Gazeteci Talat Atilla, iktidar partisi kulislerine dayandırdığı yazısında Müge Anlı'ya milletvekili adaylığı teklif edildiğini ileri sürdü.
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Gazeteci Talat Atilla, iktidar partisi kulislerine dayandırdığı yazısında Müge Anlı'ya milletvekili adaylığı teklif edildiğini ileri sürdü.
Abovvv anam duymasın bayıla bayıla verir çok sevinir 😅😅
Mügoşum onu da başarır
Cevap
4Cevap
Hadi canım gerçek mi bu haber?
Evt link bıraktım 😊
Hayır vermezdim.
Depremde onca cenaze çıkarılırken normal bir şekilde programa devam eden Müge anlı gözümde Everestten en alt düşmüştür nokta
Aynı duyguyu sadece ben yaşadım sanıyordum. bu kadını severdim, deprem için çıktığı programda saçı başı yapili bir de üstüne neredeyse kahkaha atacak kadar mutlu bir yüz ifadesini görünce gözümde bitti
@Altinbasakk Sebebini biliyoruz bence. İktidar kanalında yer aldığı için her şeyi yapamıyor.
Doğru, çok haklısın.
Hangi parti olacağı mühim. Lakin mevcutta mecliste oturanlardan daha aktif olarka çalışacağı kesin...
Şimdi açık konuşmak gerekirse bu kadını seviyorum ama taraflı olduğu için oy vermem
CHP den aday olursa veririm. Başka türlü asla oy moy vermem
Malum partide oluyordur çünkü o mahallenin çomarı
Benim vekilim mi olacak 🥹ay ay
Şaka heralde?
Hayır vermezdim
OOOOOOHHH YANDAN YANDAAAAAAAAANNNN
bacım BEEEN SİKİN BENİ
AAAYYYYYYY YANLIIIIIIIŞ SORUDAYIM APDOCWEIJRGHOJĞOAGRJIEGJIRJIOGHRFGOHIGORHEGIOREPORHGEWHUEHORIUUGIREGERHIPWIOEJIHGFREHĞENFEIRQHFREUWEOIEŞRHOPGOIERWHIVNCIDİŞFHPOŞWUEGHUOUERGWŞFUŞCKDVHREHWUGGHUPWGREHGHPEGUHHUGHUGEHURWUGPERGRPGRGRHGREHGREHUGREGREUI
BOTTTEEEEEEGGAPĞğğĞğĞğğğğĞĞĞğğĞĞĞĞĞĞ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar