Güncellemeler
1 yıl
Artık ciddi bir karar alma zamanı. Türkiye'de devam mı etmek. Yurt dışına bir daha asla geri dönmemek üzerine çıkmak mı.
Güncellemeler
1 yıl
Siyonizm harekete geçti. Savaş istiyorlar. Bence dünyada büyük denge değişimleri olacak. Türkiye ne yazık ki bu savaşın içinde olabilir diye düşünüyorum. Adamların gözü burada, Türkiye'yi parçalayacaklar.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Avrupa ABD parçalanacak sende savaşın ortasına gideceksin 😂😂😂😂😂 yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmak. Rusyaya bütün Avrupa ABD tehdit sen yurt dışında rahat yaşayacağına inanıyor musun gerçekten 😂😂😂😂😂
3. Dünya savaşında Türkiye'de olmak mı daha mantıklı sence ABD'de veya Avrupa'da mı?
Türkiye savaşa girmez. Ama ABD Avrupa girer hepsi savaş yanlısı Türkiye değil.
Ve Rusyanin saldırdığı ülkelerde olmak ister misin gerçekten Rusların hışmına uğrayacaksın o gittiğin ülkedeki askerler seni korumaz can güvenliğin olacağını düşünme.
Emin misin? Bu sefer, farklı olacak savaş. Ama ortadoğu çok hasar alacağına eminim.
Ruslar şu an saldırdıklarına pişman oldular. şu an iyi ezildiler.
Nükleer silahlara güvenmesinler NATO'da nükleer silah yok mu sanki.
Nükleer bir savaş liderler çok manyaklaşırsa çıkabilir.
Aksini düşünüyorum. Avrupa ABD zarar gorecek. Görürsün. Uzmanlar ABD çökecek diyor doların ve euronun işi bitecek. Bu yüzden Türkiye'yi AB'ye almayı düşünüyorlar yavaş yavaş artık. Türkiye'yi ancak Avrupa biterken alırlar AB'ye çünkü ülkeler çökecek. Sen sanıyorsun ki devran hep Avrupa'da gidecek. Unutma devletler doğar güçlenir zayıflar ve biter. Her ülkenin batışı vardır.
Gıçımla gülerdim derim bu yorumuna. Dolar biter yerine başka bir şey gelir. Hepsi bu.
Ruslar ezilmez. Çin mutteffik. Dünyanın iki büyük ülkesi. Avrupa'nın zaten nüfus az. ABD tek başına karşı çıkamaz. Dümdüz eder Rusya Çin. Korkudan Ukrayna'ya düzgün yardım edemediler bile. Sen gidersin ama şansına savaş orada patlar 😂😂😂😂😂
Sen çinle rusları müttefik sanmaya devam et. Çinler ruslar kadar canım değiller.
S*lak olacaktı.
Dünyanın sonu geliyor. Dolar bitecek Siyonistlerin sonu geliyor. Para diye bir şey kalmayacak sen bu devranin hep süreceğini mi düşünüyorsun. Tarih ne kadar biliyorsun bilmemde Avrupa 1700lü yıllara kadar hep güçsüzdü bilim yoktu her savaşta yeniliyordu. Daha 300 senedir güçlendi sanki yıkılmaz güç gibi görmen çok komik ne devletler yıkıldı. ABD Avrupa'da yıkılır
Çinliler ABD'yi dümdüz edecekler Ruslardan daha kötü 😂😂😂 neyse sen git yerleş bana ne ben olacakları söyledim o kadar
Daha öncede söylemiştim. Dolar biter yerine başka bir şey gelir. Hepsi bu ve ayrıca bu savaşlar dünyanın sonu değil. Nükleer bir savaş çıkacağını sanmıyorum.
İskandinav ülkeleri NATO'ya gerek duymuyorlardı ama ruslar atağa geçince hemen girdiler. Yani savaşlar NATO'nun güçlenmesini sağladı. Bu sefer diğer dünya savaşları gibi bir yıkım beklemiyorum sadece bir kaç devlet arasında savaşacak ama tüm dünya müdale edecek.
Birde 2027-2028 çok tehlikeli olacak türkiye için.
Türkiye'ye hiçbir şey olmaz olan Avrupa'ya olur 😂😂😂😂😂
Sevdiğim Birini bulup gitmek istiyorumm ya cidden hiç iyi değil ülkenin durumj
Eh işte
Hayır.
Boş ver ya. Korkak olmayın! Savaşırız ne olacak en fazla ölürüz. Zaten birgün ölecez. 😂
Ama evli ve çocuklarım olsaydı 1 saniye bile beklemeden giderdim.