AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
ne var ülkenin halinde 100 tlye çay satılan yerler tıklım tıklım dolu
Bununla mı belirliyorsun gerçekten ülkenin halini... Vay haline
gereksiz şeylere harcanacak para varsa demekki gereken şeylerden artıyordur eee tabi ülkenin yıllar önceki haliyle şimdikide karşılaştırılınca ortaya çıkan belli
Zengin zenginleşiyor orta sınıf alt sınıf oldu artık gençler memur olayım ev alırım gibi hayalleri bıraktı asgari alan zaten i.. tten beter yaşıyor. Et alınamıyor gıda en kalitesiz olanlar var eğitim gitmiş atama bitmiş hulkuk adalet pert her türlü batmış durumdayız euro doşar altından bahsetmiyorum bile.. Kuzey Araplara güney ruslara satılmış mülteciler göçtüğü ülkede bizden daha rahat ayrıcalıkları var olamaz böyle bir sistem bu sadece ülkeye düşman olanların ne olmuş ki demesi ile daha da iyiye gitmiyor.
evine ekmek götüremiyorum diyenlerin hepsi ama hepsi en lüks hayatları yaşayıp karşı cinsi etkilemek için maşallah herşeyi yapıyor inan bana turistik olmayan yerlerde bile oteller dolu neden acaba
Turistik olmayan yerlere oteli orta ya da alt sınıf mı açıyor kardeşim. Kafan mı güzel?
Ya elin yabancı açıyor ya Türk ün zengini. Genelden bahsediyorum asgari ücretli yokmuş %70 asgari almıyormuş gibi konuşuyorsun.. aynı ülkedeyiz neden bu körlük.
biz fırsatçı olursak her suç devlete mi kalır yerliden fazla kira alırım diyenler yabancıları para için severken o faydalananlar sokakta neden bi mikrofon görünce bir yerleri kalkıp yabancıları hedef alıyor neden yabancıları ucuza çalıştıranlar seviyor ama lafa gelince aynıyı konuşmuyor
yemin ediyorum hiç kimse dürüst değil biz bu yüzden kaybediyoruz bizi mlll gibi sağcı solcu diye diye inek gibi sağdılar
Sağı solu yok ama bu durumun iyiye gitmediği açik. Fırsatçılara koz veren kendisi. Buna müdahale edebilir. Kafasına göre her şeye müdahale etmedi mi? Ama işine gelmez. Bir iki ceza yazar geçer basında. Önce kendi zamlarına hak yemelerine baksın hükümet. Neyse halk sorunlu. Suriyelileri doldurduğu halde yine oy topladı ben daha bişey diyemem. Bkunda boğulsunlar ben gideyim de.
işte bize asıl kaybettiren düşünceleri besleyenler ve sokak siyasetinde medet umanlar
hadi bana söyle oy için namaz kılmaya başlayanları oy için iftar sofralarına gidenleri oy için olmayacak sözler vaatler verenleri oy için kimlerin kimlerle ortaklaştıklarını seçim bitince kimlerin neler yaptıklarını
neyse bu konuyu biz konuşuruz onlar kim olursa olsun sağ sol farketmeden ceplerini doldurur benim tarafsız olduğumu anla bu ülkede de işine gelen cebi dolan herkes memnun işine gelmeyenlerde iyide kötüde olsa sadece muhalefet
mutlu geceler konu konuşarak bir yere varılmaz
daha durun ne bu karamsarlık böyle.. henüz dibin dibini görmedik.. daha çok çekeceğimiz var durun hele...
Gidemiyoruz da gerkes bizim gibi enayi mi göçmen alsın
gitmek gibi bir düşünceye sakın kapılmayın. biz öyle bir toplumuz ki bu ülkeden gidecek dahi olsak ölümüzü bile sırtımıza alır gideriz. ölüsünü mezardan çıkartmayı göze almış bir millet kolay kolay buna yeltenmeyeceği için "gitmek" her yolu sonuna kadar tükettikten sonra onun aklına gelebilecek son seçenektir...
Ülke insanı afedersin de çok slak ben bunu çok önceden anlasaydım da gitseydim keşke . Hep ah düzelcez felan diyoruz ama ülkemizde toplum böyleyse asla düzelmez..
kısmet olursa size cevap yarın yazacağım. çünkü şimdi öyle uykum geldiki. bu güzel uykulu ruhaniyetime bu mevzuyu içimden geçenleri haykırarak kabus görmeye vesile olsun istemiyorum. Allah Rahatlık versin...
Teşekkürler size de iyi geceler
Hayırlı Sabahlar Dilerim... Dün bugün için yorumunuza cevap yazacağımı söylemiştim; Bu ülkenin insanına belki kızabilirim, belki gerçekten tahammül sınırlarımı zorladıkları için kalbimden buğz edebilirim, belki bana verdikleri zararında psikolojisiyle bir çoğu ile sohbet ederken içimden ne geçiyorsa yüzlerine haykırabilirim ama yine de bu ülkenin insanını şöyle bir geçmişten günümüze düşündüğüm zaman bırakıp gidemem. Tıpkı atalarımızın bu ülkeyi terk etmeyip bir saniye sonra şehit olmayı göze alıp bu toprağı biz torunlarından başkasının eline düşürmedikleri gibi...
Bende sizin gibi bunalıyorum bir çok konuda. hatta nasıl kandırıldığımı düşündükçe kan beynime sıçrıyor. yani korkarım ki o derece strese giriyorum ki bir hastalık musallat olacak sanıyorum. işte bu yüzden artık biraz gamsızlaşmaya karar verdim. yoksa gerçekten kendimi bir hastalığa müptela hale düşüreceğim. ben üzerime düşeni elimden geldiği kadar yaptım ve olan biteni izah etmek için her önüme gelene saatlerce anlattım. ama bunu kavramak istemiyorlar. hani size yukarıda ilk yorum da dedim ya "dibin dibini" görmek , yaşamak istiyorlar.
bir şey olmaz dert etme
Oluyor işte
Oluyor da dert edinen yok gerçekten bakma sen öyle herkesin eleştirdiğine kimse elini taşın altına koymaz
Koymuyor zaten de ben daraldım bu ülkede... her şey her yol daha da kötü
Koymaz çünkü biz aydınlanma, medenileşme yolunda bedel ödemiş bir toplum değiliz. Hep birileri yapsın isteriz. Adalet, doğruluk, eşitlik gelecekse bunu birileri yapsın. Ben riske girmeyeyim isteriz. Hala tarım-din toplumuyuz.
Bedelin babasını ödedik aslında ama tarihe önem verilmeyen toplumdayız. Kaç ülkeyle destan gibi savaşlar verdik kaç gizli açık anlaşmayı Kurtuluş savaşı ile bozduk... Ama gel işte bu kadar manipüle ile hemen dincilerin iki milliyetçi geçinenlerin peşine toplanıp aklını kullanamayanlar yüzünden de bu hallere geldik. Savaşıp yenilsek bu kadar koymaz biz bildiğin iç düşmanları besleyip yeniliyoruz
Doğru söylüyorsun ama işte kar etmiyor.
Gerçekten aynı soruyu her gün defalarca ve tekrar tekrar aynı ve üzücü olayları görerek daha fazla üzülüyorum.
Kelime yetmez anlatmaya
Hangi yönünden bahsediyoruz
Zerre umrumda değil
Neden
Beni ilgilendirmiyor
Yurtdışında mı yaşıyorsun
şu an hayır
Bir halt olmaz..
Böyle devam.
Ucuyoruz
Where is ülke
Olmayacak