4 yıl hapis,18 yaşında da 64 yıl hapis cezası alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence böylelerine ömür boyu işkence falan yapmak lazım yoksa bunlar bitmez..

4 yıl hapis,18 yaşında da 64 yıl hapis cezası alması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence böylelerine ömür boyu işkence falan yapmak lazım yoksa bunlar bitmez..

Tek çare işte bu durumlarda birçok suç kaydı olanlara polis ve askerlerimizin susturucu silah ile kafadan 1 mermi headshot Katliam ve Soykırım yapması gerekiyor.
(Mesela 1,000,000 mermi = 1,000,000 kafadan headshot suç kaydı olan insan)
İdam olmalı, çocuk katilleri'nin ve kadın katilleri'nin hapishane'de yer kaplamasına gerek yok, öldür-yok et mantığı ile gidilmeli bu zanlılara, ardından da cesetler denize atılmalı, toprak'ta dahi yer kaplamamalı, 64 yıl değil direk idam olmalı hanımefendi.
Allah'ın sosyopatlarin öyle üç beş yıl ceza değil idam etmelilerki sokaklardaki bunun gibi safi zarar tipler azalsın... aldığı nefes israf verdiği nefes zarar...
Gerçekten işkence edilmesi gerektiğini düşünüyorum yaşattığını yaşamadan ölmesin
Cevap
12Cevap
İçeriden çıkamamalılar hiç bir şekilde.
Hapis yatsa ne olucak bedava yiyip içip ölene kadar nefes alacak.. adalet o değil asıl adalet kısasta hayat vardır🙂
İdam olmalı, hiç tanımadığım bi çocuğu çok özlüyorum
Bence böyle kişilere daha ağır ceza verilmeli yazık şu çocuğa
Bide suça sürüklenen çocuklar diye temize çıkarmaya çalışmaları yok mu deli ediyor beni. Taş ocağında zincirlerle çalıştıracaksın kürek cezası vereceksin boklarında uyuyacaklar, hak ediyorlar bunu.
Bunu diğer cinayetlerden ayıran ne ki her gün belki 50 tane böyle vaka var
Kesinlikle idam olmalı ülkede adâlet yok kı elıme versinler öldürene kadar işkence ederım o helede güzel çocuk ne üzüldüm sana
birey*
V*elede olacaktı KS düzeltiyor
Olan cocuga oldu. Cok uzucu bir durum.
aslında toplayıp yakacaksın or çocuklarını
Kısasa kısas yapılmalı
İçerden çıkmamaları gerekir
İçeriden çıkamamalılar
Kısasa kısas adalettir
İnşallah içeride de şişlenir kuzum pislik
Aileleriyle birlikte idam edilmeli
Dusuncelerim agir bura kaldirmaz
Böyle katillere verilecek ceza idam olmalı