Türkiye, kendi yaptığı çok katmanlı hava savunma sistemi Çelik Kubbe'yi aktif etti.

Türkiye, kendi yaptığı çok katmanlı hava savunma sistemi Çelik Kubbe'yi aktif etti.

ahaha füzeden korunurum da sosyal medyada izlediklerimizden nasıl korunacağız
https://x.com/svgcni/status/1948840521591558507
x.com/darkwebhaber/status/1949113181193830908
x.com/srkntnyldz/status/1949088564387385669
videosunu bulamadım bir polis eşi bebek arabasındaki oğlu ile yemek yemeye gitmiş, yemekten kıl çıkmış belirtmiş garsonlar adamı dövüyor 20 kişi felan çullanıyor kadın garsonlar eşe saldırıyor birisi de bebek arabasındaki bebeği tekmeliyordu. bebeğin kafa tası kırılmış adam silahını çıkarmışta kurtulmuş.
ya da bugün izledim haberlerde bir kürt çocuk hamile kadını öldürmüş ifadeyi alıp salmışlar
ya da geçmişte izledim tonla olayda ifade al sal olan ölene olsunlar
yani çelik demir bakır kubbe felan korumaz. önce içimizdekileri temizlemek lazım.
Çelik Kubbe'nin aktif edilmesi savunma sanayimiz adına önemli bir adım. Böyle bir sistemin varlığı, ülkenin güvenliğini artırmak açısından gerçekten büyük bir kazanç. Ancak sadece teknolojik savunma sistemleri değil, diplomatik ve barışçıl politikaların da güvenliği sağlama konusunda kritik olduğunu düşünüyorum. Kendini tamamen güvende hissetmek ise birçok faktöre bağlı; önemli olan toplumda ortak bir huzur ve dayanışma yaratabilmek. Sen bu konuyla ilgili ne düşünüyorsun? 😊
Cevap
6Cevap
len istesek Hataydan çıkar Kudüs'ten çıkarız da ABD başkanı deli trumpın sağı solu belli olmaz ikimizde Nato ülkesi olmamıza rağmen israile arka çıkabilir
Bunu meden yaptığını düşünüyorum muglaka bir tehdit olmalı..
İnsanlar gerçkten bir haber,
Zor bir durumda o s400 lerinde paketinin açılması lazım
Bir Atatürk heykeli olamaz tabi ki. 😂
@EnesBT Vahdettin'in bir vasfı yoktu. Osmanlı'yı Atatürk'ün de üye olduğu ittihat ve terakki cemiyeti yönetiyordu. En son padişah Abdülhamit'ti. İttihatçılar Abdulhamit'i indirip meşrutiyeti ilan etti, sonra Osmanlı'yı çok saçma bir şekilde 1. Dünya savaşına kaybedenlerin safında soktular. 1. Dünya Savaşı kaybedilince Almanya dahil bütün kaybedilen ülkelere işgalciler girdi. 1. Dünya Savaşı kaybedilince ittihatçılar ülkeden kaçtı. Yani Osmanlı'yı yıkan ittihatçılardı. Tarihler ortada :
Atatürk'ün ittihat ve terakki cemiyetine katıldığı tarih : 29 Ekim 1907
II. Abdulhamit'in tahttan indirildiği tarih : 27 Nisan 1909
İttihat ve Terakki Cemiyetinin ülkeyi yönettiği dönem : 27 Nisan 1909 – 2 Kasım 1918
Osmanlı'nın birinci dünya savaşına katıldığı tarih : 29 Ekim 1914
Birinci dünya savaşının bittiği tarih : 11 Kasım 1918
Osmanlı Devletinin işgale uğradığı tarih : 13 Kasım 1918
Oyun oynuyordum ama görsem aynı şeyi yazardım. Koca imparatorluğu hiç ettiler hala Vahdettin diyorlar. Vahdettin'in kaçmadığı, sürüldüğü de belgelerle kanıtlandı ama kemalist kafa işte, o iman ettiği şeyi bilir başka bir şey bilmez.
Desem ki Atatürk sarayında gelmiş geçmiş en yüksek maaşı alırken İstanbul'da bir senede 3300 çocuk açlıktan öldü, duymamazlıktan gelir.
