Ülkeye ne oluyor sizce?

Dinsiz kindar nesil yetişiyor her yer çıplak Kızlar açık saçık orasını burasını gösteren zina yapan yeni nesil evde nikahsız yaşayan Kızlı Erkekli yaşamalar haram yaşayan başörtü takmayan kafir Avrupa insana özenen namaz kılmayan kalın giyinmeyen dar giyenen cenabet Erkek sayısı çok olan Allaha küfür eden İslamdan kaçan atarist gençlik başımıza taş yakacak şortlu mini etekliler kıyamet kopacak bu Kızlar cehennemin habercisi Kızlar bu dünyada olmamalı dünya pisleşiyor sonumuz hayrola Müslüman Kardeşlerim siz hala Ananızı Bacınızı Karınızı hala çıplak dışarı çıkartacak mısınız büyük haram işliyorsunuz Erkekleri tahrik ederecek sizde günaha giriyorsunuz Müslüman kardeşler çıplak Kızları kapanmaya siz Erkekleri de Müslüman olmaya davet ediyorum bu kafirliği dinsizliği haram dolaşan kapanmayan Kızlardan uzak durun onları Allah lanetlemiştir onları gördüpüz yerde dövün demiş Allahım
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse gençler sosyal deney yaptım gerçekten Kızlara helal olsun azda olsa tepkileri oldu fakat Erkeklerden ses çıkmadı Erkekler belli ki Kadın düşmanı çok üzücü daha çok tepki almak isterdim bu tür şeylere karşı büyük tepkiler olması lazım neden normal karşılanıyor böyle şöyler anlamıyorum ülkemiz yozlaşıp Araplaşıyor
Ülkeye ne oluyor sizce?