E devlette falan görünüyor. Başıma dert açar mi ilerde?
2 ay
Siyasi parti üyeliği başıma dert açar mi ilerde?

E devlette falan görünüyor. Başıma dert açar mi ilerde?
sen kendin mi üye oldun yoksa son zamanlarda olduğu gibi bilgin dahilinde olmadan mı üye yapılmışsın? kamuya girmek isteyeceğin zaman parti üyeliği engel maalaesef ancak senin bilgin olmadan üye yapıldıysan sen üyeliği iptal etme parti teşkilatını ara onlar iptal etsin. sen iptal edersen sicilinde gözüküyor ancak onlar iptal ederse siciline işlemez.
Yani ben kpss ile atanmak istesem atanamaz mıyım?
devlet kurumlarında çalışmaya engel olduğu için evet öyle olur
bi de malum partiye üye olmuşsun. yarın iktidar değişirse işin daha da zorlaşır kendi ayağına sıkmışsun resmen. bu ülkede oartiye filan üye olunmaz
Of ya.
Görüş
6Görüş
Devletin belli kademelerinde yer alamazsın özellikle güvenlik polislik askerlik gibi birimlerde calisamazsin
O yerlerde zaten görev alamam da. Memuriyette falan sorun olur mu ya da başka bir yerde
Kurumsal firma işlerinde engel olmaz, şahsen öyle bir sıkıntı yaşamadım.
Ancak belediye işçiliği, Kamu Personeli, Emniyet-TSK görevlisi, vs. gibi mesleklerde öyle veya böyle incelerler bence, şahsi görüşüm.
Siz de mj uyesiniz
Üyeydim, kendi isteğimle iptal edeli baya oldu.
Partiden soğudum.
Üye olmanı da tavsiye etmem, zaten malzeme gibi kullanıyorlar insanları "Sadakat Zinciri" gibi... Yine de tercih senin tabi🤷♂️
Oldum artık da. Bilmiyorum kafam çok karışık
Öyle fanatik falan değilim. Hiç-bir seye körü körüne baglanmam ama üye oldum
Böylesi seçim öncesi zaten milleti hep üye yapmak gibi hedefleri vardır.
Sanki ülkeyi memleketi kurtaracakmışsın gibi gaz verip, canım canım konuşup üye sayısını arttırmaya çalışırlar hep... Her seçim öncesi bu tongaya düşmemek lazım.
Şimdi baktım da.
Memur olmadan önce üye olmak sorun olmuyormuş. Memurken üye olursan o zaman cezası varmış
2 zıt partiden biriyse 2023 seçimlerinin sonucuna göre açabilir burası tr
KPSS puanı sıkıntı yaratır çoğu kurum üyelik istemiyor
Yaşın 20 nin altında ve bi meslek sahibi değilsen dert açar
24
Lisans mezunuyum
Işim yok
Bence yok
Ya da şimdilik yok
Bilmiyorum. Benim alakam zaten yok partiyle siyasetle
Memur olmadan önce üye olursan sorun yokmuş. Memur olduktan sonraki üyelik sorun oluyormuş
hangi parti
Malûm parti.
Normalde fanatik falan değilim. Hic de alakam yok siyaset ile. Hepsinin doğru ve yanlışlarını da görmeye çalışırım hicbirine dogrudan doğruya bağlanmam ama üye oldum gençlik kollarına.
En İyi Görüş