sonuna kadar ince❤️🇹🇷
Veririm destekliyorum
Akpye vereceğim
CHP'ye vereceğim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sonuna kadar ince❤️🇹🇷
Hayır. Atatürkçü olarak Chp'nin oylarını bölüyor.
hayır
Cevap
11Cevap
İnce imzasinda akpler çok var çünkü oy bölünecek die yaptilar bunun farkına varın meclis cogunliga da önemli
Tamam işte imza verildi ki seçime girilsin die 100 bin imza toplayamasaydi seçime giremicekti bu 100 bin imza da akp lerini orani yüksek ilk seçimde oylar dagilicak ve meclis ilk secimde almak varken neden 2 tür a götürelim ko
Anayasa değişiklikleri meclis çoğunluğu kabul etmezse istedigi kadar ince veya Kılıçdaroğlu başka olsun
Az önce "seçmen yaşını 15'e düşürürsek 1. Turda kazanırım" diye cümlesini okudum 😅 seçenlere akıl sağlığı diliyorum kusura bakmayın
@Hairmafya kesinlikle Allahtan vasıfsız tiktok gençlerinden ilgi gördü iyice bozdu kafayı bi de iktidara gelse neler yapar bu kafayla 🙍♀️
Bu seçimde değil de sonraki seçimlerde İnce'ye oy vericem. Şu anlık oy bölmesine gerek yok. Zaten kazanamaz.
Büyük ihtimalle seçimden çekilecek çünkü %3 bile alamaz
Açıklama yapar gene oyları oraya ister büyük saçmalıyor şuanda
muharrem inceye verdiğiniz o %5'le kaybederse kılıçdaroğlu
zamaninda verdik sahip bile cikmadi
buyuk lokma ye buyuk konusma derler bu adam buyuk konusuyor millette ona gore tavir icraat bekliyor. bu secimde tek yaptigi akpye calismak ve beni soguttu acikcasi kendinden. o da biliyor kazanamayacagini sacmaliyor su kads rbu kadar oyum var diye. ee bende verdim diyorum ama vermicem bu sefer. ben ince fanatigi degilim ki kilicdsroglu fanatigide degilim. bir seyler degissin diye ugrasiyoruz. en yakin gozle gorulur kilicdaroglu. azcik adamlik yapip destek verseydi digersecimde imamogluyla falan yarisirdi bende inceye verirdim oyu.
bu site chpli kızım yanlsı yerde anket yapıon :D
olabilir özgür ülke sonucda
Saray yanaşması olan ince oy yok
Tahsilli Erdoğan mı? Hayır 😂
15 yanındakiler versin
Hayır, kemal Kılıçdaroğlu adayım
Vermem oyları bölmesine gerek yok
Hayır kesinlikle
Vermem
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar