm Süreci size bu cesareti verdi maalesef ki. Doğu Türkistan'ın statüsü Çin vatandaşlarının konusu hiçbir devletin içişlerine karışamam. Beni Türkiye ilgilendirir
Cahilsin bisey bilmiyorsun git hdpye görüş anlat böyle böyle neden hdp bunu destekliyor hepsinin tek tek açıklamasını yaparlar kafana göre bikac şey inceleyip zırt karar verme kurunun yanında yasta yanabilir ortada bir bağımsızlık savaşı var sonuçta
Bilinçsiz 3-5 cahilin yaptığı eylemi de bütün partiye ya da örgüte yikamazsin
Kimliğinde T. C yazıyor ya bu bile senin kudurmana yeter. Türkiye'yi bölemeyeceksiniz!!! Doğu'da her daim bayrağımız dalgalanacak!! Allahtan her Kürt senin gibi ayrılıkçı değil. Çok Kürt arkadaşım var benden daha vatan bayrak sevdalısı.. Senin gibi çürük, ayrılıkçı elmalarda umarım birgün Türkiye'den yana olur.
Milletvekilleri canlı bomba cenazesinde bunlar partiden habersiz mi gidecek? Gitti diyelim o zaman anında ihraç edilirler. Tabiki de sivil vatandaşı katledenlerin savunucularını tüm HDP'ye mal ederim.
Başkasının toprağı değilmiş ahahaha o zaman sana göre ingilizlere karşı bağımsızlık savaşı veren somurgelerdeki insanlar da terörist ve diger somurgelerde işgalci devletlerle savaşan herkes terörist sana göre öyle mi?
Vatan bolunmezmis parcalanmazmis yunana bulvara sırpa romana araplara da öyle diyordunuz 1. Dünya savaşında grup yaptılar osmanlıya demek ki neymiş bölünüp parcalanabilirmis
Madem işgalci değilsin neden yaşayan herkes kürt ama savcısı hakimi polisi askeri komutanı hep turk onların da hepsini kürt yap yemiyor mu
Adi üstünde türk bayrağı o kürt bayrağı değil madem türk kürt kardeş diyorsun ya niye kardeşinin devleti olmasına bu kadar karşısın azerbaycanlılar da kardeşimiz diyorsun onların devleti olmasına neden karşı değilsin?
Kurtuluş Savaşına destek veren Kürtler olduğu gibi Ayrılıkçı Kürtlerde vardı o dönem mesela Kurtuluş Savaşından birkaç yıl sonra Ağrı Cumhuriyeti kurulmuştu. Sanma ki o dönemki Kürtlerin hepsi Türkiye'den yana tavır aldı. Türkiye'den yana tavır alan Kürtler benim ebediyen kardeşimdir. Ama o dönem koçgiri, seyid rıza gibi isyanlar vardı sonları korkunç oldu. İşte koçgiri seyit rızadan kalma fikirlerin savunucusu HDP ama sonu yine kötü olacak. Valla Türkiye'den yana olan ırkı farketmez kim varsa benim kardeşimdir. İster Kürt olsun İster Çerkes İster Laz İster Zaza
Kardeşiz diyorsun kürt çocuklarına zorla türküm varlığım türk varlığına armağan olsun dedirtiyorsunuz kürtler de türk çocuklarına kurdum varlığım kürt varlığına armağan olsun dedirtsin olmaz mi
Elinde liste mi var Kürt hakim savcı vs. yok diyorsun?
Yüz de 10dan fazla değil kürt polis ve komutan doguda
Neden isgalciden yana olacakmis diğer ırklar hindistanda da ingilizden yana olanlar vardı hain diyorlardı hintliler onlara
Bak kardeşim ben Özerkliğe karşı biri değildim ama ta ki Kuzey Irak'ta yakın zamanda Kürdistan için bağımsızlık referandumu yapıldı. İşte o zaman anladım ki Türkiye'de de özerklik olsa ayrılıkçılar bağımsızlık isteyecek. Eğer HDP gibi ayrılıkçı/bölücü bir parti olmasaydı Özerk devlet olabilir Türk Kürt bayrakları yan yana dalgalanabilirdi. Ama bu mümkün değil çünkü Türkiye'yi bölmek istiyorlar dört parçalı Kürdistan ideali ile ama buna izin veremeyiz! Balkandan Türkler anadoluya sürgün edilirken en az 2.5 milyon Türk öldürüldü dünyanın en büyük soykırımını da uğradık ama ne oldu? şu an Bulgar Başbakanı Türkiye'nin kıçında dolaşıyor, Yunanistan medyasını aç Türkiye korkusu salmış, AB'ye mahkum. Balkanlar hiçbir zaman Osmanlı'da ki refahına kavuşamadı.
