Ailecek kazanacağına emin olduğumuz bir partiye vereceğiz tabiki ama bir adet akli dengesi yerinde olmayan ortancı kardeş tek takılıyo boş boş. Siyaset dediğimiz şey artık eskisi gibi çok da gizli kapaklı değil kimin nereye gittğini, geçmişte yaşanan olayların detaylarınca haber sitelerindeki anlatımları, kimin kimlerle yaptığı anlaşmaları, var olan diğer ülkelerde bu ülkelerde kişi üstünde kayıtlı mal varlıkları, yolsuzluklar vb. Artık her şeyi ama her şeyin detaylarında araştırıp öğrenebiliyoruz ve buda bize kim üzerinden bilgili bir şekilde tanıyarak oy kullanabileceğimizin farkındayız. Bu kadar detaylı niye söylüyorum bu kadar kolay erişim olmasına rağmen açıp okumayan insanların varlığını bilmek. Ve gerçekten insanı deli ediyorlar bilgili biri size siyaset konusunda sorularınıza cevap verebilicek nitelikteyse oturun bir dinleyin dimi farklı olası olmayan bir partiye oy vermek istediğiniz bakış açısından bakın mantıklı değildir arkadaşlar bu kadar karacahil olmaya hiç gerek yok kuş bakışı olarak da baksanız olası ihtimali çok net görmeniz gerek ayrı kafada olmak ne sizi akıllı yapar nede havalı özgür ruhlu asi. Olgun düşünün olgun kararlar verin kulaklarınızı dört açın da bilgili insanlardan siyaset nedir bir öğrenin ya da bi zahmet oturup araştırın
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ailem AKP Amcalarımdan biri AKP diğeri CHP
yengelerim kuzenlerim CHP
BEN AKP çünkü zenginim.
Aa nasıl olur bu inan çok şaşırdım neden acaba?🤔
Umarım hizbullahçılar seni ve hiç düşünmeden akpye oy veren tüm ailene bir şey yapmazlar. Bilmiyorsan hizbullahçıları sana tanıtayım 90lı yıllarda belki görmüşsündür kendi içlerinden çıkmak isteyenleri bile domuz bağı ile vahşice katlederek öldürüyorlardı insanları, o bildiğin fetödür diğer cemaatlerdir yanında halt yemiş hepsi hizbullahçılardan korkuyor hala. Yaptıkları katliamları aratırsan çıkar zaten. kadınlar etek giyiyordu diye hiç düşünmeden yüzlerine kezzap atanlardan bahsediyoruz allahmış kitapmış dinlemez anlamazlar bunlar saf kötülüğün hali şimdi ülkeye girmeyi bırak meclise girdiker o zaman otur ailene sahip çık sahiplendirmezlerse tabi
Ebeveynlerimden farklı oy vereceğim. Bahar gelmeli artık. Çok çabaladım ikna etmek adına onları ama yok olmadı😁
Böyle bir duruma odaya kitle diyip gülüp geçerdim ama inanın bir siyasi parti lideri seçmek bir insanın hayatının kaderini değiştirmeye yetiyor kelebek etkisi gibi.. bir insanın ölümünü bile getiriyor çorlu tren katliamı olsun soma faciasına rağmen önlem alınamayıp 2. Maden faciası olsun, sınıra bir hiç uğruna gönderdikleri 34 türk askerini hala dost ilan edenlerin öldürmeleri olsun, deprem olsun, nice erenler olsun ve daha sayamadığım inanın çok olay var ve kelebek etkisinin sonuçları üzülüyorum çok karacahillere. veballeri üstlerine
Bu liste uzar gider. Bunları bir çoğunu dile getirmeme rağmen kabul edemiyorlar. Biat kültürümüz var maalesef. Ayrıca şöyle bir nokta var. Evimiz olduğu için maddi anlamda tam bir darbe yemedi ev ekonomisi. Eğer kirada olsaydık belki bir uyanma olabilirdi. Diğer insanları da düşünmüyorlar maalesef. İnşallah yarın ikinci tura kalmadan bir daha bunları uzun süre konuşmamak üzere rafa kaldırırız.
Aynı dileklerle umarım bu halk daha fazla maduriyet yaşamaz🙏🏻
Ailecek vay kemale veriyoruz
Annem tip’e oy verecek, ben chp
Var.
