Sinan Oğan, 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı olacakmış. Oy verir misiniz?

Bu adamın oyu, kitlesi falan yok. Propaganda yöntemi nedeniyle bir sürü insanın gözünde itici kalan Özdağ, biraz daha kabul görecek biri olduğu için aday gösterdi sadece.
Siyasetteki tek başarısı da şu an yanaştığı Akp'nin vekilleri tarafından vaktiyle linç edilerek öldürülmeye çalışılması.
Kendini inanılmaz ciddiye alan sıradan bir Avrasyacı
Kendisini milliyetçi olarak adlandıran fakat "Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına almış bir iktidarız." diyen bir ittifaka katılacak kadar, tabiri caizse dönek olan birisine asla oy vermem. Her ne olursa olsun, savunduğu fikirden bu kadar çabuk vazgeçmemeli bir insan.
Bugünden oy vereceğin insanı seçmek doğru olmaz. Hele 2028 olsun neler olacak neler konuşulacak Sinan OĞAN plana sadık mı yoksa benim gibi güvenenlerine ihanet mi etti? Ümit ÖZDAĞ ve zafer partisi ile ilişkileri nasıl olacak
Ümit Özdağ ''Biz kendisiyle zaten karşı karşıyayız ve karşıda duruyoruz. Karşı karşıya olmasak Millet İttifakı'ndan taraf olmazdık'' diyerek kibarca ''Onun ben mk'' dedi bu konuyla ilgili
@Ragnar_Lodbrok siyaseti takip ediyorum ümit hocayı ekstra takip ediyorum merak etmeyin
Cevap
39Cevap
Kurttan post olur ülkücüden dost olmaz. Bu adama güvenmiyorum.
Kesinlikle
Tayyip olmazsa eger iyi uslu bir çocuk olursa ona verecez tabiki de yoksa yok digerlerine hic yok Kemal kazık çaktı o gitsin başkası gelsin yine olmaz zaten
Nah veririm and olsun ki köpeğe bile basarım eğer pusulada varsa ama ona basmam cakma koltuk ve çıkar uğruna tukurdugunu yalayandan bir halt olmaz olamaz
Ona da vermede:) yinede sen bilirsin
👍
Şimdiden ne karar vereceğimiz belli değil ama beyefendinin de koltuk aşkını biliyoruz. O ana bağlı. Buyuk konuşmak istemiyorum
Hayır tabiki de hayatımda hiçbir İslamcıya oy vermem.
Evet agnostiğim. İslam düşmanı değilim İslamcılığa karşıyım.
Şeriat istemiyorum çünkü
Özür mevzusunda karakterini açığa çıkaran tavırlarından sebep hakkındaki düşüncelerim olumlu değil, destekçisi olacağım bir insan değil.
Koltuk sevdalısı birine oy falan vermem. Yarın bir gün koltuk için beni de satar.
Valla ömrümün sonuna dek sol partilere oy vermeyeceğim için, bu adamın olabilitesi var.
Daha çok var düşünürüz. Belki daha iyisi çıkar.
Adamı tanımıyorum ama çok itici duruyor, oy vermem ona
Vericez evet. Karşısında daha iyi bir isim bulamazsak.
o gün değerlendirirm. ama verilebilir yani kestirip atmıyrum su anda
lan yüzünü görünce bile tansiyonum çıkıyo koymayın şunun fotoğrafını sinirrr bizi kandırdı verdiğim imzada oyda haram zıkkım olsun
Daha iyisi çıkarsa ona verebilirim şimdi vermem de demek istemiyorum veririm de demek istemiyorum çünkü kişiyi a dan z ye Araştırmış değilim
milliyetçi gibi görünüp hüdapar gibi teröristlerle iş birliği yapan bir ite oy moy vermem
Herkes kendi cikarini dusuniyor daha kimseye oy vermoyorum
Kendi nacizane fikrine dayanarak söylemek isterim ki. Ben oyumu hiçbir zaman tabiri uygunsa bir oyuncağa vermem.
Asla oy vermem
En İyi Cevap