Kürtler 4 devlete yayılmış bu 4 devlet arasında kürtlere en fazla zulmeden ezen ülke türkiyedir
Bırak kürtlerin de devleti olsun sana ne başka bir milletin devletinin olup olmamasindan kendi toprakları başkasının toprağını işgal etmiyorlar birşey yapmiyorlar
Biz işgalçi değiliz burası 1000 yıldır bizim toprağımız. Sen bir ev aldım mı hemen tapusu senin olmuyor mu? 1000 yıldor bu toprakların hakimiyiz bir zahmet bu topraklar bizim olsun.. 1000 yıllık işgal mi olur. Vah vah.. Bak Safevi Osmanlı savaşında İran üzerinden gelen Kürtleri Osmanlı bağrına basmıştır. Saddamın katliamından kaçan Kürtleri Türkiye bağrına basmıştır. Bizim kardeşliğimiz işte budur!
Takıntı yapmışsın bu topraklar ille de bizim hayır değil bu topraklarda kürtler türklerden önce vardı siz sonradan geldiniz kilic zoruyla hakimiyet kurdunuz
Türkiye beni ilgilendirir Türkiye 1000 yıldır sahip olduğu toprağı veremez!! Gerekirse milyonlarca şehit veririz yine toprağımızı vermeyiz. Ama Türkiye dışıında kurulan bir devlet beni ilgilendirmez. O zaman istediğiniz yerde devlet kurabilirsiniz.
Saddamdan daha fazla kürt öldürmüştür türkiye cahilden git araştır dersim katliamini
Onbinlerce kürt asit kuyusuna atıldı kim yaptı bunları
Kılıç zoruyla biz hakimiyet kurduysak eğer 1000 yıldır siz nasıl hayatta kaldınız? İşte Türkler Kürtleri kardeş gördüğü için 1000 yıldır böyle. Keza Türkler ilk olarak İskitler ile Anadoluya geldi. Kürtler daha öncede vardı burada ama Kürtler ağırlıklı olarak bugün ki Güneybatı İranda yaşıyordu ta ki Safevi Osmanlı Savaşı ile Kürtlerin çoğu Osmanlıya göç etti.
Kardeşim bu tartışma uzarda uzar son sözüm sana şu olsun: Türkiye'den yana kim varsa dini ırkı farketmez ölümüne kardeşimdir. Karşı olan kim varsa o da ölümüne düşmanımdır. Hadi selametle kal
Milyonlarca şehit verirmiş niçin bu kadar insanın ölmesi gerektiğini savunuyorsun şimdi bu saçmalığı anlatıcam şimdi orası türkiye değil de kürdistan olsa ne olacak sadece ismi değişecek ve bayrak değişecek yani tek fark isim ve bez parçası değişikliği türk bayrağını de kürdistan bayrağını da uydurup çizen insanlar sırf bayrak şekli ve isim değişmesin diye milyonlarca insan olsun diyorsun sen putperestsin bayrağı ilahlastirmissin benim putum heryerde olacak putuma zarar vereni öldürürüm senin zihniyetin bu
Cekler ve slovaklar kardesti hicbir kan dökmeden bölündüler ne oldu bölününce yani kıyamet mi koptu 2 ayrı devlet olunca ingilizler ile amerika kardeşti hala kardeş aynı millet birbiriyle savaştı bağımsızlık savaşı verdiler kardeş kardeşi vurdu şimdi amerikayi kuranlar terörist miydi neymiş başka devlet beni ilgilendirmez işte sen cahilce sorgulamadan koru körüne putlara tapan bir musriksin bez parçasını kendine put edinmişsin şimdi düşün birisi çocuk rehin aldı türk bayrağını yak üstüne bas yoksa çocuğu öldürürüm dedi sen çocuğu öldür dersin çünkü insan hayatının senin gibi faşistlere göre hicbir önemi yok
Türkiye ye saplanmissin devleti kendine put edinmissin putperest müşrik bu devletin askeri onbinlerce kurdu öldürürken çocuk kadını öldürürken niye sesin çıkmıyor çünkü devlet naparsa yapsın haklıdır değil mi
Direk yorumumu sil cevaplarını görmek istemiyorum