Arkadaşlar Siyasete gireceğim okuduğum bölüm ve hayalim kaynaklı Görüşlerimin çoğuna uyan bir parti var fakat oy oranı %1 bile değil Atatürkçüyüm Fakat CHP nin eski CHP olduğunu düşünmüyorum sorum
Tanınmadık ama görüşlerine uyan bir partiye girmek mi
Tanıdık fakat görüşlerine tam olarak uymayan bir partiye girmek mi
Tanınmadık ama görüşlerine uyan bir partiye girmek mi
Tanıdık fakat görüşlerine tam olarak uymayan bir partiye girmek mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tanıdık partiye gir sen onların görüşlerini değiştir içerde
Partin ismini versene
BTP (Bağımsız Türkiye Partisi) Benimle Görüşme Yaptı Ve Fikirleri Olarak Gayet İyi buldum Fakat Katılımcısı çok az o yüzden sordum
Haydar basın partisi Demirel'i mantığında giden merkez parti
Atatürkçülük[
Türk milliyetçiliği
Muhafazakârlık
Ekonomik milliyetçilik
Parlamenterizm
İdeolojilerini benimser
Böyle partiler genelikle fırsat verilemez ondan üye sayısı azıdır 2023 seçimlerde milet vekli adaylarını gençlerden seçti kadın erkek eşit dağıtıldı yetenekliysen partinin içinde hızlı yükselirsin meclisi bilemem
Sence Bu Partide Kalmam Benim için doğru bir kararmı olur
Kişiden kişiye değişir seni ona çeken düşünce ne hangi fikri hoşuna giti
Mevcut hükümetin Hata Yaptığı Yerleri Nokta Atışı Söylemesi ve nasıl çözüleceği konusundaki Fikirleri beni kendine çekti özellikle laiklik ilkesini benimsemesi
Ve Ekonomi İle Alakalı Ciddi Çalışmalar yaptığını gördüm
Mülteci sorununun Çözülmesi fikrini benimsemesi
Gençlere Sürekli yol açması fakat aynı zamanda Emeklileride unutmaması ve Şuanki Bütün partilerden Daha Dürüst ve güvenilir olması (bana göre) beni cezbetti
Memleket partsi o nasıl
Özellikle Genel seçimlerde içinde bulunduğum bir partidir fakat Sabahtan akşama Kadar Uğraşlarımız kapı kapı Dolaşmalarımız Ve Yürüyüşlerimiz hiçe sayılmıştır ve Muharrem İnce bize bile haber vermeden kendisi çekiliyorum diyerek açıklama yapmıştır ve Daha Önceki yaptığı hata gibi yine ortadan kaybolmuştur şuanda mevcut siyasette onu göremezsiniz Çünkü kendisi Sadece seçimler olduğu zaman Ortaya çıkıyor umut veriyor Ve birden Bire Görünmez oluyor
Mevcut olan siyasette memleket Partisi okadar pasiftir ki 6 ayda 1 birinden açıklama gelir
Cekiliyorum demesi doğru karadır mesela merkez parti var bide ona bak veya liberal demokrat parti
Çekiliyorum demesi doğru karar ona Bir Lafım yok fakat Ondan önceki açıklamaları kazanacağız diye okadar umilendirmesi ve birdden bire yok olması kabul edilemez mesela şu an Muharrem İnce nerede? Siyasetmi S sinden bile geçmiyor Siyasetin şu an bu kadar pasif adamlarla işim yok
Liberal demokrat BTP den de Kat kat daha az tanınır olan partidir
Merkez partiyi şu an ilk defa senden duyuyorum Katılımcısı bile yoktur bence
Genç parti var mesela
Aynı şekilde Muharrem beyin yolundan giden partidir Kendileri seçim olunca birden bire sahnelere çıkıyor seçim olmayınca Yok oluyor Ve Siyasetin Yanından bile geçmiyorlar
Tamam dene bir BTP
Cok içimde kalan bir sorum olacak cevap larsan sevinirim muhalefetin veya kendilerin nerde yanlıs yaptığınıda sordunmu
Muhalefet Şimdi Açıklarsam Çok uzun olur ama Kendileri Hakkında Ambargo yediklerinden hatta parti başkanı olan Hüseyin başın şu an davası olduğundan bahsettiler genç bir partiyiz kurulmamız cok eski fakat temelleri oturtmamız çok uzun sürdü dediler daha açılmamız yeni oldu 2020+ yılından itibaren açılmaya başladık dediler
Tamam
Siyaset bölümü ve kamu yönetimi mi
Uluslararası ilişkiler
Hayırlısı
Senin siyaset mi?
Hayır adalet
Memleket