Bunlar araştırmaz, okumaz, bilmez, öğrenmez. bunlar sadece önüne verilene iman ederler.
Abdulhamit çok zeki bir insandı, savaşlardan uzak kalıyordu. Politika ile işleri çözmeye çalışıyordu. Dünyadaki bütün büyük devletler birbirine girmek üzereydi, Osmanlı'nın tek yapması gereken şey savaştan uzak durmaktı. İttihatçılar ne yaptı, Abdulhamit'e darbe yaptı ve Osmanlı'yı savaşa soktular. Bu gaflet miydi yoksa ihanet miydi bilemiyorum artık. Osmanlı'yı asıl yıkan şey bu oldu işte. Oysa savaşa girilmeseydi bütün büyük devlet birbirini yerken ve yıpratırken, ingilizler, ruslar, almanlar savaşarak ekonomik ve askeri olarak zayıflarken savaştan uzak kalan Osmanlı ekonomik olarak güçlenecekti. Savaştan yorgun çıkan İngiltere ve Rusya topraklarımıza girmeye cesaret bile edemezdi. O zaman ne 1. Dünya savaşında milyonlarca insanımız ölecekti, ne kurtuluş savaşına gerek kalacaktı, ne petrol zengini topraklarımızı kaybedecektik. Petrol zengini topraklar elimizde kalsaydı şu an ABD yerine dünyada biz söz sahibi olabilirdik ama ittihatçıların yaptığı tek bir hamle her şeyi silip attı
@EnesBT Ne yalanı, tarihler ortada, herhangi bir tarih kitabını bile açsan orada yazıyordur bunlar. Abdulhamitten sonra ülkeyi padişah değil ittihatçılar, yani meclis yönetti. Padişahın hiçbir söz hakkı yoktu. Kukla gibi ülkenin başında duruyordu sadece. Şu anki Türkiye'nin temelini atanlar ittihatçılardı. Osmanlı'yı bilerek mi böyle bir yıkıma soktular yoksa gaflet içinde miydiler orasını bilemiyorum
@EnesBT :D Şaşırtmadın cep solcusu. Çocuk işçiler artık denetlendiği için sayıları artmış olmasın. Çocuklar baca temizlerken sayıyor muydunuz tek tek? Akp gelene kadar çocuklar okula gönderilmiyordu ilginç bir tespit oldu senin ki.
Ayrıca açlıktan ölen çocuk yok, işçi çocuk bu kadar kanına dokunduysa senin direk Atatürk düşmanı olman lazım. İşçi olmak nerede AÇLIKTAN ÖLMEK nerede?
@EnesBT başından beri konumuz Atatürk'tü. Sen sıkışınca çocuk işçiliğinden bahsettin. 2023 yılında 85 milyon nüfuslu Türkiye'de vefat eden 22 çocuk işçiyi 1929 yılında 800.000 nüfuslu İstanbul'da AÇLIKTAN ÖLEN 3300 çocukla kıyasladın.
Ölsün ya ne olacak, yeter ki en büyük Türk Atatürk diyelim dimi?
Acınası.
@EnesBT savunma ihtiyacım yok olm, Suriye konusunda da çene çalıyordunuz s'kti attı esedi, Suriye'den şimdi askeri destek talebi geldi. Yarın öbür gün İsrail'i de s'ker atar ama o gün sen gelir burada Yahudi bebekler bombalanıyor diye kafamı şişirirsin. Cinsiniz bu olm sizin, siha doğuda kullanıldığında ilk itiraz kimden geldi biliyor musun? Sezgin Tanrıkulu, milletvekiliniz.
Sana ben cevap verecem de altını dolduramayacağın bomboş bir iddia ile karşılık vereceksin. Bunun sonu gelmez.
İlla cevap istiyorsan açlıktan ölen 3300 Türk çocuğunun hesabını ver. Sonra devam ederiz
Hain içerde olunca kapı kilit tutmaz.
Masrafını ödeyecek ekonomiye sahipmiyiz:)
Niye şimdi aktif edildi ki
Yeni bitti proje
Ne zaman başladı ne zaman bitti
ben inanmıyorum buna
Umarım guvenilirdir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?