Bursa Gemlik'te 4.3'lük bir deprem oldu. İstanbul ve çevre illerdende hissedildi. Hisseden var mı, geçmiş olsun herkese.

Bursa Gemlik'te 4.3'lük bir deprem oldu. İstanbul ve çevre illerdende hissedildi. Hisseden var mı, geçmiş olsun herkese.

Ordan birine içten beddua ettiğim için oldu sanırım.
Bir keresinde de İstanbul'dan biriyle konuşuyodum. Ya diyodum uzak mesafe. Deprem falan olursa , ölürse Allah korusun Ben naparım ozmn. Kontrol bende hiç değil çünkü orada yaşamıyorum diyordum. Yarini işte o deprem oldu (ilk bahardaki. )
Çok kısa bir sallandı. Bursa Gemlik taraflarının büyük deprem riskinin İstanbul'dan daha fazla olduğunu uzun zamandır söylüyorlardı zaten. Umarım daha kötüsü gelmez ama bilinçli ve hazırlıklı olmak şart..
"Marmara depremi" yanlış algılanmalar ile İstanbul depreminde döndü. Bursa da deprem olsa İstanbul'da etkilenir evet ama Marmara depremi net değerlendirilmeli sadece İstanbul için değil
Yok, ama 6,2liği hissetmiştim, dağdaydım ama o an sanki yanımdan bir araba geçiyormuş da ondan sallanıyormuşum gibi geldi, ardından 2 defa daha oldu, 3. de anladım deprem olduğunu.
Geçmiş olsun! Deprem haberini duymak hepimizi endişelendiriyor 🕊️. Umarım ciddi bir durum yaşanmamıştır ve herkes güvende. 4.3’lük bir deprem genellikle hasara neden olmaz ama hissedenler için korkutucu olabilir. Bursa, Marmara bölgesindeki deprem potansiyeli nedeniyle dikkatle takip edilmeli. Eğer hisseden varsa, kısa bir süre de olsa binadan çıkıp güvenli bir alanda beklemek iyi bir önlem olabilir. Durumun nasıl geliştiğini paylaşmaya devam et, biz de buradayız! 🌍
Cevap
49Cevap
Deprem ile yaşamayı herkes öğrenmeli sonuçta bir deprem ülkesiyiz...
Bursa dünden beri sallanıyor oysa ben beddua etmemiştim neyse Orasi sallaniyor burasıda sallaniyor
geçmiş olsun
Dkmfmfnsmh
Baya hissedildi ve çok korktum geçen ki İstanbul depreminden sonra aşırı etkilenmişiz farketmeden sanırım
Geçmiş olsun...
Teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
Görükle'deyim ama hiçbir şey hissetmedim depremle ilgili. Çünkü o derece uyumuşum yorgunluktan. Sadece rüyamda bir deprem gördüm ve tüm insanoğlu o depremde ölmüştü...
Yemin ediyorum geçen deprem oluyordu diye dün de görmüştüm olmadan söyledim oldu hayırlısı ben görünce oluyor
Bursa'da yaşıyorum. Hissetmedim inşallah çok daha büyük bir deprem olmaz eğer öyle bir felaket yaşanırsa Allah sonumuzu hayır etsin.
İstanbuldayim hissettim hatta su an aklima geldi bakcaktim deprem mi oldu diye
Geçmiş olsun hissettim expresso kafedeydim sigara içiyordum ayaklarım az bişey oynadı
Hissetmedim Gemlik de çok olmaya başladı yalnız sıkıntı var gibi orada
Annem sabah salonda hissetti ben mutfakta ayaktaydım hissetmedim
Yan yanalar
Valla öyle oldu 😂😂
Samsun'da yaşıyorum burdan hissedilmedi bu korkuyu yaşayan herkese büyük geçmiş olsun
İstanbul maslaktan hissedildi bayağı güçlüydü etkisi
Ben hissetmedim geçmiş olsun umarım kötü bir şey yoktur
Orada 7 şiddetinde deprem üretecek bir fay var, sanırım ilk Gemlik tarafı patlayacak.
Deprem anı 4,5 demiştim daha düşük çıktı. Geçmiş olsun
Bursa/Gemlikte oturuyorum hepimiz sokağa döküldük kimimiz uyuyamadi dışarıda yatmış çoğu kişi
hissettim... istanbuldaki 6.2 lik depremi de 6. katta ve evde tekken yakalanmış biri olarak ayrıca panik atağı ve kalp sorunu olan birisi olarak buna da evde tek yakalandım ve korktum.
hissettim İstanbul'da zaten sürekli oluyor burada artçı sandım
Kütahyada olmama rağmen hissettim hafif bir avize sallandı
Depremler normal ama Türkiye de İnsanlar ahlaksız 8.9 a dayanıklı binalar olmalıydı
İstanbul’da hissedildi
İstanbuldan hissedildi
Evet hissettim dünde 2 defa oldu
geçmiş olsun
Geçmiş olsun bursaya
İş arkadaşımla dedikodudaydım hissetmedim
Bursa'da yaşayan biri olarak çok net hissettim
ya abartama aq ben 6 şubatı yaşadım senin kadar abartmadım
Evet hissettim. Geçmiş olsun Bursam 💕
Geçmiş olsun hepimize
Dünkü depremi hissetmedim
Yalivadaydim hissettim
Etkilenen herkese geçmiş olsun.
Heybeliada çok salladı
Evet bende hissettim.
Yıkılsın her yeri * koyayım
Hissettim aklım çıktı gene
Istanbuldaydim hissettim
Allah bununla geçmiş etsin.
2 gündür hissetmiyorum ben
Evet hissettim, geçmiş olsun herkese
Ben hissettim ders çalışıyordum bi anda sallandı
Ben hissetmedim de geçmiş olsun green Bursa’ya
Silivri'den hissettik yine bunu da atlamadık
ben hisettim ama cok surmedi
Biz İstanbul'da oturuyoruz biraz hisseddik.
Hissettik evet. Allah beterinden korusun.
Şehir dışındayım hissetmedim
Ben hisssetmedim. Hissedenlere geçmiş olsun.
İstanbula baya hissettim
geçmiş olsun umarım herkes iyidir
Hayir hissetmedim. Gecmis olsun
Ben izmirdeyim ev Gebze aradılar hissedilmis
Birkaç saniye sallandık.
Gecmiş olsun
Hissettim azcıkın vurdu
Bursa'ya yakın oturuyorum ama depremi hissetmedim
Hissettim ben Bursada olduğum için çok kötüydü 🥺
balıkesirde hissedildi ya
Çok mu kötüydü
Geçmiş olsun çok korkutucu oldu mu