Gündem Bir sonraki seçimde kime oy vereceksiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hadi yazın bakim AKP CHP MHP IYiP Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir sonraki seçimde kime oy vereceksiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Üye4334 Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Hala akp ye oy verecek varsa ya ahmaktır ya ahmaktır 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerden en çok oyu AKP almış Yorumla
küçükmemeliseverim Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ilerde karınızı kızınızı verirsiniz suriyeli afgan erkeklere hükümet soytarilari 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zafer partisi tabiki. Ne mülteci yandaşına ne de PKK yandaşına oy veririm. 0 0 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Ak Parti 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bir yudum suya muhtaç kalırsınız inşallah Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Merak etme muhtaç kalsakta vatanı satmayız, Osmanlı torunuyuz biz Yorumla Soran +1 yıl Senden ala vatan haini mi var, ülkeyi talan eden adamlara oy veriyorsun mk özürlü vatan hainiOsmanli torunu falan da değilsin, sen osmanli hanedanı sarayda lüks içinde yaşarken eşek sik. en zavallı birinin torununun Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sana burada tarih dersi verecek değilim, ya sev ya da terket Yorumla Soran +1 yıl Hahahah tarih bildiğin mi var, cahil Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Zahideeeee gurbanımmmmmm ne olacak halimmm, yine bir laf duydum kırıldı belimmmmm... Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Anlaşılan sen ver mişsin kız kardeşinin küçük memesini Yorumla küçükmemeliseverim +1 yıl Biz ümmetçi değiliz senin gibi, soysuz herif Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Yapılan tanklar senin anana giremeto Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Yani girsin Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Konuşmasını öğrenin öyle çıkın karşıma ne kadar Suriyeli varsa anladın sen onu Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Lan zübük İstanbul çocuğuyum ben köy nedir bilmem Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Sesini keserim senin Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Kendinden bahsetme bana anladık pi. ccccv sin Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Türkiye'nin %52 i canım sen akıllısın senin anan bile oy vermiştir Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl sen kendini ifade edemiyorsun küfür ediyorsun adam ol öyle çık karşıma Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hala akp ye oy verecek varsa ya ahmaktır ya ahmaktır
Erkeklerden en çok oyu AKP almış
Ilerde karınızı kızınızı verirsiniz suriyeli afgan erkeklere hükümet soytarilari
Zafer partisi tabiki. Ne mülteci yandaşına ne de PKK yandaşına oy veririm.
Zafer veya chp
Zafer Partisi
Kimseye
Ak Parti
Bir yudum suya muhtaç kalırsınız inşallah
Merak etme muhtaç kalsakta vatanı satmayız, Osmanlı torunuyuz biz
Senden ala vatan haini mi var, ülkeyi talan eden adamlara oy veriyorsun mk özürlü vatan haini
Osmanli torunu falan da değilsin, sen osmanli hanedanı sarayda lüks içinde yaşarken eşek sik. en zavallı birinin torununun
Sana burada tarih dersi verecek değilim, ya sev ya da terket
Hahahah tarih bildiğin mi var, cahil
Zahideeeee gurbanımmmmmm ne olacak halimmm, yine bir laf duydum kırıldı belimmmmm...
Anlaşılan sen ver mişsin kız kardeşinin küçük memesini
Biz ümmetçi değiliz senin gibi, soysuz herif
Yapılan tanklar senin anana giremeto
Yani girsin
Konuşmasını öğrenin öyle çıkın karşıma ne kadar Suriyeli varsa anladın sen onu
Lan zübük İstanbul çocuğuyum ben köy nedir bilmem
Sesini keserim senin
Kendinden bahsetme bana anladık pi. ccccv sin
Türkiye'nin %52 i canım sen akıllısın senin anan bile oy vermiştir
sen kendini ifade edemiyorsun küfür ediyorsun adam ol öyle çık karşıma
Sana
İyi parti