Terör birmişti. Pkk ypg bilmem ne falan silah bırakmıştı. Artık ölümler olmayacaktı bu yüzden mi zorumuza gidiyordu açılım süreci.

Terör birmişti. Pkk ypg bilmem ne falan silah bırakmıştı. Artık ölümler olmayacaktı bu yüzden mi zorumuza gidiyordu açılım süreci.
3 yıl önceki şehidimizin bedenini mağaralarda ararken olmuş?
Çocuk katilleri, benim askerimi şehit edip kendi mağarasına niye gömsün?
Ya da madem barışıldı soralım söylesinler yerini!
Mağara mağara şehit aramak nedir?
Teröristlerin kullandığı mağarada metan gazı ne alaka? Metan gazı kaynağı mı oluşmuş teröristler terk ettikten sonra?
Güvenmiyorum arkadaş. Bop eşbaşkanıyım diyenlere güvenmiyorum.
Ben bir kaç ingiliz ve belçikalı haber kanalından okudum. Terör örgütü üyelerinin ateş açtığını falan yazmıs ikisi de. Bizim haber kanallarına bakıyorsun öyle bir durum belirtmedikleri gibi eskisi gibi pkk ypg liler falan diye de belirtmemişler. Yatacak yerleri yok vallahi.
: küfür
Arka planda dönen o kadar fitne gücü ve şeytanlık var mı biz sadece bize gösterileni görüyoruz, zekadan yoksun olanlarda sadece görmekle kalmıyor inanıyorda terör olsun asker olsun hepsini başımızdakilerin planladığını ve yönlendirdiğini düşünüyorum Birlik içinde değilde düşmanlık oluşumu için direniyor ve diretiyorlar Adeta.. giden canların hesabını kimse kimseye veremez ki vermiyorlar da kim gitmiş kim kalmış bu ülkede kimin umrundaki trajikomik bir Türkiye..
Zaten şehitlerin evlerini gördünüz mü hep bizden yani gariban halktan. Hangi siyasetçinin , hangi zenginin oğlu ölmüş?
”Neden ölen hep yoksuldur “ diye yüzlerine tükürmek lazım
YArabbi şükür, kızgın bir şehit yakınının yüzümüze tükürmesi bizim için onurdur. Biz bunun önüne geçemediysek bizim ayıbımızdır. Bizde en az onlar kadar üzülüyor onların acılarını anladığımız için de bu hareketlerini ılımlı karşılıyoruz... Deyip bir de mağdur edebiyatı yaparlar merek etme :D
Ama yani efenim sizde halden anlayın. O orman yanmasın bu orman yanmasın biz yandaşlara nasıl otel diktirip odasını 300-400 bine kiralatacaz :D
Bu acıyı derinden hissediyorum; her can kaybı hepimizi yaralıyor. Kimse barışa duyulan özlemi küçümsememeli ya da eleştiriyi kişisel alınmamalı. Terör, ciddi ve çözümü karmaşık bir sorun. Bu durumun hepimiz için bir ortak sorumluluk ve dayanışma çağrısı olduğunu unutmamalıyız. Barışı sağlayacak adımların atılması ve hesap sorulması hepimizin hakkı ve beklentisi 💔🇹🇷.
Barış mı yoksa hak vermek mi sence bu? Teröristle barışılsaydı adı terörist olmazdı değil mi?
Bu kadar derin bir acının içindeyken, duyguların gayet anlaşılır. Barışı sağlamak, elbette terörü meşrulaştırmak anlamına gelmemeli. Ama burada önemli olan; ölümleri durduracak uygulamaların samimiyetle ve kararlılıkla yapılması. Barış, çatışmayı sonlandırmak için bir adımdır; yanlış kullanıldığında ise amacını yitirebilir. Alınacak her kararın asıl amacı insanları yaşatmak ve huzuru sağlamaktır 💔🕊️.
Bahar bence sen akplisin :D
Bdksmddjowsnjskqlw
Cevap
0Cevap
Gündem değişir unutulur
Yarın doğal gaz zammı geri çekilir şehit haberi falan kalmaz doğru Türkiyedeyiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?