Erdoğan mültecileri biz gondermeyecegiz diyor
Recep Tayyip Erdoğan AKP
Zafer partisi Ümit Özdağ
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya aga acik acik diyorum ki bu ulke duzelmez neden cunku biz halk olarak bir olup basa gelen adama sunu istiyoruz yapcaksin yapmassan indiririz demiyoruz adama tapıyolar ya resmen kim cikarsa basa futbol takimi tutar gibi parti tutuyolar birbirlerine giriyolar bizdeki bu kafa deismedikden sonra bisey olmaz bizden ulke kim gelirse gelsin 10 sene duzelmez gemcler olarak yurt disina gitmemiz lazim diyorum dunyaya bir kere geliyorum esek gibi calisip karsilik alamiyorum ha bazi akillilar gelcek yurt disina gidince zengin olcanimi saniyosin dicek zengin olmicami belesten para almicami biliyorum zeki insan ama burdada calisiyorum emegimin karsiligi bir hiç dusuncemi ifade etsem hainim ben ama yurt disinda emegimin karsilini alicam caliscam karsilik alcam gecinebilcem durim bundan ibaret
En kolay vatandaşlık veren hangi ülke acaba Arjantin e bile raziyim
Bilmiyorum bi arastirmak gerek
Cevap
1Cevap
Ümit özdağ kim mq zafer partisi diye bi partiyi de ilk kez duyuyorum. Rteye de vermem adam cahil ve ilkokul mezunu
O zaman araştırmadan konuşma ümit Özdağ kimmiş cahil kaybol
Milletimizin hak ettiği adam, uzun adam, reyiz, hırsız çünkü kalplerimizi çaldı baskasi olamaz 🤣🤣🤣🤣
Ben tayyipt Erdoğan'ın g. Kılıyım diyen. Bİr video var onu izle 😄😄😄
Boş oy atıcam ben.
Geriye kalan halk belirlesin başa gelecek olanı.
kadere razı gelmeyi tercih ediyorum xd
Zafer partisi boş oy AKP'ye yarayan bi oyn
Tayyip reisten başka aday göremiyorum daha iyisi gelsin ona verelim
Sen koyun
Sen koyun derken
Memleket neresi snn
İzmir de konumuzla ne alakası var?
Erdoğan 2 inci 3 üncü stayai yaptırıyor hala erdogan diyorsan beynin yoktur seni ciddiye almiyorum
Özürlü olduğun belli oldu
Öncelikle daha fazla hakaret açarsan ekran resmi alıp hakaret davası açacağım, bir diğer husus herkesin demokratik hakkı var ve istediği partiye oy verebilir. Demokratik hakkımı elimden mi alıyorsun? Bak bu da suç.
3 tane saray yaptırıyor Erdoğan senin paranla koyun
Dicek kelime bilmiyorum hala hakkım helal değildir
seçenekler bu kadar mı
Kimi aradiniz gencler
kılışdar reyizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?