Üzücü sabır sınanıyor malesf senin içinde
Ne alka
Karşıt görüşlü bir aile ile fikir ayrılığı yaşamak zor olduğu için? Konuyu anlamadın galiba
Yoo medeni insanlarsa sikinti yok
Hiç kusura bakma ama akp zihniyetine oy verenler zaten medeniyetden uzak topluluk. Hizbullahçılarla birlikteler, yazmıştım gerçi ama söyliyim tekrar domuz bağı ile insanları vahşice katleden etek giydi diye kadınların yüzlerine kezzap atanlardan bahsediyoruz akp zihniyeti meclise soktu bunları evlenmeyi çocuk yaşına getirip bekar kadınları köpekmiş gibi sahiplendiricez diyorlar bildiğin cemaat ve tarikatlara benzemez bunlar. İşin ciddiyetinin farkında değilsiniz galiba ya da bilmiyorsunuz bu topluluğa oy vermek ya da oy verene saygı duymak medeniyet değil aklınıza başınıza getirin artık
E yani chp daha kotu PKK ile birlikte
Pkk ile birlikte değil babala tvye çıkıp açıklayacak sizin gibi düşünenlere durumu zaten. olay şu rte usülsüz ve kanunsuz bir şekilde kafasına göre insanları içeri alıyor darbe yapar gibi. aihm kararı ile hareket etmek zorunda uygulama yükümlülüğü var buna rağmen kk bir şekilde adil yargılayacağım dedi öylede olucak zaten gerekli tüm kanıtları sunarak ayrıca o çok güvendiğiniz rte da tüm kanıtlarıyla da ben sunarım mevcut zaten, tüm pkk ile işbirliği içindeykenki görüşmeleri görselleri yanyana el eleyken mevcut. Çok vatan evladı gibi davranmasına gerek yok öyle değil çünkü vatanını katara satmadık yer bırakmayan suriye sınırında sırf canı istedi diye sınırı aşıp şu an işbirliği içinde olduğu ve yakın dostu dediği rusyanın hiç düşünmeden hava uçaklarıyla suriye sınırına girdi diye öldürdüğü 34 türk askerinin daha cesetleri ulaşmadı. Hiçbirinin adı bile geçmedi türk televizyonlarında. Kendi ülkenin evladı suriyede savaşta ordakiler burada mülteci konumunda türk vatandaşlarından daha çok devlet desteği ile geçinmekte, O iyi ki varsın eren içinde herkesin içinde annesine ev anahtarını taktim ederek acısını hafife aldı gerçek türk evladı ya da türkçülük zihniyetine sahip aklı başında bir birey çıkarcı içten pazarlıklı bu insana oy moy vermez.
Hdpkk neden aday cikarmadi destekledi? Neden ozerklik vericez dedi kk? Neden seloyu ve kavalayi salicaz dedi? Sadullah ergini niye mv yapti
Bak şuradan kısa alıntılıyıcam özetliyicem Türk bayrağındaki türk ismini çıkarmayı teklif eden hüdapar ile türk milliyetçileri nasıl yanyana gelebilir pkk ile zamanında mitinglere de çıkmışlardı zaten, ama sinan oğanın da dediği gibi ne domuz bağı ne kandil dağı.. ama anlaşmalı ittifaklaştığı tarafa bakarsan oğanın, var olanın çözüme ve istenilen duruma gelmesi hangisi daha düzeltilebilecek etkili var oluşabileceğini net anlayabilirsin ki ben ekonomi yüzünden yoksulluk sınırına hiç girmedim bile intihar oranlarına değinmedim bile
Evet onu diyen 6li masadan Kılıçdaroğlunun yaveri babacan.. neyse kararimi verdim Erdogana oy aticam tesekkurler
Bir daha oy hakkının olabileceğini düşünüyosan çok acemice ve yazık :d en başından beri saltanatlık amaçlayan diktatör misali iktidarlaşan ve söz hakkının önüne geçecek olan ki ileride hiç şaşırma laf ettiğiniz adamlarla da gün gelir aynı masaya oturur sesiniz çıkamaz özünde milliyetçilik adı altında ama en uzak insanlara oy atacaksınız ve malsef ki her defasında tükürdüğünü yalayanların, yaptıklarını yapacaklarını çok geç fark ediceksiniz senin ileride karına kızına sahiplik edeceğinisöyleyen sapkın zihniyetin doğrucu olduğunu düşünme ihtimali varlığı gerçekliğe yeter bile, rica ederim.
Teşekkürler senin gibi cahille ayni kisiye oy atamam. Erdogana bir oy kazandirdin
Gizli şeriatci özünde hakiki cahil :D senin geleceğinide ben düşünürüm oy çalanlara rağmen pkk ile savaştığını düşünüp sınırları sonuna kadar açanlar üzerinden bombalanmadan rahat uyumanı sağlayacağım dert etme
Gizli akplisin dimi :):) benim gibi akp dusmanini bile akpli yaptin ahahhaa.
Yok sen sal-ak ve cahil oluşunun sebebini başkalarına üsteleyemezsin senin kendi var oluşunla alakalı sıkıntı.
Bilgi 0. Hakaret etmeden konusamiyon. Hmm hdplisin anladim
Kendinden bihaber, özgüvenli ve ilk hakaret ettiğinin farkında bile olmayan biri kesinlikle akpli👍🏻
Hahha seloyu iceriden cikaramicaksiniz aglmaa
Onla beraber siz şeriatcileri şutluyucaz zaten sıkma canını
Ama sen agliyon
Bu senin yorumun :d
Upsi şu saate kadar yanlış yönlendirildiğini düşünüyodum şimdi fark ettim cidden zihinsel sorunluymuşsun boşuna uğraştım yazarak umarım tedavi olursun byee👋🏻
Hmm seloyu cikartamayainca gelen aglama hissi ahhahaha. Annenle babana selam soyle. Aydin insan onlar belli. Ama aydin insanlardan cahilde dogabiliyormus
Yok.