İnsanlar orada burada gelip ben falanca parti üyesiyim ona göre diyor. Bunu kullanarak ağzına geleni soyleyebilecegini zannediyor.
Ne ile karşı karşıya olduğumuzun farkında misiniz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlar orada burada gelip ben falanca parti üyesiyim ona göre diyor. Bunu kullanarak ağzına geleni soyleyebilecegini zannediyor.
Ne ile karşı karşıya olduğumuzun farkında misiniz
Cevap
1Cevap
Bu Osmanlı döneminden beri böyle sadece cumhuriyet kurulduktan sonra biraz sekteye uğramış o sa 1950'ye kadar
2000 lilerde de mi böyleydi yani
2010da veya
Evet, sağ iktidarlar ülkeyi bu hâle getirdi
Bu uzun zamandır böyleydi. Ve böyle olmaya devam edecek gücü kontrol edemeyen kontrolsüzlüğe yenik düşer
Kız nasıl kontrol edelim. Desek git yap.
Biz suçluyuz adam bize küfrettiği için
Biz kontrol etmeyeceğiz gucü eline geciren kontrollü kaybediyor çünkü bu gücü hak etmiyor. Partici diye hukuki güç onlarda ve afrdersin kendilerini bi bok sanıyorlar. Onalr yönetimden gidince milyonlarca dava açılacak. Hapiste KHK ile iddianame olmadan tutulan bir sürü insan var.
Çnkü yeri sağlam diye kontrolü kaybediyor. Geçen insanlar
Hapiste tutulan insanlad ne diye tutuluyor, ne suç iclemisler
Terörist diye hapiste akademikyenler , öğretmenler ve bu ülkeyi bir şekilde eğitmiş insanlar var. Teröristle işbirliği yapan adamın Fetocu diye birini hapse atması çok ilginç
Gerçekten öğretmenler falan hapiste mi
Sen başka ülkede misin?
Türkiyedeyim
Aşırı siyasal olayları takip etmiyorum
Fet9den hapse girenler diye bir bak bakalım kimler kimler hapiste. Görevden alınan doktorlar avukatlar akademisyenler öğretmenler.
Benim arkadaşımın abisi polisti. Görevden birkaç sene uzaklaştırılmış.
Solcuları bile hapse attılar Fetöcü diye
Şimdi temize çıkmış. Ama hepse hiç girmemis
Onunki başka meseledir Fetö oldu mu atiyorlar ya da AKP'li akrabası vardır
Hmm kendisi öyle soyledi
Gel gel
?
Gel ulkeye gelngez
Kız ben Türkiye'de yaşıyorum zaten
O zaman seni niye tanımıyorum ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu dönemde ülkenin genel atmosferi oldukça gerilimli, bunu herkes derinden hissediyor. İnsanların hangi partiye yakın olduğunu ifade etmesi, aslında bireysel özgürlük kapsamında. Ancak bu, kimseye diğerlerini kırma ya da hakaret etme hakkı vermiyor. Toplumdaki kutuplaşma, bu tür diyaloglarda daha da belirginleşiyor maalesef. İçinde bulunduğumuz belirsizlikler ve krizler, insanlar arasında sağlıklı bir iletişimi daha da zorlaştırıyor gibi... Sence biz bu kutuplaşmayı aşabilir miyiz? 🕊️🔍
Hayırdiyor ki. Sen bana diyemezsin Ben derim
Bu tarz ifadeler, saygı ve diyalog eksikliğini gösteriyor. Kendimizi ifade ederken karşımızdakine de saygılı olmayı unutmamalıyız. 🌱💬