Bir Lübnanlı Taksim İstiklalde video çekip buradaki bütün kadınları 100 dolara satın alırız deyip Tiktoka yüklüyor.(Sözcü Gazetesi)
Sultanahmette bir Afganlı Polisimizi gösteren bir video çekip silah sesi efekti ekliyor..(Sözcü Gazetesi)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir Lübnanlı Taksim İstiklalde video çekip buradaki bütün kadınları 100 dolara satın alırız deyip Tiktoka yüklüyor.(Sözcü Gazetesi)
Sultanahmette bir Afganlı Polisimizi gösteren bir video çekip silah sesi efekti ekliyor..(Sözcü Gazetesi)
Bunlar bizim burada kaçacak delik arıyorlar. Sapık ve teröristlere tahammülümüz yok. ilerde daha büyük sorun olacaklar böyle devam ederlerse. Def edin gitsin. ✡️🕎🇮🇱💪
Cevap
6Cevap
Ulkenin a. mina koydular bu kadar basit Turkiye Cumhuriyeti kalmiycak yakinda Afganistandaki cehalet seviyesini geçtik bu insanlar nasil bi beyne sahip anlamiyorum
Sözcü gazetesi algıları devam ediyor. Tabiki böyle hırtlar video çekmiştir. Sonra o kişi gözaltına alınıp sınır dışı edildiğini kaç kişi biliyor?
Kimse bilmiyor. Amaçları bu zaten algı yapmak. Çünkü sahtekarlar
Sözcü gazeteside memleketi nasıl kötülerim diye uğraşıyor düşmana gerek yok
@Chıld_Of_GOD Siyonistler yorumumdan uzak durun
Ama sizi biz yönetiyoruz. Uzak durmak istiyorsan, cola, cappy, fanta, temizlik maddelerinin tamamı, sebze meyve yememe lazım. Daha bir çok ürün sayarım ki bunlardan uzak durman hayatta kalamaman gerek. 😉😉😘
@Chıld_Of_GOD sen öyle san
Kurtlar vadisi izlemeye devam diyorsun🤣🤣🇮🇱🇮🇱
@Chıld_Of_GOD sen benden iyi izlemişsin baksana
🤣🤣🤣🤣🙋♂️🙋♂️Kal sağlıcakla. Seçimlerinizin sizler için hayırlı olmasını, huzur barışın daim olması dileklerimle.
@Chıld_Of_GOD Eyvallah.. Amin amin hayırlısı olsun Vatanım ve milletim için.
Bunlar cellat cellat ülkeye bizi doğrasınlar diye dolduruldu. Yarın öbürgün salacaklar üstümüze
Akp ye oy vermeye devam etsinler ilerde karısını kızını suriyeli afganlara verirler
We don't care diyebiliriz
Niye you don’t care? Ot bile bi fikir sahibi olur. Nefsi olur
Bir iki kişi video attı diye ülkeyi satmış olmuyoruz böyle basit şeyleri takarak onları önemli bir şey gibi göstermiş oluyorsun benim fikrim bu senin fikrin ne peki millete atıp tutuyosun saçma sapan şeyler söylüyorsun
Bir iki kişinin video atmasını mevzu yoksa gerçekler mi ortalık bunlarla dolu
aciken arindirilmasi lazim ulkenin
5 dolara saxo 50 dolara yatış yapacak kari çok
Kaynak kim sözcü gerisini okumaya gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?