olm nedir bu cinayetler noluyo anlamıyorum Meksika'da mı yasiyoruz Brezilya'da mi yasiyoruz bi kartellerimiz eksikti onlarda mı basladi? kafa k**mek nedir
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Islamci hükümetin sonucu. Ülke iste yavas yavas Afghanistana dönmeye basliyor.
Sosyal yozlasmada burdan geliyor iste. Bundan 25 sene önce gericilere islamcilara oy vermeyin diye uyarildi halk. Cahil halk ama sen benim dinime hakaret ediyorsun, namaz kilanlar gerici degil diye anirdilar ve sonuc ortada.
mesele islam dini değil, islam dini kılıfında, dinsiz bir toplum yetiştiren hukümettir. Ayırt etmek lazım.
Eğer islamcı hükümet olmuş olsaydı şeriata göre katilleri “Kısasa göre kısas” ile cezalandırması gerekirdi, hırsızlık yapanın ellerini kesmeli, zina yapıp toplumun ahlakını bozanları taşlamalıydı :)
Şimdi gündeme dayanıp uyuşturucu problemini ele alacak olursak eğer, gayet basit uyuşturucudan sadece uyuşturucu baronları para kırmıyor, ülkeye getirilmesini sorun görmeyenler de para kırıyor. Fakat bu zaten tüm dünyada böyledir, hiç düşünmediniz mi, bu güne kadar uyuşturucunun önünü neden kesmeye çalışmadılar, isteseler boş savaşlara ve car cur ettikleri tüm projelere soktukları onca parayı bu gibi sorunları çözmek için uğraşabilirlerdi ama neden yapılmıyor? Perde arkası sandığımızdan da pis, tastamamıyla görsek, dünya yaşanmaz hale gelirdi, okdrını bilin.
@Azat69
Hayir. Islamin tipik sonucunu yasiyoruz iste. Ülkemizde yasananlar Aghanistan ve Pakistan gibi ülkelerdede yasaniyor, tipik orta dogu ülkesine dönüsüyoruz iste.
Toplumu sapiklastirdiktan sonra istedigin kadar idam et, en basta sapiklastirip problemi ortaya cikartan islam.
bak güzel kardeşim. Bu konuda büyük yanılgıdasın, Türkiyedeki birçoğu gibi.
Şu an dünyanın hiçbir ülkesinde islam kanunlarıyla hüküm edilmiyor, ve şaşıracaksın ama Arabistanda bile değil. Bahsettiğin ortadağı ülkeleri, sömürülmüş, fakirleştirilmiş, savaş meydanı olarak kullanılan ve kanunların, düzenin ve helede dinin tutunamadığı topraklardır. Düzeni bozulmuş ve sürekli karıştırılan ülkeler de düzen ve dini yapıları görebilmen imkansızdır. Senin yaptığın ataerkillik ve kültürel faktörlerini, İslam dini olarak nitelendirmekdir..
@Azat69
Ben sana simdi sorsam, Afghanistanda uygulanan Seriat neden gercek Seriat degil, ya da Sudi Arabistanda uygulanan Seriat neden gercek degil diye ne cevap verebileceksin?
Biri gelmis, seni Müslüman tutabilmek icin gercek Seriat bu degil palavrasini atmis ortaya, sende isine yariyor diye inanmisin iste
Gercek Seriat aynen budur iste kardesim, gercek islam aynen bu. Hayatlarini Türk irkinin varligina armadagan etmis Kemalist TSK bosuna o darbeleri yapmadi, bu ülkede bosuna 28 Subat olmadi.
Atatürk bize bosuna Laiklik getirmedi. Ne kadar inkar etsende bu sapikligin bu cinayetlerin kaynagi islamdir iste. Afghanistanda pakistanda günlük yasanan rezillikler artik Türkiye'dede yasaniyor, eskiden bunlar yoktu Türkiyede.
sen ömrü hayatında kuranı açıp okudun mu kardeşim? Cezalardan haberin var mı? Açsan okusan bilirsin asıl şeriatın ne olduğunu.
Diğer söylediğinin cevabını yazdığım son yorumumda oku, ayrıca şunu da unutma islam dini yeryüzüne hakim olmadan önce arabistan ve afghanistan gibi bir çok ülkelerde barbarlık ve ataerkilliğin bıraktığı kültürel yapılar vardı ve hala var, ki türkiyede de var. Bu gibi yapıların üstüne din geldiğinde insanlar anında alışmış oldukları davranışları ve kültürel yapılarını bırakmadı tabi ki, aksine işlerine gelen ve toplumda alışılmış görülen davranışları (örneğin: kızların hizmetci gibi yetiştirilmesi birer mal gibi görülmesi başlık parası vs) bugüne kadar var olan bir şey. Başlık parası vs. gibi şeylerin dinde asla yeri yoktur ama gel gör ki çağdışı kültürel yapılanmaların bugüne kadar var olması, dinle kültürün aynı tutulduğu için dünyanın hiçbir yanında asıl islam dinini yaşayan bir ülke yok.
pok bastı yıkamakk lazım
Ülkede adalet dışında her şey oluyor
Tayyip bey sağolsun her işin uzmanıdır kendisi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!