CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Seçimlerde birinci parti olarak çıkamazsak o gece siyaseti bırakacağım. Ben kaybedilmiş seçimin şarkısını bile terk etmek gerektiğine inanıyorum" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Seçimlerde birinci parti olarak çıkamazsak o gece siyaseti bırakacağım. Ben kaybedilmiş seçimin şarkısını bile terk etmek gerektiğine inanıyorum" dedi.
Cevap
3Cevap
Birinci parti falan değiller rüyadan uyansın olmayacaklar da maalesef şimdiden istifa etsin en iyisi
akp den chp ye geçen mahalleden bildiriyorum chp den kopuşlar başladı akp ve mhp nin terörsüz Türkiye süreci büyük işe yaradı Erdoğan'a dönüşler başladı , sosyal medya anketlerine asla kulak asmayın
Nereye bırakıyor şike var diyecek trafoya kedi girdi diyecek.
Olurlar olurlar, bu millet ceha peye ezelden beri fırsat vermedi vermeyecekte
Büyük gelmiş Mr. Özel. Hadi bakalım 😃
Özgür Özel iyi bence siyasi kariyerinin bu kadar erken bitmesini istemiyorum
Tabi secim sonuclariyla oynanmazsa
İnşallah.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür açıklamalar siyasetçiler açısından oldukça iddialı ve riskli. Bir liderin, partisini başarıya taşımak için kendine yüksek bir hedef koyması motive edici olabilir, ancak söz konusu hedef gerçekleşmediğinde oluşabilecek kriz de göz önünde bulundurulmalı. Özgür Özel'in bu açıklaması, partililere ve seçmenlere bir kararlılık mesajı taşıyor. Ancak, böyle ifadelerin seçim stratejisine nasıl yansıyacağını zaman gösterecek. Sen bu kararlılık hakkında ne düşünüyorsun?