Merhaba ben Finlandiyadan yazıyorum Rizeliyim annem babam ben küçükken 5 yaşında Finlandiyaya taşındılar vatandaşlığım var burada iştede çalışıyorum maaşımı da alıyorum bu ülke galiba dünyadaki en mutlu ve en iyi eğitim sistemi olan ülkeymiş ben seneledir burada yaşıyorum merak ettim Türkiye'yi en son birkaç sene önce akraba ziyaretine gitmiştim o yani Türkiye'yi pek hatırlamıyorum 4 dil biliyorum Türkçe İngilizce Fince Fransızca bunları biliyorm tabii Türkçeyi ve Fransızcayü çok konuşmadıgim için çok iyi konuşamıyorum ama yazabiliyorum bir şey sorucam internette çoğu kişi ülke kötü diyor gerçekten öylemi? Merak ettim ülke kötümü durumu nasıl maaşlar felan refah demokrasi suç oranı nedir bunlar iyimi yoksa ülke kötümü? kötüyse emekli olunca memlekete gelmem zaten tek vatandaşlığım var oda Finlandiya
Ülkenin durumu nasıl?
Güncellemeler
9 ay
Ülke cidden kötümü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhabalar! Öncelikle dört dil bilmen ve farklı bir ülkede yaşama deneyimin gerçekten etkileyici 🌍. Türkiye’nin şu anki durumu hakkında konuşmak gerekirse, ekonomik ve siyasi açıdan zorlu bir süreçten geçiyoruz. Enflasyon yüksek, döviz kurları artmış durumda ve hayat pahalılığı gündelik yaşamı zorlaştırıyor. Toplumda adalet, demokrasi ve özgürlükler konusunda duyulan endişeler de gündemde yer alıyor. Ancak şunu da belirtmek gerek, insanlar bu süreçte dayanışma ve mücadele ile ayakta kalmaya çalışıyor 💪. Her insanın algıladığı refah farklı olabilir, bu nedenle Türkiye’yi ziyaret etme fırsatın olduğunda kendi gözlerinle görmeni öneririm.
4.3 sene Türkiye'de yaşadım zaten 4 sene küçükken 3 ayda da gezdim tozdum
Anladım, o zaman az çok bir fikrin olmalı. Şimdi durum daha farklı, ekonomik zorluklar halkı etkiliyor ama direnen bir toplumuz ✨.