Ne olacak bu ülkenin hali gerçekten anlamıyorum. Oy için vatandaşlık verilen bu şeref yoksunları yüzünden öz yurdumuzda garibiz, öz vatanımızda parya. Kendimi geçtim artık, ben kız kardeşlerimi nasıl koruyacağım?
olay artık milli güvenlik meselesine kadar geldi. bunları gönderebilecek tek parti zafer partisi. Ümit Özdağ olduğuna inanıyorum. onlar seçilmezse de, halkın iradesi bunların gitmesinden yana. gitmesine müsade etmeyen millet ve cumhur ittifakı illaki iki taraftan biri kazanacak. öyleyse göndermiyorsalar halk ayaklanacak ve bunlarla kanlı bıçaklı savaşacak. poliste göçmenleri korumaya çalışacak ama tüm Türkiye'de yaşanırsa buna engel olunamaz. ben bunun kaçınılmaz olduğunu görüyorum. halk fazlasıyla stresli ekonomik sebeplerle fazlasıyla sorun yaşamakta. birde bunlar, ve yaşanan adaletsizlikler tuzu biberi oluyor. bir yerlerde patlak verecek ama şimdilik insanların tek umudu seçim gibi.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ümit özdağ almazsa zaten ülkede arınma gecesi başlayacak. İlk kurşunu Ankara altındağ da attılar. Gerisi illa gelecek belli ki. Hak, hukuk, kanun yok. Polis bile bu itleri koruyor.
kendi milletine düşman olan yöneticilerin altında yaşıyoruz. millet her b*kun arkasında durmasa hiçbir şey böyle olmazdı. yani kime oy verdiğinin bir önemi yok. oy verdiğin adam, kendisinin sorgulandığını gördüğünde ayağını denk alır. adam ne yaparsa ne derse haklıdır diyorlar. adamlar da tepemize çıkıyor haliyle. şaşırılacak bir mevzu yok ortada. ama şu çok net bir gerçek. 50-60 yaş üstü fosilleşmiş kanser bir kitle var ülkede.
bu kitlenin sağlık hizmetlerinden dahi mahrum bırakılarak yok edilmesi gerekiyor. bir ülkenin gençliğine ve geleceğine resmen balta vurdular sırf inatları ve sevgileri yüzünden. cahil bir kitlenin yapabileceklerini asla küçümseme diye bir söz var. aynen öyle işte. demokrasilerde çoğunluk yanlışa doğru dedikten sonra, artık o doğru kabul edilir. halkın cahil olduğu bir ortamda neden demokrasi vardır zaten anlamam.
Vatandaşlık verilen derken tacizci olanı kast ediyosun sanırım diğerininde ismi yabancı. Aynı haberle ilgilimi bilmiyorum ama bugün İstanbul'da iki ayrı mahallede iki yabancı uyruklu gizli görüntü kaydeden tacizci yakalnmış.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet taciz eden köpekten bahsediyorum. Twitterde adresini buldular. Kız kardeşim yazan kişi en son zafer partisinden yardım istiyordu
Ülkenin iktidarı da hala , mültecileri göndermiycez diye açıklama yapıyor. Ne olsun istiyorlar anlamıyorum. En sonunda millet gördüğü mülteciye dalacak
Tayyip aldı ülkeye afganlıları suriyelileri ıraklıları, kimlikleri de yok suç işleseler bulunmaları da ayrı bi zor. Valla ülkeyi bu hale getirene sorun, yani baştakine. Kimsenin bi kabahati yok. Ama adam namaz kılıyo en azından ya o yüzden bas ampule
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanı allahtan, kitaptan soğuturlar yemin ederim. Al o din kardeşlerini de sok bi tarafına diyesim geliyor. Bunların kıldığı namazın da ben.. neyse
Gerçekten işin cılkı ćıktı. Ciddi ciddi felakete doģru gidiyoruz. Adamlar kanundan polisten korkmuyor. Bazi mahallelerde çoğunluk bile sağlamıslar. Oy haķkı verdiģinde al sana suriye partisi mecliste.
Dilimde küfür kalmadı akşamdan beri. 12 yaşında kardeşlerim var. Onlara bakıp bakıp içimden diyorum ben sizi nasıl koruyacağım? Polis desen bunları koruyor