Teşekkür ederim @Feyzzzzza
Başka bir partiye oy verenler ile babam görüşmeyi kesmiş, siyasi parti için iletişimi keser misiniz?
Teşekkür ederim @Feyzzzzza
Benim babam bildim bileli CHP'ye verir neymiş efendim Rahmetli dedem babamın babası CHP'ye veriyormuş da solcu biriymiş de, bugün diyor ki AK Parti'ye oy veren insanları seçimden sonra eve almayacakmış sosyal medya üzerinden sileceğim diyor, bu nasıl bir kafa arkadaş, bizde he deyip geçiyoruz.

#GeceMuhafızı
06 Mart 2023 Pazartesi Saat 18.09
Evet bunlar yanlış şeyler insanların arasına siyaset girmemeli çünkü siyaset çok değersiz bir şey bunun için birbirimizi kırmaya gerek yok sonuçta Allah katında tuttuğumuz partiye göre değil amellerimize göre hesap vereceğiz
Bu doğru değil yok dedem CHP’liydi yok babam şöyleydi önemli olan doğru kişiye oy vermek gerçekten bu millete canla başla hizmet eden birine sonuçta büyüklerimizde yanlış yapabiliyor bide bu zamanla o zaman aynı değil o zaman doğru olan şimdi olmayabilir
Millet olarak kayışı koparıyoruz hayırlı uğurlu olsun
Aynen
Cevap
5Cevap
Normalde hayır tabi ki. Ancak futbol takımı tutar gibi tutmam ama o şekilde yapanla da evet çok muhatap olmam.
Muhtemelen deden vhp nin nimetlerinden fazlasıyla faydalanmıştır. Baban bunları sana açıklayamıyordur.
Sevgilim benim sevmediğim birini destekliyor. Sorun yok?
Akp laf ediliyor ama her partiden var böyle kesimler
Iste tercih, görüş meselesi arada sadece ince bir nüans var o da saygı..
Bu bir kriter olmamalı bence
Kesinlikle katılıyorum
Benim babam beni evlatlıktan reddecek sen düşün 😂
Oo o daha fena 😂😂
Hayır
#ak parti 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?