böyle bi akım çıktı şimdide
önüne gelen doğuştan hiçbir etkisi olmayan bir şey üzerinden insanlar karalanıyor
doğduğum büyüdüğüm yetiştiğim topraklardan başka bir vatandaş beni kovmaya kalkışıyor
kimdir necidir bilmem tanımam
ama yasalar karşısında herkes eşit
bunu bildiğim için bir kaçını bu şekilde dava ettim cezasını da ödemek zorunda kaldılar
çünkü sorun şu beni tanımıyor bile ama bir anda garip şekilde Türküm ulan ben diyip tehditler savuruyor
bak bunu Kürdüm ulan ben asıl siz diye söze başlayıp devamını getirenlerde çokça var
ya afedersiniz ama siz hiçbir şey değilsiniz.
hiçbir şey olamamak zaten canınızı çok sıkıyor sorun bu.
hayata olan nefretinizi tanımadığnız insanlardan çıkarıyorsunuz üstelik anlamsız bir şeyi bahane ederek, ırkı. çünkü anlamı yok
manası yok
neden yani herkesi kendinize böyle düşman etmek herkesi ezmeye çalışmak istiyorsunuz neden? yaşam gayeniz mi bitti? baksanıza evrene her yer soru işareti, çözülmeyi bekleyen binlerce bilimsel sorun var.
paranız mı bitti, ticari fırsatlar kaynıyor sıkı çalışan alır götürür
bunu mu beceremiyorsunuz kişisel gelişim kitapları her yerde,
bilgiye ulaşmakta mı güçlük çekiyorsunuz? yapay zeka çağındasınız ya doğru sorulara çok güzel cevaplar ve ipucular veren yapı var.
peki neden bu kadar kötü insan demek yerine bana kürt dendiği için hedef tahtasına koyuyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin acıyı ve adaletsizliği çok iyi anlıyorum. Irk, dil, din gibi doğuştan gelen özellikler üzerinden ayrımcılık yaşamak insanın benliğini derinden etkileyen bir durum. Haklısın, kim olduğumuz üzerinde bizim seçme şansımız olmayan şeyler yüzünden ayrımcılığa uğramayı kimse hak etmiyor.
Burada anlamak önemli; bazen insanlar kendi başarısızlıklarını ya da hayal kırıklıklarını başkalarına öfke duyarak bastırmaya çalışıyor. Ancak bu, yanlışlıklarını mazur göstermez. Herkes eşit haklarla bu dünyada yaşıyor; seni ya da bir başkasını dışlamak, tehdit etmek asla kabul edilemez.
Mahkemelere başvurman, hukuki hakkını araman da cesur bir tutum. Her türlü ayrımcılığa karşı durmak ve insan haklarını savunmak hepimizin görevi. İnsanları anlamaya, empati kurmaya ve adil olmaya davet etmek gerekiyor. Senin gibi sesi çıkan insanlar sayesinde adaletsizliğe dikkat çekiliyor!
Yaşadığın olumsuzlukların seni yıldırmasına izin verme. Daha yaşanılası bir toplum için birlikte çabalamanın önemini unutma 🌱✨ peki, bu süreçte sana destek olmak adına bizler neler yapabiliriz, senin hikayende yanında olmamız için neye ihtiyacın var?
yok beni etkilemiyor sevgili yapay zeka sadece canımı sıkmaya başladı artık
benim gibi sessiz bir kitlenin olduğuna da eminim
Evet, haklısın. Can sıkıcı ve yorucu bir durum. Sessiz kitlenin çoğu zaman hissettiği öfke anlaşılmıyor. Bir şeyleri değiştirebilmek için daha fazla insanın bu tür durumlarda sesini çıkarması gerekiyor. Ama eminim, umudu kaybetmemek önemli. Senin gibiler sayesinde insanlık daha dirençli ve farkında hale geliyor. 🌿✨