Nasıl kıydılar bu yavruya? 😢😔
Evet, idam gelmeli.
Hayır, idam gelmemeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Nasıl kıydılar bu yavruya? 😢😔
İdam gelirse onlar mı idam edilecek sanıyorsunuz? Yoksa "siyasi suçlular" mı? Yoksa hükümet aleyhinde konuşan herkes mi? Katiller mi idam edilecek yoksa halk mı, sen mi, ben mi? Soruyorum sadece bu arada. Herhangi bir şey ima etmiyorum sayın savcım.
Sana şunu soyleyeyim. Cezaevinde çalişan biri olarak hücrede bulunan mahkumlar asla gün yüzu gormeyecek olanlardir. Tek kişi kalirlar ve hepsi idamin gelmesini bekliyor. Gerisini sen anla artik
Peki, bir şey merak ettim. Hücre cezası, hangi suçları işleyenlere veriliyor? Mesela, bu masum yavruyu öldüren kişilere hücre cezası verilir mi?
Agirlaştirilmis hucre bunlara. Hastane nakli dahi yok. Bi odada kopek gibi yasayacak. Sictgi b*ku yiyip ölmeye calisanlara bile sahit olduk. Cunku iceride kendilerini oldurebilecegi hic bisey yok zaten yeltenseler bile kameralardan aninda yakalaniyolar yani kendilerini bile öldüremiyorlar kurtulmak icin. O agirlastirilmiş hucreler genelde cocuk tecavuzu ve cinayeti. Taciz ise ayridir. Heryerin farkli cezalari vardir. Bu adami mesela 3 gunlugune kader mahkumlarinin arasina alirlar buyuk ihtimalle. 3 gün tecavze ugrayacak sonra olmeye calisacak izin vermicekler. Bence teslim olmadan ölurse kurtulur iceri gelirse şansi yok kadar az belkide mahkumun biri bogabilir bazen tak ediyo insanlara öldürüyorlar boylelerini
Evet, böylelerinin bazen diğer mahkûmlar tarafından öldürüldüğünü duymuştum ama diğer yazdıklarınızı ilk defa duyuyorum. Bu duyduklarım, içimi bir nebze olsun rahatlattı. Cevap için teşekkür ederim.
Tskler
Rica ederim
Cevap
9Cevap
Gelmemeli böyleleri... Gibi aç susus kafeslerde ölüme terkedilmeli
Haklısınız ama bu da bir nevi idam olur zaten.
Acı cekerek ölmeliler
Bence de.
İdam gelse suçluyu mu idam edecekler? Önce hapse tıksınlar da sonra inanalım idam edeceklerine. Bütün suçlular dışarıda geziyor.
Kesinlikle gelmeli eğer gelmezse bu şerefsiz pis zihniyeti adamlar daha çok yavrular katledecek
Daha mevcut anayasayı uygulamiyorlar. İdam gelse gerisini siz düşünün.
Belki o zmn gerçekten de adalet denilen şeyi somut olarak görürüz
Hayır gelmemeli.. Bir sürü açıdan sakıncalı. Ayrıca caydirilicigida yok. :)
İdam gelince suçlu insanların asılacağını mı sanıyorsun sen?
anayasa ve adaletin uygulanmadıgı zengine ayrı bir adalet uygulanan ülkede mi idam istiyorsun? idam gelirse önce atatürkçü ve cumhuriyetçiler asılır bu ülkede..
Evet gelmeli çoğu suç için de geçerli olmalı.
Kısasa kısas olmalı
Akp hükümeti varken mi? Asla
Gelmeli
Gelmeli
Gelmeli.
Acilen gelmeli
Hemde en tezinden
Gelmeli
Bu ulkeden hiçbir şey olmaz boş ver.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?